Domek nr 10 (temat luźny)

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
czubatka
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1759
Kibicuję: ManU za Sheringhama xD

Post autor: czubatka »

Hersk pisze: 25 cze 2024, 22:39 Jakies pomysly na avatar dla @sickstick?
Przypomnisz, o co poszło? :>
Obrazek
Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1510
Kibicuję: FC Barcelona

Post autor: Keres »

Chyba czy Polacy zdobędą punkt na ME.
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.

Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8593
Kontakt:

Post autor: cloner »

Keres pisze: 26 cze 2024, 10:07 Chyba czy Polacy zdobędą punkt na ME.
O gola Lewandowskiego.
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6222
Kibicuję: 4rsenal

Post autor: sickstick »

@Hersk nadstawiam dupę, gratuluje wygranej :beer:

Zakład dotyczył czy Lewy strzeli na EURO więcej goli niż Haaland. Jak widać Polak rodak pokazał kto jest najlepszą 9-tkę w Europie ;)
Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator
Reputacja: 3052
Kibicuję: Reprezentacji Polski

Post autor: Hersk »

Avatar wymyślę w przeciągu kilku dni. Miesiąc tak? W sensie miesiąc będzie noszony?
Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6222
Kibicuję: 4rsenal

Post autor: sickstick »

Hersk pisze: 26 cze 2024, 15:53 Avatar wymyślę w przeciągu kilku dni. Miesiąc tak? W sensie miesiąc będzie noszony?
Jak dobrze wybierzesz to nawet dłużej :P
Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2748
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Post autor: Ilka »

Pamiętacie jak pisałam Wam, że postanowiłam się trochę usztucznić i zrobiłam rzęsy? Parę dni po tym zaczęły mi łzawić oczy, znaczy jak mi łzawiły normalnie to dodatkowo dostawałam ataku łzawienia i szczypania. Po uzupełnieniu rzęs było to samo. Stało się to już takie nieznośne, że potrafiło mnie dopaść w drodze i musiałam przeczekać na ławce, a potem wyglądałam jakbym płakała. Dziewczyna, która mi robiła powiedziała, że to raczej nie od rzęs tylko może jestem na jakieś pyłki uczulona. Też to brałam pod uwagę, ale ostatnie moje uczulenie było jak byłam nastolatką i trwało tylko dwa sezony wiosenne.

Biorąc pod uwagę upierdliwość i zdrowie oczu stwierdziłam, że na wesele siostry zrobię ostatni raz. I nad tym też się poważnie zastanawiałam czy robić. Była obawa, że na ślubie się wzruszę i znów mnie ten atak dopadnie i będę pięknie wyglądać :( Pojechałam do tej Hiszpanii i tam ... tylko drugiego dnia mi oko łzawiło i to nie w takiej skali jak tutaj w Polsce. Na ślubie oczywiście się wzruszyłam i też nic mi nie było :) Jedynie jak woda z chlorem dostała mi się do oczu! Wróciłam do Polski i znów to samo. Byle łzawienie, które tutaj jest dość częste i już dodatkowe szczypanie i łzawienie.

No i teraz nie wiem czy tutaj jednak nie jestem na coś uczulona 🤷 Z rzęsami teraz daje sobie spokój. Jakoś na Boże Narodzenie sobie zrobię i zobaczymy wtedy.

Jestem w sumie na to wkurzona, bo nawet takiej drobnostki sobie zrobić nie mogę, bo moje oczy są zbyt wrażliwe. A z oczami i ze wzrokiem nie ma co igrać.
Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 771

Post autor: j1mmy »

brzmi jak uczulenie
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2129

Post autor: venomik »

Czy mi coś umyka, czy jednak rozsądek podpowiada, że to nie jest kwestia (tylko) zrobienia rzęs, skoro w jednym kraju masz problem, a w innym nie?
Dirty mind
Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2748
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Post autor: Ilka »

j1mmy pisze: 27 cze 2024, 12:07 brzmi jak uczulenie
venomik pisze: 27 cze 2024, 12:09 Czy mi coś umyka, czy jednak rozsądek podpowiada, że to nie jest kwestia (tylko) zrobienia rzęs, skoro w jednym kraju masz problem, a w innym nie?
No może tak być. Bo teraz w Polsce oczy mi dość często łzawią. Nie jest to takie jak pewnie niektórzy alergicy mają, że katar itp. A ten cały dodatkowy atak (jak ja to nazywam) miałam wczoraj wieczorem i już dziś rano. Pewnie to nadmierne łzawienie w połączeniu z klejem powoduje to szczypanie.

Wychodzi, że powinnam się wyprowadzić z Polski na wiosnę :lol2:
Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post autor: Sergek »

Wynajmuje po znajomosci z pracy juz od jakichs 3 lat moje male duze bagienko. Po nierynkowej cenie juz w 2021 roku. Umowilismy sie z dziewczyna, ze sprobujemy wynajac cos razem i powrot na rynek mieszkaniowy wywoluje we mnie PTSD i czuje ze wplynie na nasza relacje xD

Jest jeszcze gorzej niz kiedys. Wszedzie jest 100 razy wiecej posrednikow i agencji. Posrednicy i agencje sa bezuzyteczne jak zawsze a chca o cena ich uslug - 0 za duzo. Juz z jedna sie dogadalismy na podpisanie umowy to nawet dzien nie minal a napisala ze wlascicielka przypadkiem znalazla kogos kto da wiecej. No bezuzyteczna posredniczka.

Bede w wyjatkowej sytuacji w ktorej wynajmujac cos z kims bede nagle placic wiecej niz place solo. No ale 2-3 lata ciaglosci w zamieszkaniu to niesamowity komfort. Smieje sie, bo pamietam jak od 2015 do koncowki 2021 zaliczylem 10-15 roznych pokojow czy kawalerek. Co za czasy.

No ale to zartobliwy watek, bedzie dobrze hehe. Dlugi weekend i nawet rynek pracy cos sie obudzil to moze zmienie wszystko na raz :D
Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6552

Post autor: Boromir »

Długi weekend?
Obrazek
Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post autor: Sergek »

Tzn ja sobie robie oczywiscie.
Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2240
Kibicuję: AC Milan

Post autor: Enjo »

A nie ma możliwości wynajmu z rynku prosto ? Ja ogarniam bez tego i jest o wiele łatwiej.

Gdzie Ty szukasz i ile odstępne ?
Hannibal
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 1085

Post autor: Hannibal »

Używa ktoś z Was Bookingu? Mieliście jakieś niemiłe niespodzianki czy zawsze bezproblemowo wszystko przebiegało?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”