Przypomnisz, o co poszło?
Domek nr 10 (temat luźny)
- Keres
- Gwiazda

- Reputacja: 1511
- Kibicuję: FC Barcelona
Chyba czy Polacy zdobędą punkt na ME.
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
@Hersk nadstawiam dupę, gratuluje wygranej
Zakład dotyczył czy Lewy strzeli na EURO więcej goli niż Haaland. Jak widać Polak rodak pokazał kto jest najlepszą 9-tkę w Europie
Zakład dotyczył czy Lewy strzeli na EURO więcej goli niż Haaland. Jak widać Polak rodak pokazał kto jest najlepszą 9-tkę w Europie
- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
Avatar wymyślę w przeciągu kilku dni. Miesiąc tak? W sensie miesiąc będzie noszony?
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2751
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Pamiętacie jak pisałam Wam, że postanowiłam się trochę usztucznić i zrobiłam rzęsy? Parę dni po tym zaczęły mi łzawić oczy, znaczy jak mi łzawiły normalnie to dodatkowo dostawałam ataku łzawienia i szczypania. Po uzupełnieniu rzęs było to samo. Stało się to już takie nieznośne, że potrafiło mnie dopaść w drodze i musiałam przeczekać na ławce, a potem wyglądałam jakbym płakała. Dziewczyna, która mi robiła powiedziała, że to raczej nie od rzęs tylko może jestem na jakieś pyłki uczulona. Też to brałam pod uwagę, ale ostatnie moje uczulenie było jak byłam nastolatką i trwało tylko dwa sezony wiosenne.
Biorąc pod uwagę upierdliwość i zdrowie oczu stwierdziłam, że na wesele siostry zrobię ostatni raz. I nad tym też się poważnie zastanawiałam czy robić. Była obawa, że na ślubie się wzruszę i znów mnie ten atak dopadnie i będę pięknie wyglądać
Pojechałam do tej Hiszpanii i tam ... tylko drugiego dnia mi oko łzawiło i to nie w takiej skali jak tutaj w Polsce. Na ślubie oczywiście się wzruszyłam i też nic mi nie było
Jedynie jak woda z chlorem dostała mi się do oczu! Wróciłam do Polski i znów to samo. Byle łzawienie, które tutaj jest dość częste i już dodatkowe szczypanie i łzawienie.
No i teraz nie wiem czy tutaj jednak nie jestem na coś uczulona
Z rzęsami teraz daje sobie spokój. Jakoś na Boże Narodzenie sobie zrobię i zobaczymy wtedy.
Jestem w sumie na to wkurzona, bo nawet takiej drobnostki sobie zrobić nie mogę, bo moje oczy są zbyt wrażliwe. A z oczami i ze wzrokiem nie ma co igrać.
Biorąc pod uwagę upierdliwość i zdrowie oczu stwierdziłam, że na wesele siostry zrobię ostatni raz. I nad tym też się poważnie zastanawiałam czy robić. Była obawa, że na ślubie się wzruszę i znów mnie ten atak dopadnie i będę pięknie wyglądać
No i teraz nie wiem czy tutaj jednak nie jestem na coś uczulona
Jestem w sumie na to wkurzona, bo nawet takiej drobnostki sobie zrobić nie mogę, bo moje oczy są zbyt wrażliwe. A z oczami i ze wzrokiem nie ma co igrać.
Czy mi coś umyka, czy jednak rozsądek podpowiada, że to nie jest kwestia (tylko) zrobienia rzęs, skoro w jednym kraju masz problem, a w innym nie?
Dirty mind
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2751
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
No może tak być. Bo teraz w Polsce oczy mi dość często łzawią. Nie jest to takie jak pewnie niektórzy alergicy mają, że katar itp. A ten cały dodatkowy atak (jak ja to nazywam) miałam wczoraj wieczorem i już dziś rano. Pewnie to nadmierne łzawienie w połączeniu z klejem powoduje to szczypanie.
Wychodzi, że powinnam się wyprowadzić z Polski na wiosnę
Wynajmuje po znajomosci z pracy juz od jakichs 3 lat moje male duze bagienko. Po nierynkowej cenie juz w 2021 roku. Umowilismy sie z dziewczyna, ze sprobujemy wynajac cos razem i powrot na rynek mieszkaniowy wywoluje we mnie PTSD i czuje ze wplynie na nasza relacje xD
Jest jeszcze gorzej niz kiedys. Wszedzie jest 100 razy wiecej posrednikow i agencji. Posrednicy i agencje sa bezuzyteczne jak zawsze a chca o cena ich uslug - 0 za duzo. Juz z jedna sie dogadalismy na podpisanie umowy to nawet dzien nie minal a napisala ze wlascicielka przypadkiem znalazla kogos kto da wiecej. No bezuzyteczna posredniczka.
Bede w wyjatkowej sytuacji w ktorej wynajmujac cos z kims bede nagle placic wiecej niz place solo. No ale 2-3 lata ciaglosci w zamieszkaniu to niesamowity komfort. Smieje sie, bo pamietam jak od 2015 do koncowki 2021 zaliczylem 10-15 roznych pokojow czy kawalerek. Co za czasy.
No ale to zartobliwy watek, bedzie dobrze hehe. Dlugi weekend i nawet rynek pracy cos sie obudzil to moze zmienie wszystko na raz
Jest jeszcze gorzej niz kiedys. Wszedzie jest 100 razy wiecej posrednikow i agencji. Posrednicy i agencje sa bezuzyteczne jak zawsze a chca o cena ich uslug - 0 za duzo. Juz z jedna sie dogadalismy na podpisanie umowy to nawet dzien nie minal a napisala ze wlascicielka przypadkiem znalazla kogos kto da wiecej. No bezuzyteczna posredniczka.
Bede w wyjatkowej sytuacji w ktorej wynajmujac cos z kims bede nagle placic wiecej niz place solo. No ale 2-3 lata ciaglosci w zamieszkaniu to niesamowity komfort. Smieje sie, bo pamietam jak od 2015 do koncowki 2021 zaliczylem 10-15 roznych pokojow czy kawalerek. Co za czasy.
No ale to zartobliwy watek, bedzie dobrze hehe. Dlugi weekend i nawet rynek pracy cos sie obudzil to moze zmienie wszystko na raz
Tzn ja sobie robie oczywiscie.
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
A nie ma możliwości wynajmu z rynku prosto ? Ja ogarniam bez tego i jest o wiele łatwiej.
Gdzie Ty szukasz i ile odstępne ?
Gdzie Ty szukasz i ile odstępne ?
Używa ktoś z Was Bookingu? Mieliście jakieś niemiłe niespodzianki czy zawsze bezproblemowo wszystko przebiegało?