AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
Swoje może mają za uszami, ale nie można im odmówić zaangażowania w to co robią a bez nich mecze na SS nie wyglądałby tak jak wyglądają.
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Też popadli bzdurnej propagandzie dziennikarzy a zarząd wie o kogo trener prosi.
No tak, wiadomo, krytykujmy Curva Sud dzięki której drużyna co mecz ma wsparcie.
No tak, wiadomo, krytykujmy Curva Sud dzięki której drużyna co mecz ma wsparcie.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
- Vol'jin
- Gwiazda

- Reputacja: 1123
- Kibicuję: Ac Milan
To miejsce protestów jest przed siedzibą klubu. Jakoś nie słychać by tam byli, ale jak trzeba było świętować sukcesy to tam pierwsi byli
A priorytet rzekomych inwestycji dali na ostatnim miejscu to też jest wymowne ^
A priorytet rzekomych inwestycji dali na ostatnim miejscu to też jest wymowne ^
- Rezus
- Legenda Futbolu

A gdzie będzie bardziej widoczne - pierwszego dnia zgrupowania czy zwykłego dnia pracy zarządu sezonu ogórkowego?
Hej Theo wiemy, że jesteś jednym z lepszych bocznych obrońców na świecie, właśnie rozgrywasz bardzo dobry turniej, ale myślimy że możesz zagrać kolejny sezon na pensji na poziomie Chukwueze i Rubena.
- Rezus
- Legenda Futbolu

Lepszy boczny obrońca?! Nie uwierzę dopóki nie zobaczę jego X-owych statystyk z 1 połowy między 25-45 minutą.
Na ten moment mimo wszystko bardziej ufam informacjom Longo niż LGdS.
Więc Longo odpowiedział w komentarzu na pytanie co blokuje obecnie wszystko(łącznie z przedłużeniem Theo, ale w samym artykule jest napisane, że mają czas skupić się na tym później, później zapewne chodzi o koniec okienka)i są tam wspomniane negocjacje z Zirkzee i całokształt budżetu (w pytaniu kibica, Longo odpisał że obie sprawy). Z tego wynika, że Moncada nie wie ile i jak może wydawać na tym etapie, co jest skandaliczne.
Najgorsze jest to, że taki Longo widocznie wie,ale nie wszytko pisze a nie napisze wprost żeby nie uderzyć w rękę która go karmi informacjami. Jeśli Moncada ma nieokreślony budżet albo musi czekać na każde zielone światło w sprawie każdej negocjacji (podobnież zresztą miał Maldini) to jest to wykonywanie zawodu w kajdanach. Tak na dłuższą metę nie może być. Albo się daje człowiekowi wolną rękę w pewnych granicach finansowych do działania,albo po cholerę w ogóle zatrudniać Dyrektora Sportowego.
Po drugie, Longo zrobił to co robi mainstream,czyli krzykliwy tytuł a w środku wszystko na spokojnie wytłumaczone. Nie można było napisać wprost tego co w artykule? No nie bo ludzie by nie wchodzili i clickbajt by się nie zgadzał.
Nie pamiętam kiedy miałem tak bardzo wyj...e na to co się dzieje latem w klubie.
Nie wiem, może ktoś tam, gdzieś tam, ma jakiś plan... może, nie wiem i szkoda mi czasu, żeby się nad tym zastanawiać.
Widać, że naszych właścicieli totalnie przerosło zarządzanie tak dużym klubem jak Milan, gdzie są oczekiwania, a nie czekanie na to co gwiazdka z nieba przyniesie.
Miało być full profi i fajerwerki - jest totalna amatorka i paździerz organizacyjny i sportowy.
Nie wiem, może ktoś tam, gdzieś tam, ma jakiś plan... może, nie wiem i szkoda mi czasu, żeby się nad tym zastanawiać.
Widać, że naszych właścicieli totalnie przerosło zarządzanie tak dużym klubem jak Milan, gdzie są oczekiwania, a nie czekanie na to co gwiazdka z nieba przyniesie.
Miało być full profi i fajerwerki - jest totalna amatorka i paździerz organizacyjny i sportowy.
Zły to znak, kiedy ludzie przestają rozumieć ironię, alegorię, żart.
Seba82
Czytałem artykuł Longo w którym napisał, że chce klub zatrzymać Theo (dodał coś o wielkiej ofercie w razie czego), ale rozważa zrobienie tego nawet jeżeli nie podpisany/zaoferowany będzie nowy kontrakt. Jeśli tak - klub mniej więcej zaprasza Theo do tego by po Euro powiedział, że chce odejść (i to pewnie było by im na rękę).
I nie wiem jak to tam obecnie działa, wiem że jest amatorka ale to w tej chwili jest raczej ich problem bo chyba wszyscy są razem i mają jeden cel.
Jeżeli oni 7 lipca nie wiedzą ile mogą wydać w momencie gdy mają pewne pieniądze z LM, kolejny rok z dodatnim budżetem to sorry ale coś poszło nie tak. Przypomina mi to trochę czasy późnego Berlusconiego i spotkań w Arcore. No ale w sumie Cardinale wspomniał, że chce być Berlusconi 2.0.
Jest jeszcze kwestia tego ile może Milan zaoferować kontraktu ale imho o wiele istotniejsza - ile za zawodnika a to już można zaobserwować pewien problem, ale więcej będzie można powiedzieć po okienku.
Zupełne przeciwieństwo tego co się dzieje w Interze czy Juventusie.
Czytałem artykuł Longo w którym napisał, że chce klub zatrzymać Theo (dodał coś o wielkiej ofercie w razie czego), ale rozważa zrobienie tego nawet jeżeli nie podpisany/zaoferowany będzie nowy kontrakt. Jeśli tak - klub mniej więcej zaprasza Theo do tego by po Euro powiedział, że chce odejść (i to pewnie było by im na rękę).
I nie wiem jak to tam obecnie działa, wiem że jest amatorka ale to w tej chwili jest raczej ich problem bo chyba wszyscy są razem i mają jeden cel.
Jeżeli oni 7 lipca nie wiedzą ile mogą wydać w momencie gdy mają pewne pieniądze z LM, kolejny rok z dodatnim budżetem to sorry ale coś poszło nie tak. Przypomina mi to trochę czasy późnego Berlusconiego i spotkań w Arcore. No ale w sumie Cardinale wspomniał, że chce być Berlusconi 2.0.
Jest jeszcze kwestia tego ile może Milan zaoferować kontraktu ale imho o wiele istotniejsza - ile za zawodnika a to już można zaobserwować pewien problem, ale więcej będzie można powiedzieć po okienku.
Zupełne przeciwieństwo tego co się dzieje w Interze czy Juventusie.
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1374
- Kibicuję: AC Milan
Czuję w kościach mocną walkę do ostatnich kolejek o top4 w następnym sezonie 

Zirkzee w MU. No to jednego macie z głowy.
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2241
- Kibicuję: AC Milan
Spokojnie, to na pewno nie ich wina.
- Rezus
- Legenda Futbolu

Jakoś tam się Euro nie musiało skończyć żeby zrobić transfer.
A Morata to jest to odmładzanie składu rozumiem?
A Morata to jest to odmładzanie składu rozumiem?