Manchester United (zbiorczy)

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów

Liczba głosów: 8

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: człapuś »

Jestem nowy na tym forum i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem zapowiedzi przez ciebie napisanej (o ile sam ją napisałeś)...
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post autor: fieldy »

Manumef pisze:Nie od dziś wiadomo, że ekipa prowadzona przez Arsene'a Wenger'a nie radzi sobie na wyjazdach.
tak było tylko przez większą część tego seoznu, podcas gdy nękały nas kontujze, gdy nie było formy, w poprzednich latach radziliśmy sobie świetnie na wyjazdach, a i teraz wyszytsko zaczyna się układac jak dawniej. Że za przykład podam chociażby wygrany mecz z Realem na Santiago Bernabeu.
Obawiam się, czy w tym meczu wystąpią Cesc i Eboue - mecz niezwykle ważny, choć ja o nim na razie nie myślę [z wiadomych względów]
Manumef pisze:P.S.2 Wie ktoś może o której godzinie będzie mecz MUFC - Arsenal w Polsce?
pewnie koło południa - skoro grają w niedziele
Manumef pisze:Mecz z Arsnealem zbliża się milowymi krokami, także napinkę czas zacząć
milowymi krokami zbliża się rewanż z Juve :D
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

człapuś pisze:Jestem nowy na tym forum i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem zapowiedzi przez ciebie napisanej (o ile sam ją napisałeś)...
no ,ja myślę, ze Futbolowa napisała, a ty tylko wkleiłeś :lol:
co za pomysł,
człapuś - jak widzisz posty mozna pisac madre, niekoniecznie jednolinikjowe czy 2 zdaniowe - bierz przykład z innych :wink:

EDIT - sorki za posta pod psotem - chciałe zedytowac, ale wysłałem - i nie widze opcji żeby usunąć :? jak wam to przeszkadza - to połączcie :D
Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post autor: Mefiu »

fieldy pisze:tak było tylko przez większą część tego seoznu, podcas gdy nękały nas kontujze, gdy nie było formy, w poprzednich latach radziliśmy sobie świetnie na wyjazdach, a i teraz wyszytsko zaczyna się układac jak dawniej. Że za przykład podam chociażby wygrany mecz z Realem na Santiago Bernabeu.
Obawiam się, czy w tym meczu wystąpią Cesc i Eboue - mecz niezwykle ważny, choć ja o nim na razie nie myślę [z wiadomych względów]
To fakt, ale ostania porażka Arsenalu na wyjeździe (26 lutego) z Blackburn nie potwierdza Twojego argumentu. Jeżeli przychodzi mecz z powaznym rywalem (do takich nie zaliczamy Realu Madryt :lol: ) tracicie punkty. O ile pamiętam tam nie zagrał tylko Cole, van Persie Ljungberg?!
fieldy pisze:pewnie koło południa - skoro grają w niedziele
oświeciłeś mnie dobry człowieku :lol:
człapuś pisze:Jestem nowy na tym forum i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem zapowiedzi przez ciebie napisanej (o ile sam ją napisałeś)...
Sądzę, że posiadam na tyle rozbudowane słownictwo oraz wiedzę by napisać w/w zapowiedź.
fieldy pisze:no ,ja myślę, ze Futbolowa napisała, a ty tylko wkleiłeś :lol:
co za pomysł,
człapuś - jak widzisz posty mozna pisac madre, niekoniecznie jednolinikjowe czy 2 zdaniowe - bierz przykład z innych :wink:
nakrył mnie cholera...

P.S. Wierzy ktoś jeszcze w zdobycie mistrzostwa Anglii przez United w obecnym sezonie?

P.S.2 Prośba do moderatów! Czy można by wstawić ankietę odnośnie mojego walki o mistrzostwo?
Take me home, United road, to the place I belong...
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Manumef pisze:To fakt, ale ostania porażka Arsenalu na wyjeździe (26 lutego) z Blackburn nie potwierdza Twojego argumentu. Jeżeli przychodzi mecz z powaznym rywalem (do takich nie zaliczamy Realu Madryt ) tracicie punkty. O ile pamiętam tam nie zagrał tylko Cole, van Persie Ljungberg?!
26 luty to dośc dawno - przypomnę, ze mamy kwiecień - wy przegraliście z benfica :D a to tez było dawno - stare czasy - teraz gra ma się zgoła inaczej
Manumef pisze:nakrył mnie cholera...
haha, będziesz się smażył w piekle czerwony diable :D
Manumef pisze:P.S. Wierzy ktoś jeszcze w zdobycie mistrzostwa Anglii przez United w obecnym sezonie?
Tak :P
Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B

Post autor: Woju83 »

Jeśli Manchester marzy o Premiership konieczna jest wygrana z Arsenalem. United w ostatnich meczach z Kanonierami byli lepsi 8) Bardzo trudny mecz, podopieczni Arsene Wengera są na fali, ostanio rozjechali Aston Villę. Dobrze, że Red Devils grają u siebie, będą mieli 12 zawodnika, jakim są kibice 8) 8 spotkań z rządu wygranych to juz coś 8) Wiem jedno. Zapowiada się znakomite spotkanie, klasyk jakich mało :) A jaki wynik mógłbym typować :?: :think: Myślę, że stawie wygraną Czerwonych Diabłów(kurs w bukach ok. 1,95), może paść remis. Raczej wątpię w wygraną Arsenalu.

POZDRO
Awatar użytkownika
Sieja11
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: Sieja11 »

Jeśli Manchester marzy o Premiership
Oni nie marza oni już są :):) No ja licze na ManUtd oby było 2-1:)
Glory Glory ManUnited
Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B

Post autor: Woju83 »

Sieja11 pisze:Oni nie marza oni już są

Nie wiem o co Ci chodzi :roll: Po twojej wypowiedzi, sądze, ze wedlug Ciebie Manchester jest jest mistrzem :?: Tylko, że dalej Red Devils do Chelsea tracą 7 oczek :roll: ...

POZDRO
Awatar użytkownika
Kliszmen
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: Kliszmen »

Chelsea przegra lige, jest słaba i nudna. Przegra mecze ligowe z: ManU, Newcastle, Blackburn, i może z Boltonem. To by było tyle :]
GLORY GLORY MU!
Awatar użytkownika
Wosek07
Skład B
Skład B

Post autor: Wosek07 »

Kliszmen pisze:lsea przegra lige, jest słaba i nudna. Przegra mecze ligowe z: ManU, Newcastle, Blackburn, i może z Boltonem. To by było tyle
GLORY GLORY MU!

licze ze tak będzie, niech tylko Fergie da szanse Ruudowi to przy okazji Henrego wyprzedzi w bramkach.
Obrazek
Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post autor: John Travolta »

Cytat:
Jeśli Manchester marzy o Premiership

Oni nie marza oni już są No ja licze na ManUtd oby było 2-1
Sieja11 napisał:
Oni nie marza oni już są

Nie wiem o co Ci chodzi Po twojej wypowiedzi, sądze, ze wedlug Ciebie Manchester jest jest mistrzem Tylko, że dalej Red Devils do Chelsea tracą 7 oczek ...
Napisales nieprecyzyjnie, ze sa w Premiership oznacza ze sa w najwyzszej klasie angielskich rozgrywek, marzyc moga o mistrzostwie Premiership i wg mnie jesli Manchester wygra z Arsenalem a Chelsea straci jakies punkty w sobote to szanse na mistrzostwo beda bardzo duze.Ale ciezko moze byc wygrac ten mecz, duzo sie jeszcze wyjasni jutro po meczu Arsenalu z Juventusem wtedy bedzie mozna podyskutowac.
Awatar użytkownika
Krzycho15
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post autor: Krzycho15 »

Chelsea zdaje się być bez formy,więc ja mam małą nadzieję, że ManU zdobędzie Mistrzostwo Anglii 8)
www.red-devils.90.pl -----ZAPRASZAM!
Jey
Skład B
Skład B

Post autor: Jey »

Krzycho15 pisze:Chelsea zdaje się być bez formy
Może nie grają rewelacyjnie ale macze ligowe wygrywają.
A Manchester ma coraz mniejsze szanse na Mistrzostwo... :(
Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Adi_LFC »

Krzycho15 pisze:Może nie grają rewelacyjnie ale macze ligowe wygrywają.
Nie grają rewelacyjnie i nie wygrywają meczy (remis z Birmingham)
Jey pisze:A Manchester ma coraz mniejsze szanse na Mistrzostwo...

To prawda,ala jakieś szanse ma,ale tylko przy 'potknięciach' Chelsea.
Obrazek
Jey
Skład B
Skład B

Post autor: Jey »

Adi_LFC pisze:nie wygrywają meczy (remis z Birmingham)
A ppatrz na inne mecze akurat nie chodziło mi o Birmingham -_-'
Zablokowany

Wróć do „Anglia”