Lepiej wybrać wolnossącą benzynę, bo może trochę więcej spali, ale zdecydowanie mniej rzeczy , które mogą się wysypać. Tutaj lepiej patrzeć na konkretny egzemplarz pod względem technicznym niż upierać się przy jednym modelu. Może Grande Punto? Chyba @sickstick użytkował
Wasze samochody
Wasze samochody
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4328
- Kibicuję: AC Milan
Wasze samochody
Już po ptokach bo kupili Ibizę - ale imho dobry wybór
Tak czy siak - dzięki za rady
Tak czy siak - dzięki za rady
Life is an unexpected journey
Wasze samochody
Pany a co sadzicie o tym.
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/v ... GMA6x.html
Wiem ze te tsi byly wadliwe ale to dotyczylo lat do 2012.
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/v ... GMA6x.html
Wiem ze te tsi byly wadliwe ale to dotyczylo lat do 2012.
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Wasze samochody
Dla mnie golfy zawsze ma propsie, może bez tych najnowszych. Ale oceniam auto wizualnie, bo mechanicznie mamy tutaj większych fachowców 
Wasze samochody
Kierę to ma wyślizganą jakby z 250 kkm przejechał, ale te nowoczesne eko"skóry" niestety szybko się niszczą.
Wasze samochody
Nalot sprawdzony na historiapojazdu wiec na bank sie zgadza podane.
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2463
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Wasze samochody
Co to są za łby.Pojawi się też nowe wykroczenie – tzw. drift, które będzie karane grzywną nie mniejszą niż 1,5 tys. zł z zatrzymaniem prawa jazdy na 3 miesiące oraz zabezpieczeniem pojazdu na 30 dni. Przy recydywie kary mają być podwajane.
Już spieszę z wyjaśnieniem co o tym sądzę, bo nie, nie jestem przeciwnikiem bezpieczeństwa na drogach.
Śnieżna noc, pusty parking za jakimś marketem, galerią, oprócz samochodu kierowcy, płot, wózki sklepowe kilkadziesiąt metrów dalej. Nic więcej. Brzmi znajomo dla użytkownika @HMK. Sam tak robiłem, nie naraziłem nikogo, jeżeli skasowałbym płot to bym za niego zapłacił (monitoringi są, więc sprawca po ew. zdarzeniu by się znalazł moment. Czy jakaś krzywda się stała? Nie. Czy mi to pomogło. I owszem, bo już nieraz nie miałem żadnych problemów z kontrą jak faktycznie rzuciło mi dupę podczas jazdy drogą w niespodziewanym momencie.
Przejdę do trochę skrajnego przypadku, ale jednak możliwego. Jadę autem po oblodzonej drodze i rzuciło mi tył, skontruję i jakiś policjant stwierdzi, że drift. Jak mam się z tego wybronić. Zmierzam do tego, że znowu absurdalne i wysokie kary zależą od widzimisię policjanta i to jest największy problem. Bo o ile w karach 0-1, gdzie jest albo jedno, albo drugie to spoko, nie mam problemu, ale ten przepis o drifcie, zbliżanie się pieszego do pasów (i weź tu określ tę odległość, trzeba chyba siedzieć w głowie danego mundurowego) to nic innego jak czyste skurwysyństwo przez wysokość mandatów.
A, i wracając. Żeby nie było, jak ktoś lata bokiem po ruchliwej drodze (np. w mieście) to go jebać i do utylizacji, jak ktoś lata po parkingu to komu to kuźwa przeszkadza.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4328
- Kibicuję: AC Milan
Wasze samochody
Ale to raczej ma.dzialac przeciwko.dzbanom którzy driftuja w centrum miasta. Typu żółte megane synka od tej peretti
Life is an unexpected journey
Wasze samochody
W tym kraju można bezkarnie zapierdalać po mieście z pięcioma zakazami a OP się martwi że dostanie mandat jak mu tył zarzuci, no śmiechu warte.HMK pisze: ↑15 lis 2024, 21:40 Przejdę do trochę skrajnego przypadku, ale jednak możliwego. Jadę autem po oblodzonej drodze i rzuciło mi tył, skontruję i jakiś policjant stwierdzi, że drift. Jak mam się z tego wybronić. Zmierzam do tego, że znowu absurdalne i wysokie kary zależą od widzimisię policjanta i to jest największy problem. Bo o ile w karach 0-1, gdzie jest albo jedno, albo drugie to spoko, nie mam problemu, ale ten przepis o drifcie, zbliżanie się pieszego do pasów (i weź tu określ tę odległość, trzeba chyba siedzieć w głowie danego mundurowego) to nic innego jak czyste skurwysyństwo przez wysokość mandatów.

Wasze samochody
Troszkę krótkowzroczne myślenie. Nigdy nie będziesz miał pewności że jadąc bokiem nagle za Tobą nie pojawi się jakiś dziecko czy auto. Chcesz opanować jazdę bokiem to są od tego specjalne ośrodki szkolące
"Być nie mieć to odwieczny dylemat"
Wasze samochody
Parking, jak sama nazwa wskazuje, nie jest od driftowania. Sa do tego specjalne miejsca, jak ktos potrzebuje adrenaliny, to zapraszam na tory wyscigowe a nie miejsca gdzie kazdy moze wejsc. To nie lata 90.
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
Wasze samochody
Wg mnie jest po prostu jakaś grupa, którą jara nie tylko sama szybka jazda, ale i nielegalna otoczka. Dla nich wypad na tor nie jest żadną ofertą bo nie ma tej adrenaliny jaką mają jadąc 200 przez centrum miasta po nocy. I tą subkulturę po prostu trzeba wyeliminować. Jeśli ofiarą tego będą goście pałujący BMW pod Tesco to mały koszt. Niech się, któryś z nich zakręci za wydzierżawieniem kawałka betonu w jakiejś upadłej dzielnicy poprodukcyjnej i założy tam Drift Track. Off-Road w publicznych lasach też jest niedozwolony i są prywatne działki gdzie mogą rozjeżdżać tereny zielone zgodnie z prawem.
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
Wasze samochody
"Być nie mieć to odwieczny dylemat"