Domek nr 10 (temat luźny)
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Nie no jak byłem w Barcelonie to się brało 12 takich małych, szło na plażę o 20, siedziało 2-3h i potem gdzieś na miasto.
Albo w ciągu dnia też się brało zapasy bo z plaży do najbliższego sklepu było z 10min to nikomu się nie chciało chodzić, jak człowiek pograł godzinę w plażówkę. No i zdarzyło się pół nocy siedzieć na plaży.
Albo w ciągu dnia też się brało zapasy bo z plaży do najbliższego sklepu było z 10min to nikomu się nie chciało chodzić, jak człowiek pograł godzinę w plażówkę. No i zdarzyło się pół nocy siedzieć na plaży.
Nie istnieje na tym świecie nic gorszego od ciepłego piwa.
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2749
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Popieram. Dlatego nie lubię piwa grzanego
W Hiszpanii ciepłego piwa nie dostaniesz. Piwo, cole, wodę - do wszystkiego dostajesz bardzo zimne szklanki plus dają dużo lodu! Minus tego jest taki, że jeśli będziesz bardzo wolno pił to lód Ci wszystko rozwodni
Estrella Galicia w małych puszkach można kupić w żabce. Mi osobiście nie podeszło, ale jak ktoś lubi to jest dostępne.
@Eyesmonakurat uciekłeś, gdy w Rybniku potężnie burza szaleje. Trzeba mieć wyczucie czasu
@Eyesmonakurat uciekłeś, gdy w Rybniku potężnie burza szaleje. Trzeba mieć wyczucie czasu
Nawet opcja 0% jest. Żabka ma dość spory wybór piw, więc mimo zawyżonych cen czasem wskoczę po "zerówkę"
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
- Kibicuję: AC Milan
A zostawiłem otwarty balkon. Ty w Rybniku teraz?
Ja pozdrawiam że skrzyżowania 3 krajów
Najpierw Schengen. Teraz Luksemburg

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka
Ja pozdrawiam że skrzyżowania 3 krajów
Najpierw Schengen. Teraz Luksemburg

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka
Life is an unexpected journey
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Już się bałem że mi drzewo do okna wleci z jednej bądź drugiej strony. Na szczęście wiatr ustał.
Swoją drogą posiadanie drzew blisko domu nie jest zbyt bezpieczną opcją. Wiadomo, super że jest cień i w ogóle, ale ten strach kiedy bujają się czasem z lewej na prawą jest spory.
Swoją drogą posiadanie drzew blisko domu nie jest zbyt bezpieczną opcją. Wiadomo, super że jest cień i w ogóle, ale ten strach kiedy bujają się czasem z lewej na prawą jest spory.
U mnie się teraz zaczęło. Burza i ulewa.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Nie, ale widziałem raporty. Nieźle oberwaly okolice.
Masz Eyes, albo ktoś inny, jakieś miejsce noclegowe godne polecenia nad Czorsztynem? Jakaś dobra baza wypadowa żeby zwiedzić okoliczne atrakcje i najlepiej z możliwością zjedzenia dobrego śniadania. Wcześniej jeździłem tam bardziej pod kątem rybałki, a teraz wypad z kobitą, więc przydałoby się trochę cywilizacji i udogodnień.
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
Niestety. Ja tam jeżdżę do Willi Żar ale to miedzybrodzie więc 2h od Czorsztyna
Life is an unexpected journey
-
Chandlerr
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 113
A jak tam teraz w bankach jest przy kredytach hipotecznych, oferuja tylko oprocentowanie stałe? 
forzamilan