AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
- Kibicuję: AC Milan
Po tym Euro to raczej nie będzie nas stać. Ale fajny grajek
Life is an unexpected journey
-
Chandlerr
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 113
Byc moze zabrzmi to trochę rasistowsko, z jednej strony przeraza mnie to, ze jak ktos jest łączony z Milanem, to jest to przewaznie jest to jakis murzyn i za niedlugo bedziemy miec cala 11stkę z Afryki, a z drugiej strony nie mialbym nic przeciwko, jakbysmy sprowadzili Akanjiego i w koncu mielibysmy jakiegos pewnego obronce. Ale znajac zycie jego cena po tym euro mocno wzrosnie a nasi prędzej sprowadzą Bonerę z emerytury niz wydadza kasę na dobrego pilkarza. No chyba ze sprzedamy zajebistego typu Theo czy Leao to wtedy kupimy jednego dobrego i ze 3 Pogbow czy Musahow.
forzamilan
- Vol'jin
- Gwiazda

- Reputacja: 1123
- Kibicuję: Ac Milan
Powodzenia w wyrwaniu podstawowego stopera City
Ja bym radził mimo wszystko nie mieć zbyt wielkich oczekiwań to przynajmniej będzie można się pozytywnie zaskoczyć jeżeli chodzi o okienko.
Gdyby na górze był ktoś rozsądny to okienko mogłoby wyglądać całkiem ciekawie.
Bardzo lubię Tomoriego,i uważam go za naszego najlepszego stopera,ale gdyby sprzedać go za dobre pieniądze(50 to mało skoro sporo za niego zapłaciliśmy) plus spieniężyć Bennacera to dawałoby kwotę ok 90 baniek i pewnie z tym już można zrobić coś ciekawego.
Ciekawi mnie czy oni naprawdę myślą o Rabiocie,i czy chcą mu dać 7,5 bańki za sezon
Bardzo lubię Tomoriego,i uważam go za naszego najlepszego stopera,ale gdyby sprzedać go za dobre pieniądze(50 to mało skoro sporo za niego zapłaciliśmy) plus spieniężyć Bennacera to dawałoby kwotę ok 90 baniek i pewnie z tym już można zrobić coś ciekawego.
Ciekawi mnie czy oni naprawdę myślą o Rabiocie,i czy chcą mu dać 7,5 bańki za sezon
Conrado nie musisz się martwić na górze są ludzie, którzy wiedzą co robią:
Z plusów to mamy oficjalnie drużynę u-23. Ciekawe czy nasi scouci spiszą się tak dobrze jak choćby Juventusu. Chyba będzie się nazywał Milan Futuro.
Z plusów to mamy oficjalnie drużynę u-23. Ciekawe czy nasi scouci spiszą się tak dobrze jak choćby Juventusu. Chyba będzie się nazywał Milan Futuro.
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2826
Uruchomiliście drużynę u23 Milan Futuro, dobry ruch
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
Myślicie, że te nasze gwizdy zrobią jakiś transfer w końcu ?
Mnie bym tam Lukaku nie przeszkadzał, ale pod warunkiem że przyszedłby też ktoś młodszy,niekoniecznie skazany na ławkę kosztem Belga.
Na transferowy blitzkireg raczej nie ma co liczyć.
Trzeba opchnąć FBT,Origiego (podobno jakieś tam zainteresowanie jest),i myślę że ktoś znaczący odejdzie(poświęciłbym Benka).
Na transferowy blitzkireg raczej nie ma co liczyć.
Trzeba opchnąć FBT,Origiego (podobno jakieś tam zainteresowanie jest),i myślę że ktoś znaczący odejdzie(poświęciłbym Benka).