Euro 2024 — Finał (Hiszpania - Anglia)
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Nie wraca do domu 

Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
Wygrali najlepsi, dodatkowo England w czapkę. Żeby Gary B został na dłużej.
Mega słaby turniej, modliłem się żeby nie było dogrywki. Miesiąc do zapomnienia.
Mega słaby turniej, modliłem się żeby nie było dogrywki. Miesiąc do zapomnienia.
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8359
Ha, postawiłem na nich już na początku turnieju i dowieźli. Błogosławieństwo Piotrciesa działa drugi raz z rzędu 
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
No i prawidlowo. Druzyna ktora od poczatku prezentowala sie bardzo dobrze i chciala grac w pilke zdobyla tytul.
Dobre zakonczenie slabego turnieju.
Dobre zakonczenie slabego turnieju.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
Zdziwiło mnie, że sędzia skończył równo z czwartą minutą, jak ze dwie było przestoju.
Przed turniejem dawałem najmniejsze szanse Hiszpani z tych wielkich, ale w każdym meczu pokazali klasę. Zasłużyli. Pokonali drugi najlepszy zespół tych mistrzostw czyli Niemców.
Przed turniejem dawałem najmniejsze szanse Hiszpani z tych wielkich, ale w każdym meczu pokazali klasę. Zasłużyli. Pokonali drugi najlepszy zespół tych mistrzostw czyli Niemców.
- Chlopaczek
- Ten obcy
Iniesa wyglada jakby przekroczyl wiek emerytalny piec lat temu.
Tak utrzymuje Iks
Tak utrzymuje Iks
Ciekawe kto wygra Złotą Piłkę. Teoretycznie powinien być to Carvajal za LM, mistrza Hiszpanii i Europy. Znając życie dostanie Messi 
- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1414
- Kibicuję: od czasu do czasu
Druga połowa fajna, pierwsza może zostać usunięta z historii futbolu.
Hiszpania przed turniejem i też chyba w jego trakcie trochę niedoceniana. Anglicy chcą przedłużyć kontrakt z Sołtgejtem, zobaczyłbym ten zespół z kimś mającym inną wizję, ale jednak Gareth wyniki osiąga, co by nie mówić.
Olmo 3 bramki, 2 asysty i dziś kluczowa interwencja. Pamiętam jak zobaczyłem go pierwszy raz w Dinamo w Lidze Mistrzów i pomyślałem, że musi być słaby skoro jest młody i gra w Chorwacji.
Sam turniej mocno przeciętny, raczej nie mam wielu wspomnień z nim związanych.
Hiszpania przed turniejem i też chyba w jego trakcie trochę niedoceniana. Anglicy chcą przedłużyć kontrakt z Sołtgejtem, zobaczyłbym ten zespół z kimś mającym inną wizję, ale jednak Gareth wyniki osiąga, co by nie mówić.
Olmo 3 bramki, 2 asysty i dziś kluczowa interwencja. Pamiętam jak zobaczyłem go pierwszy raz w Dinamo w Lidze Mistrzów i pomyślałem, że musi być słaby skoro jest młody i gra w Chorwacji.
Sam turniej mocno przeciętny, raczej nie mam wielu wspomnień z nim związanych.
Po tym turnieju jestem jeszcze większym zwolennikiem wprowadzenia w piłce przerywanego czasu.
Hiszpania prawidłowo. Nie grali widowiskowej piłki, ale równo przez cały triumf. Obeszło się bez karnych w żadnym meczu. No ale szkoda, że Niemcy ich nie dobili.

Jamal... Gówniarz co dopiero mu pyknęło 17 lat i jest już Mistrzem Europy seniorów.,, Gdyby pojawił się w erze Xaviego, Iniesty, Messiego itd. to by chłopak zamiatał na każdym szczeblu i był co roku kandydatem do złotej piłki. Jednak obecna Barcelona to nie to samo i oby nie spieprzyli jego talentu.
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
- Chlopaczek
- Ten obcy
To jest szok Lando Norris na plycie boiska w koszulce z napisem "Reyes de Europa" cieszy sie z reprezentacja Hiszpanii. Jak szybko mozna sie odwrocic od swojej ojczyzny.
Tak utrzymuje Iks
Tak utrzymuje Iks
te wielkie gwiazdy tak solidarnie zawiodly na tym turnieju, ze az kusi zeby w nagrode dac komus mniej rzucajacego sie w oczy. carvajal to rzeczywiscie mocny typ, znakomity turniej, swietny sezon klubowy, gol w finale lm. rodri podobnie, no gosc rozpierdala niemal za kazdym razem jak jest na boisku, no ale wizerunkowo zejscie w przerwie przy 0-0 to mu hajpu nie na robi
dobrze ze sie skonczylo, jak skonczylo, no [ch**] by mnie strzelil, gdyby takie marniaki mialy przez najblizsze lata miano najlepszej druzyny europy. musze wspomniec w tym miejscu o ronaldzie koemanie i jego holandii - duzy szacun, oni jakims cudem potrafili sprawic, ze przez chwile wydawalo sie, ze anglia jednak potrafi grac w pilke. no jednak sie wydawalo
- Ojciecdyrektor
- Kapitan

- Reputacja: 494
Wygląda na to, że Harry Kane to jest ten przysłowiowy "Czarny Piotruś"
Ciekwe komu go wcisną
Ciekwe komu go wcisną
To co, będą Anglicy medale zdejmować?
Czy tu nie ma srebra?
Czy tu nie ma srebra?
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."