Manchester United (zbiorczy)
tak było tylko przez większą część tego seoznu, podcas gdy nękały nas kontujze, gdy nie było formy, w poprzednich latach radziliśmy sobie świetnie na wyjazdach, a i teraz wyszytsko zaczyna się układac jak dawniej. Że za przykład podam chociażby wygrany mecz z Realem na Santiago Bernabeu.Manumef pisze:Nie od dziś wiadomo, że ekipa prowadzona przez Arsene'a Wenger'a nie radzi sobie na wyjazdach.
Obawiam się, czy w tym meczu wystąpią Cesc i Eboue - mecz niezwykle ważny, choć ja o nim na razie nie myślę [z wiadomych względów]
pewnie koło południa - skoro grają w niedzieleManumef pisze:P.S.2 Wie ktoś może o której godzinie będzie mecz MUFC - Arsenal w Polsce?
milowymi krokami zbliża się rewanż z JuveManumef pisze:Mecz z Arsnealem zbliża się milowymi krokami, także napinkę czas zacząć
no ,ja myślę, ze Futbolowa napisała, a ty tylko wkleiłeśczłapuś pisze:Jestem nowy na tym forum i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem zapowiedzi przez ciebie napisanej (o ile sam ją napisałeś)...
co za pomysł,
człapuś - jak widzisz posty mozna pisac madre, niekoniecznie jednolinikjowe czy 2 zdaniowe - bierz przykład z innych
EDIT - sorki za posta pod psotem - chciałe zedytowac, ale wysłałem - i nie widze opcji żeby usunąć
- Mefiu
- First love...United
- Reputacja: 0
To fakt, ale ostania porażka Arsenalu na wyjeździe (26 lutego) z Blackburn nie potwierdza Twojego argumentu. Jeżeli przychodzi mecz z powaznym rywalem (do takich nie zaliczamy Realu Madrytfieldy pisze:tak było tylko przez większą część tego seoznu, podcas gdy nękały nas kontujze, gdy nie było formy, w poprzednich latach radziliśmy sobie świetnie na wyjazdach, a i teraz wyszytsko zaczyna się układac jak dawniej. Że za przykład podam chociażby wygrany mecz z Realem na Santiago Bernabeu.
Obawiam się, czy w tym meczu wystąpią Cesc i Eboue - mecz niezwykle ważny, choć ja o nim na razie nie myślę [z wiadomych względów]
oświeciłeś mnie dobry człowiekufieldy pisze:pewnie koło południa - skoro grają w niedziele
Sądzę, że posiadam na tyle rozbudowane słownictwo oraz wiedzę by napisać w/w zapowiedź.człapuś pisze:Jestem nowy na tym forum i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem zapowiedzi przez ciebie napisanej (o ile sam ją napisałeś)...
nakrył mnie cholera...fieldy pisze:no ,ja myślę, ze Futbolowa napisała, a ty tylko wkleiłeś![]()
co za pomysł,
człapuś - jak widzisz posty mozna pisac madre, niekoniecznie jednolinikjowe czy 2 zdaniowe - bierz przykład z innych
P.S. Wierzy ktoś jeszcze w zdobycie mistrzostwa Anglii przez United w obecnym sezonie?
P.S.2 Prośba do moderatów! Czy można by wstawić ankietę odnośnie mojego walki o mistrzostwo?
Take me home, United road, to the place I belong...
26 luty to dośc dawno - przypomnę, ze mamy kwiecień - wy przegraliście z benficaManumef pisze:To fakt, ale ostania porażka Arsenalu na wyjeździe (26 lutego) z Blackburn nie potwierdza Twojego argumentu. Jeżeli przychodzi mecz z powaznym rywalem (do takich nie zaliczamy Realu Madryt ) tracicie punkty. O ile pamiętam tam nie zagrał tylko Cole, van Persie Ljungberg?!
haha, będziesz się smażył w piekle czerwony diableManumef pisze:nakrył mnie cholera...
TakManumef pisze:P.S. Wierzy ktoś jeszcze w zdobycie mistrzostwa Anglii przez United w obecnym sezonie?
Jeśli Manchester marzy o Premiership konieczna jest wygrana z Arsenalem. United w ostatnich meczach z Kanonierami byli lepsi
Bardzo trudny mecz, podopieczni Arsene Wengera są na fali, ostanio rozjechali Aston Villę. Dobrze, że Red Devils grają u siebie, będą mieli 12 zawodnika, jakim są kibice
8 spotkań z rządu wygranych to juz coś
Wiem jedno. Zapowiada się znakomite spotkanie, klasyk jakich mało
A jaki wynik mógłbym typować
Myślę, że stawie wygraną Czerwonych Diabłów(kurs w bukach ok. 1,95), może paść remis. Raczej wątpię w wygraną Arsenalu.
POZDRO
POZDRO
- John Travolta
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 5
- Kibicuję: Manchester United
Cytat:
Jeśli Manchester marzy o Premiership
Oni nie marza oni już są No ja licze na ManUtd oby było 2-1
Napisales nieprecyzyjnie, ze sa w Premiership oznacza ze sa w najwyzszej klasie angielskich rozgrywek, marzyc moga o mistrzostwie Premiership i wg mnie jesli Manchester wygra z Arsenalem a Chelsea straci jakies punkty w sobote to szanse na mistrzostwo beda bardzo duze.Ale ciezko moze byc wygrac ten mecz, duzo sie jeszcze wyjasni jutro po meczu Arsenalu z Juventusem wtedy bedzie mozna podyskutowac.Sieja11 napisał:
Oni nie marza oni już są
Nie wiem o co Ci chodzi Po twojej wypowiedzi, sądze, ze wedlug Ciebie Manchester jest jest mistrzem Tylko, że dalej Red Devils do Chelsea tracą 7 oczek ...
- Krzycho15
- Podawacz Piłek

- Reputacja: 0
- Kontakt:
Chelsea zdaje się być bez formy,więc ja mam małą nadzieję, że ManU zdobędzie Mistrzostwo Anglii 
www.red-devils.90.pl -----ZAPRASZAM!