AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1294
Po prostu jest totalny burdel w klubie i stąd po wypowiedzi zlatana kontra Theo. Zresztą sami doskonale wiemy że ambicje Francuza są dużo wyższe niż top 4 w Serie A. Piłkarze to widzą, Hernandez ma gniazdko z Zoe w Mediolanie ale jak chce chłopak osiągac sukcesy i grać o najwyższe cele musi odejść. Ja tam go rozumiem gdyby nie dzieciak już dawno nie byłoby go w Mediolanie. Fakt nie opinia.
Top4? Nie słuchałeś Zlatana?
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

Mnie nie interesują słowa tylko czyny. I widzę w jaką stronę to podąża. Zresztą, chyba pierwszy raz Zlatan ma "złą" prasę. O ile kiedyś był konkretny to teraz nawet włosi przyznają że pieprzył jakieś farmazony a realia będą zupełnie inne.
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
Bo niektórzy patrzą się na piłkarza Zlatana, który mógł mówić co chce a teraz jest działaczem i już sobie na to pozwolić nie może.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

Ten Sesko to jest nie zły ancymon. Zaczynam rozumieć czemu nigdy nie zagra.w Milanie 
Ojciec Liją rozmawia z al hilal
Napisałem żeby odkopać temat
Napisałem żeby odkopać temat
Nie ma się co martwić:
No chyba, że Araby zapłacą klauzule lub zaoferują 150 mln i Scaroni sam go tam zawiezie.
I żeby nie było wątpliwości sprzedałbym Leao za jakąś chorą kwotę, bo to świetny gracz, ale są jakieś alternatywy na rynku by zatrzymać Theo. Z tym, że sprzedaż Rafaela mogłaby wywołać efekt domino to raz. A dwa Moncada pewnie zastąpiłby go Mudrykiem czy kimś takim.
No chyba, że Araby zapłacą klauzule lub zaoferują 150 mln i Scaroni sam go tam zawiezie.
I żeby nie było wątpliwości sprzedałbym Leao za jakąś chorą kwotę, bo to świetny gracz, ale są jakieś alternatywy na rynku by zatrzymać Theo. Z tym, że sprzedaż Rafaela mogłaby wywołać efekt domino to raz. A dwa Moncada pewnie zastąpiłby go Mudrykiem czy kimś takim.
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

Jak przyjdzie oferta za 130 to lią może sobie iść. Nie widzę u tego gościa progresu. Niestety ..
Powiem tak - Leao jest jaki jest, na pewny poziom być może nie wskoczy, ale w pełni dopiero go docenimy gdy odejdzie i zostanie sprowadzony jego następca.
I tak jak pisałem - sprzedaż Leao mogłaby wywołać efekt domina.
I tak jak pisałem - sprzedaż Leao mogłaby wywołać efekt domina.
-
Chandlerr
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 113
- Kibicuję: AC Milan
A jaka alternatywa dla niego? Okafor? Ukulele?
Na EURO lią kiepsko, ale mogliby sciagnac tego akandżiego ze Szwajcarii i w zamian wyjebac 3 obroncow, losowo, bo kazdy ma podobny poziom.
Na EURO lią kiepsko, ale mogliby sciagnac tego akandżiego ze Szwajcarii i w zamian wyjebac 3 obroncow, losowo, bo kazdy ma podobny poziom.
forzamilan
- Vol'jin
- Gwiazda

- Reputacja: 1123
- Kibicuję: Ac Milan
Brat Zirkzee zaproponowany jako "kompromis" 18 lat, Leverkusen U-19 kończący się kontrakt czyli kolejna prowizja rozbita na 2 ;]
Alternatywą Demirović z Augsburga, po świetnym sezonie. 26 lat 15 goli i 10 asyst cena 20-25 mln euro
+ możliwe "wraki" Depay'a za darmo ;] Jakoś mnie on nie przekonuje
Alternatywą Demirović z Augsburga, po świetnym sezonie. 26 lat 15 goli i 10 asyst cena 20-25 mln euro
+ możliwe "wraki" Depay'a za darmo ;] Jakoś mnie on nie przekonuje
Alternatywa do Leao?
Leao jest skrzydłowym dryblerem. My mamy taki plus, że możemy w razie sprzedaży ściągnąć prawoskrzydłowego lub lewego i dostawać Pulisicia. O wiele łatwiej jest znaleść alternatywę dla Leao na obecnym rynku niż dla Theo (najlepsza właśnie idzie do Villi).
- Vol'jin
- Gwiazda

- Reputacja: 1123
- Kibicuję: Ac Milan
alternatywa dla Leao gra w Juventusie tylko trzeba dać mu pensję na poziomie Leao i 40 mln dla Juve 
Tylko że Leao to okaz zdrowia,a Fede ...... 
I Leao jest po prostu dużo lepszy.