trzeba było założyć rękawice kuchenne.
Domek nr 10 (temat luźny)
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2749
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Nie pomyśleli o tym
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
U mnie ok 19 ale jest w miarę przyjemnie więc koszulka i spodenki.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
Powiem więcej. Burza (opad) może być przy ulicy X, a na bocznej do X może nie spaść nawet kropla.
- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1414
- Kibicuję: od czasu do czasu
Oczywiście, że tak może być, pogoda zmienia się z godziny na godzinę. Co nie zmienia faktu, że tych alertów jest dużo, bo ostatnio dostaje po 2-3 w tygodniu, a burzy nie było. Znając przestraszone społeczeństwo to są pewnie tacy, co nie wychodzą z domu, poprzywiązywali wszystko na balkonie i kupili paletę makaronu w przygotowaniu do kataklizmu 
W Bytomiu +17, pełno chmur, mocno wieje. Mam t-shirt ale trochę zimno. Wolę już +33
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 944
- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
Fasolka szparagowa z bułką tarta i masełkiem - niekwestionowany GOAT wśród dodatków do obiadu latem.
Opinie?
Opinie?
Sezon ogórkowy, więc pewnie na mizerie nie wydasz więcej niż 4-5zł czyli tyle ile mi doliczono do zamówienia za pizze.
Za karton do pizzy zapłaciłem 4zł extra xD gdzie jeszcze na początku roku doliczano mi 2zł, co i tak wydawało mi się absurdem. Jednak przymykałem na to oko. Dzisiaj musiałem aż zadzwonić do pizzerii i zapytać, czy to jakiś jadalny karton czy jak.. Typek stwierdził, że wszystko drożeje i do czegoś musi doliczyć, sugeruje następnym razem zjeść na miejscu. Ceny pizzy nie podwyższą, żeby nie odrzucać klientów w lokalu.
Za karton do pizzy zapłaciłem 4zł extra xD gdzie jeszcze na początku roku doliczano mi 2zł, co i tak wydawało mi się absurdem. Jednak przymykałem na to oko. Dzisiaj musiałem aż zadzwonić do pizzerii i zapytać, czy to jakiś jadalny karton czy jak.. Typek stwierdził, że wszystko drożeje i do czegoś musi doliczyć, sugeruje następnym razem zjeść na miejscu. Ceny pizzy nie podwyższą, żeby nie odrzucać klientów w lokalu.
- 10
- Gwiazda

- Reputacja: 615
- Kontakt:
Jeśli to dobra pizza, szanuję i jestem za (bo taka ma sens tylko w lokalu, na wynos smakuje gorzej). Jeśli byle jaka, taka typowa pod dowóz, no to nieładnie z ich strony.
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Teraz każde żarcie jest mega drogie. Wchodzę czasem na pyszne.pl zobaczyć co tam mają grane, to jak widzę te ceny to się tylko łapie za głowę i wychodzę z apki. Już wolę być głodny niż płacić tyle za jakąś pizzę czy burgera, a o jakimś sushi to już nie wspomnę.
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
A pudełka na pizze ogarnęła ta ustawa o jednorazowych opakowaniach? Bo cena kubeczków do Edenu wzrosła z 7 do chyba 30 groszy w tym roku, wiec żeby było ekologicznie to teraz wydajemy w [ch**] więcej wody.