MvB pisze:Kibic Milanu od sezonu 97/98... Pamiętam jeszcze mecze Patricka Kluiverta w barwach Rossonerich
A ja pamietam jeszcze jak wchodził z ławki w Ajaxie

Głośniej, bo nie słyszę!ossy pisze:no i szczekam

Kebab pisze:No więc jestem kibicem Realu już od 9 lat dosyć długo.Myślę że jestem kibicem który jest ze swoim klubem na dobre i na złe.Kibicuje także Barcelonie między innymi dlatego że byłem na stadionie Camp Nou(kurde wielki stadion).
Kebab pisze:Hala Madrid
[']Kebab pisze:Visca El Barca

W takim razie co tam robi Legiaj1mmy pisze:Może jest to osoba wyzbyta z negatywnych emocji. Lubi zwyczajnie drużyny które grają ładny football
Wyraźnie brakuje tutaj jeszcze Milanu, Interu no i Glasgow Rangers.Górą Legia
Hala Madrid
Arsenal King
Hail Hail Celtic
Visca El Barca

W takim razie wypada mi tylko napisać, że Ci współczuję bo piszesz jakbyś miał mniej niż 12 lat. Zresztą Twój gryps very kiepski.Kebab pisze:Aaa i jeszcze jedno Niggaz 12 lat to ja skonczyłem wtedy kiedy ty byłeś jeszcze w pieluchach.
No dobra. A dlaczego akurat Real kochasz? Pytam poważnie.Kebab pisze:Wogóle klub który kocham jest Real i koniec kropka.

Ale jako druzyna pod wzgledem sportowym czy pod wzgledem urody poszczegolnych zawodnikow?Kebab pisze:laczego kocham Real no to poważnie Ci odpowiem obejrzałem dwa trzy mecze spodobali mi sie jako drużyna i zacząłem ich lubić.Ja pisze jak 12 latek bardzo ciekawe.