Jego chce Eintracht też. Zawodnik po świetnym sezonie, jak już grał w sezonie to myślałem że mógłby być dobrym graczem do rotacji, ale wątpię aby się na niego skusili. Lubie tego gracza - daje liczby i pracuje dla drużyny.
AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8360
właśnie, wiem, że to nie ten temat i nie ten klub, ale interesujecie się nim ponoć mocno, więc pewnie macie go obcykanego? Kozaczek z tego Zirkzee? Jakieś opinie?
Ponoć stajemy z wami do boju o niego, drogi nie jest, bo czytałem o klauzuli £34 mln.
Z góry dzięki za profesjonalne opinie.
- Vol'jin
- Gwiazda

- Reputacja: 1123
- Kibicuję: Ac Milan
Jak szukacie strzelca to nie ten kaliber 
To taka "9,5" lubiąca się cofać, rozegrać też.
To taka "9,5" lubiąca się cofać, rozegrać też.
oj tam,sprzedać i kupić Williamsa za 60 baniek 
Serio myślisz, że oni kupili by gościa za 60 mln? Zresztą pensja pewnie by też była problemem.
Jednak nie nowy Hojlund.
Jednak nie nowy Hojlund.
Gdyby popuścić wodze fantazji i wyobrazić sobie że Rafał idzie za klauzulę to pewnie jestem w stanie to sobie wyobrazić.
Natomiast u nas pewnie Moncada dostałby 1/3 tego do wydania,i to na 4 piłkarzy
Nowego Vlahovicia też znowu gdzieś wysłaliśmy
Akurat tu się nie zgodzie bo przykład Tonalego raczej sugeruje, że pewnie całość tych pieniędzy albo przynajmniej znaczna większość poszłaby na transfery. Problem leży gdzie indziej.
Nowy Samuel i Messi też raczej nie zagrzeją na dłużej miejsca w Milanie.Nowego Vlahovicia też znowu gdzieś wysłaliśmy
Możliwe, że Prison FC wygrał z nami walkę o nowego Theo Hernandeza.
Nowym Theo miał być chyba Emerson Palmieri,a Royal na prawą stronę 
Może Cardinale zamiast płacić za niego 20 baniek,wytatuuje sobie mapę więzienia i wyciągnie go za free ?
Może Cardinale zamiast płacić za niego 20 baniek,wytatuuje sobie mapę więzienia i wyciągnie go za free ?
Chodziło mi bardziej, że gdy przyjdzie Royal/Cash to będziemy czytać jak to ściągnęli nowego Theo, ale na prawą obronę.
Nasz Rafał na tym turnieju raczej nie zachęci do składania za niego lukratywnych ofert 
To chyba dobrze nie?
Leao od 3 sezonów ma dwucyfrową liczbę bramkę i asyst w sezonie odpowiednio 26, 31 i 29 grając w drużynie, która nie miała prawa grać dobrze. Można się przyczepić do kilku rzeczy, ale my z naszą „grupą roboczą” nie dostaniemy nikogo nawet o zbliżonych umiejętnościach. I nie muszę dodawać, że większość tych goli i asyst to Leao praktycznie sam sobie wypracował.
Leao ma pecha trochę, że raz ma już 25 lat i nigdy nie pracował z poważnym trenerem i raczej nadal nie będzie a druga sprawa jest taka, że jego pozycja w topowych klubach jest obsadzona na lata. Owszem Leao sam sobie jest winny temu i nie ma co tego ukrywać.
Mnie cholernie ciekawi napastnik, bo tu mogą się ciekawe rzeczy wydarzyć jeżeli Zirkzee się wysypie.
No i pomocnik. Tu jest troszkę więcej opcji, ale nie ufam im w ogóle.
Leao od 3 sezonów ma dwucyfrową liczbę bramkę i asyst w sezonie odpowiednio 26, 31 i 29 grając w drużynie, która nie miała prawa grać dobrze. Można się przyczepić do kilku rzeczy, ale my z naszą „grupą roboczą” nie dostaniemy nikogo nawet o zbliżonych umiejętnościach. I nie muszę dodawać, że większość tych goli i asyst to Leao praktycznie sam sobie wypracował.
Leao ma pecha trochę, że raz ma już 25 lat i nigdy nie pracował z poważnym trenerem i raczej nadal nie będzie a druga sprawa jest taka, że jego pozycja w topowych klubach jest obsadzona na lata. Owszem Leao sam sobie jest winny temu i nie ma co tego ukrywać.
Mnie cholernie ciekawi napastnik, bo tu mogą się ciekawe rzeczy wydarzyć jeżeli Zirkzee się wysypie.
No i pomocnik. Tu jest troszkę więcej opcji, ale nie ufam im w ogóle.
I tak i nie
Przecież oferty można odrzucać,natomiast w dwóch meczach Leao wyglądał beznadziejnie jak wyjęty ze swoich najgorszych występów w Milanie.
Niby okienko się nawet jeszcze nie zaczęło,ale patrząc na to jakie ruchy planują Juve czy Inter to u nas wygląda to słabo.
Ja mimo wszystko wolałbym, aby oferty nie przychodziły. Przynajmniej nie za Theo, Mike i Leao.