Piłkarze bez klubu
Piłkarze bez klubu
Iker Muniain po 19-latach pożegnał się z Bilbao i jest obecnie bez klubu.
W ekipie z San Mamés rozegrał łącznie 560 spotkań, więc można go chyba nazwać legendą Athleticu, a na pewno jest to kawał historii LaLiga.
Wiek jeszcze na coś pozwala, ciekawe gdzie zagra.
Jeszcze coś dla ekstraklasy, Przemysław Płacheta jest obecnie bez klubu. Myślę, że to dość ciekawa opcja.
W ekipie z San Mamés rozegrał łącznie 560 spotkań, więc można go chyba nazwać legendą Athleticu, a na pewno jest to kawał historii LaLiga.
Wiek jeszcze na coś pozwala, ciekawe gdzie zagra.
Jeszcze coś dla ekstraklasy, Przemysław Płacheta jest obecnie bez klubu. Myślę, że to dość ciekawa opcja.
Piłkarze bez klubu
Bardziej pamiętam go z fify jakoś 10 czy 12, jako wybitny talent niż z boiska
Piłkarze bez klubu
Ciekawe jak kibice przyjęli tę decyzję. Jak byłem tam na meczu to dało się wyczuć, że to coś więcej niż ulubieniec kibiców. W ogóle fajny tam klimat, z hiszpańskich stadionów zdecydowanie najbardziej tam mi się podobało.
Piłkarze bez klubu
Być może Everton wyciągnie pomocną dłoń i Dele Alli odnowi kontrakt z ekipą z Goodison Park.
Piłkarze bez klubu
Lista interesujących, z różnych powodów, piłkarzy będących obecnie bez klubu:
Anthony Martial
Memphis Depay
Dele Alli
Mario Balotelli
Iker Muniain
Grzegorz Krychowiak
Adrien Rabiot
Davy Klaassen
Trochę szrot, trochę ciekawe historie piłkarskie, zobaczymy gdzie ich zobaczymy. Grzesiu pewnie pójdzie w ślady Wojtusia. Najbardziej mnie interesuje czy pogra coś jeszcze Dele Alli.
Anthony Martial
Memphis Depay
Dele Alli
Mario Balotelli
Iker Muniain
Grzegorz Krychowiak
Adrien Rabiot
Davy Klaassen
Trochę szrot, trochę ciekawe historie piłkarskie, zobaczymy gdzie ich zobaczymy. Grzesiu pewnie pójdzie w ślady Wojtusia. Najbardziej mnie interesuje czy pogra coś jeszcze Dele Alli.
Piłkarze bez klubu
Hermoso, Aurier, Hummels, Matip, Andre Gomes... sporo ciekawych nazwisk.
Patrzałem czy Lingard gdzieś gra i o dziwo kopie od pół roku w Korei
Patrzałem czy Lingard gdzieś gra i o dziwo kopie od pół roku w Korei
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 945
- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1434
- Kibicuję: od czasu do czasu
Piłkarze bez klubu
Taki Hummels ze swoim doświadczeniem to byłby wartością dodatnią w wielu klubach. Zwłaszcza, że sporo grał w Dortmundzie w ostatnim sezonie i to w najważniejszych meczach. Czytałem, że w Romie chcą go jako zastępstwo Smallinga, który idzie do Arabów. Swoją drogą zdziwiłem się, że Smalling ma już 35 lat. Wydawało mi się, że niedawno zmieniał Fulham na United 
Piłkarze bez klubu
Mnie się coś wydaję, że Hummels podziękuje i zakończy.
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 945
Piłkarze bez klubu
Ale, że Memphis Depay bez klubu?
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
Piłkarze bez klubu
Zbyt duże wymagania mają. Za takie 50k tygodniowo, to nie chce im się z domu wychodzić.
Piłkarze bez klubu
Od pewnego czasu Dele Alli trenował z Como, teraz ma podpisać kontrakt do 2026r.
Pod koniec 2023 doznał kontuzji, po której już nie grał w piłkę. Więc trochę ta przerwa od futbolu trwała. Niegdyś absolutnie wybitny zawodnik, niesamowite umiejętności, totalna lekkość z piłką, Bukayo Saka, Phil Foden a może nawet poziom wyżej.
Obecnie nie ma szans na powrót nawet w 30% do tego co pokazywał na angielskich boiskach. Ale niech sobie chłopak pogra jeszcze trochę, mam wielki sentyment do tego gościa. Nie widziałem wielu takich piłkarzy.
Pod koniec 2023 doznał kontuzji, po której już nie grał w piłkę. Więc trochę ta przerwa od futbolu trwała. Niegdyś absolutnie wybitny zawodnik, niesamowite umiejętności, totalna lekkość z piłką, Bukayo Saka, Phil Foden a może nawet poziom wyżej.
Obecnie nie ma szans na powrót nawet w 30% do tego co pokazywał na angielskich boiskach. Ale niech sobie chłopak pogra jeszcze trochę, mam wielki sentyment do tego gościa. Nie widziałem wielu takich piłkarzy.
Piłkarze bez klubu
Neymar rozwiązał kontrakt z Al Hilal. Jest tak zwanym wolnym agentem.
Jednocześnie Santos FC wraca do Serie A. Wszystko jakoś się tak ładnie układa.
Jednocześnie Santos FC wraca do Serie A. Wszystko jakoś się tak ładnie układa.