New Star Soccer 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Damian 22
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: Damian 22 »

Damian Fryc
blond włosy
z pomocnika przeszedłem jako napad
Center
Lech Poznań

Key Do versji 3.11

Pomoże ktoś?
PooH
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: PooH »

kilka istotnych informacji na temat pogrywania w NNS 3. NIE TRZEBA FORMATOWAĆ kompa jak zainstalowalo sie nowa wersje do ktorej nie ma jeszcze keya!!! sam mialem wersje 3.02, potem 3.11 a teraz stukam w ostatnia z serii w ktorej sa oryginalne nazwiska pilkarzy: 3.07. wystatrczy sciagnac program do czyszczenia rejestru o nazwie RegCleaner, odinstalowac wszystko co jest zwiazane z NSS 3 usunac wszystkie katalogi tej gry uruchomic RegCleanera i usunac wpis o nazwie "nieznany licencja". zainstalowac NSS-a, najlepiej wersje 3.07 zarejestrowac sie na nazwisko dostepne w necie i grac!
P.S. szkoda ze liga mistrzow jest tylko w krajach czolowki. to samo z pucharem UEFA. w polskiej lidze gralem Wisla i nie ma pucharow. musialem uciekac do wloch.
Awatar użytkownika
majki88
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: majki88 »

hej Pooh, a moglbys dac jakiegos linka do wersji 3.07 ?
PooH
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: PooH »

Hmm. w tej chwili nie pamietam skad ja wzialem, ale wpisz w google New Star Soccer 3.07 i tam bedzie tego mnostwo. poradzisz sobie na pewno. pozdro.
Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Youth Mesiash »

COś widze że temacik stanął :lol: Chwalcie się swoimi wynikiami w grze a oto moje:
Jestem w środku 2 sezonu w Torpedo Moskva i po raz drugi zmierzam po 2 mistrzistwo. Zapowiada się ze będe raz królem strzelców [puki co ma 71 brmek :P ]. Dobrze mi idze w reprezenatcji [na 3 mecze 24 gole 8) ] Mam kontrakty nie wiem z jakimiś cienikami ale jedyna znana firma z którą mam podpisany kontrakt to Reebook 8) A i mam jedno pytanie czy zarzyło wam się kiedyś że po pierwszym sezonie zostaliście kupieni :?: Jak po tym sezoonie nikt mnie nie kupi to będzie troche podejżane :lol:
Przyczajony Dombroś, ukryty Dombroś.
Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: -=MiC=- »

Youth Mesiash pisze:A i mam jedno pytanie czy zarzyło wam się kiedyś że po pierwszym sezonie zostaliście kupieni

Nikt Cie nie kupi dopoki sie oto nie upomnisz. Musisz poprosic klub, aby wystawili Cie na liste transferowa, wtedy napewno ktos Cie kupi.
Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

-=MiC=- mam pary pytań..

1 Jestem wart 19.800.000 czy to już zagwarantuje mi wystepy w jakimś lepszym klubie :?:

2 Zgłościć się na liste transferową w czasie czy po sezonie :?:

3 Ile będe czekał na pierwszą ofertę :?: Przed ostatnim meczczem złożyłem prośbę o wystawienie w meczu strzeliłem 4 bramki a ofert nie ma...
Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Youth Mesiash pisze:1 Jestem wart 19.800.000 czy to już zagwarantuje mi wystepy w jakimś lepszym klubie

Powiem ci ze 25.000.000 to maxymalna cena za pilkarze wiec. Ja po drugim sezonei za 30tys trafilem z GKS do Juventusu :)
Youth Mesiash pisze:Zgłościć się na liste transferową w czasie czy po sezonie

Zgłaszasz kiedy chcesz mam nadzieje ze wiesz gdzie to znalesc :)
Youth Mesiash pisze:Ile będe czekał na pierwszą ofertę Question Przed ostatnim meczczem złożyłem prośbę o wystawienie w meczu strzeliłem 4 bramki a ofert nie ma...
Bedziesz czekal jak np w Menagerze czyli do okienka transferowego w polowie sezonu lub w noym sezonie. Czyli musisz troche jeszcze pograc :P Aha oferta bedzie w postaci kontraktu z jakims klubem bedzie mogl tam ustawic na ile i ile beda Ci placili miesiecznie. No i oczywiscie mozesz odrzucic kontrakt wtedy wyskoczy nowa oferta i tak na okraglo dopoki odrzucisz definitywnie oferty. Aha czasami oplaca sie wywalic pare ofert bo kolejne sa lepsze z prestizowych klubow :)
Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

-=MiC=- pisze: Aha czasami oplaca sie wywalic pare ofert bo kolejne sa lepsze z prestizowych klubow
Zawsze jest opcja "loadnig" :lol: :wink:
-=MiC=- pisze:Powiem ci ze 25.000.000 to maxymalna cena za pilkarze
Czyli w NSS nie będe więcej wart jak 25mln :?: :shock:
Ulamek1990
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

new star soccer 3

Post autor: Ulamek1990 »

Czy ktos moze mi powiedziec po co w new star soccer 3 kupic mozna konia i stajnie??? :?: :?: czy na koniu mozna zarabiać czy coś takiego ??? z góry dziękuje za odpowiedz
Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Ulamek1990 pisze:Czy ktos moze mi powiedziec po co w new star soccer 3 kupic mozna konia i stajnie??? Question Question czy na koniu mozna zarabiać czy coś takiego ??? z góry dziękuje za odpowiedz
Tak jak kupisz konia w NSS3 to będziesz mógł na niego stawiać
8) A sajnia jest po to żebyś miał więcej koni na których ty i inni ludzie będą mogli stawiać. oczywiście ludzie z NSS :lol: ]
Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Youth Mesiash pisze:Czyli w NSS nie będe więcej wart jak 25mln

No mi sie narazie nie udalo :) A mam 5 sezon i gralem w takich klubach jak Juve, Barca, Mu + plus zostalem 2 razy najlepszym pilkarzem na swiecie i zdobylem z Polska Mistrzostwo Europy i Swiata.
Ulamek1990 pisze:Czy ktos moze mi powiedziec po co w new star soccer 3 kupic mozna konia i stajnie???

Im wieksza stajnia tym mozesz miec wiecej koni. Konie sa poto zeby startowaly w wyscigach, jesli twoj kon wygra wyscig to dostajesz za to spora kase. Mi osobiscie ta obcja sie nei podoba. Konie zadko wygrywaja i pozatym stajnie trzeba utrzymac, czyli kasa w plecy :?
Ulamek1990 pisze:czy na koniu mozna zarabiać czy coś takiego ???

Mozna zarabiac na wlasnym koni jesli wygra wyscig i jesli postawi sie na konia w wyscigu.
Awatar użytkownika
majki88
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

:roll: Ej a jak kupie se fure to co mi to da ? :lol:
Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Niektóre kobitki mają wymagania. Żeby mieć dziewczyne [nie wykluczone że potem żonę] musisz mieć pożądny dom nizłą furę i dużo kasy [niektóre dziewczyny chą jeszcze abyś był sławny]. Ja miałem żonę wziąłem rozwód ona mi potem zapłaciła żebym do niej wrócił. Przyjąłem kase wróciłem i na drugi dzień odszedłem raz jeszcze :twisted:
Awatar użytkownika
majki88
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Problem

:evil: Pomorzcie po skonczeniu sezonu gra mi sie zawiesila (czasem sie zdazalo) i teraz jak probuje wczytac sejw wyskakuje mi "Save file corrupt" :( co mam robic? pomozcie plz
Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”