Żużel
- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 0
- El Verdugo
- Ja tu tylko nabijam
- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

- El Verdugo
- Ja tu tylko nabijam
-
Jarosław H.
- Skład C

Po pierwsze nie gra!!
A po drugie to jeździ w Anglii! A po trzecie w zeszłym sezonie miał przyzwoita średnią! A po czwarte to zapraszam na www.espeedway.pl wejdź i się dowiedz! 
W zeszlym roku mieli spasc a wyszlo troche inaczej, zresztą w toruniu żuzel zawsze na wysokim poziomie bylAdriana Toruń
Ta drużyna to może być jedna wielka niewiadoma. Dość dużo obcokrajowców którzy nie wiadomo jak będą jeździć. Chyba najlepszymi z nich są B. Pedersen i A. Dryml. Dobrze w turnieju par zaprezentował się S. Stead zdobywając 15pkt. Atutem Aniołów napewno są juniorzy. Ząbik i Miedziński radzą sobie bardzo dobrze. Mocnym punktem napewno będzie W. Jaguś. Myśle ,że Torunianie mogą być czarnym koniem rozgrywe
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

Rawiczanin pisze:A po trzecie w zeszłym sezonie miał przyzwoita średnią!
Tak do końca to nie przyzwoitą. Przez kontuzje z początku sezonu w Bydgoszczy.
j1mmy pisze:W zeszlym roku mieli spasc a wyszlo troche inaczej, zresztą w toruniu żuzel zawsze na wysokim poziomie byl
No to fakt. Chociaż w poprzednim sezonie zastrzeżenia były do ich stadionu który był często dziurawy niczym ser szwajcarski

- El Verdugo
- Ja tu tylko nabijam
Gra czy nie gra jeździ czy nie jeździ wszystko jedno ważne że jest dobry i gra w Włókniarzu.Rawiczanin pisze:Po pierwsze nie gra!!A po drugie to jeździ w Anglii! A po trzecie w zeszłym sezonie miał przyzwoita średnią! A po czwarte to zapraszam na www.espeedway.pl wejdź i się dowiedz!
Nie sztuką strzelić 3 bramki wtedy kiedy się przegrywa 3-0 po pierwszej połowie ale sztuką stracić 3 gole jeśli po 1 połowie prowadziło się 3-0
WTS Sparta Wrocław tez ma bardzo dobra druzyne:
seniorzy:
Jason Crump (Australia)
Hans Andersen (Dania)
Tomasz Gapiński (Polska)
Jarosław Hampel (Polska)
Piotr Świderski (Polska)
Kenneth Bjerre (Dania)
juniorzy:
Ronnie Jamroży (Polska)
Adrian Płuska (Polska)
Mariusz Pacholak (Polska)
Mateusz Jaworski (Polska)
Ricky Kling (Szwecja)
Nicolai Klindt (Dania)
Filip Sitera (Czechy)
Marek Czerwiński (Polska)
Bartosz Kozaczuk (Polska)
Zdaje mi sie ze to wlasnie WTS bedzie sie liczyl z unia tarnow w tym sezonie!!

seniorzy:
Jason Crump (Australia)
Hans Andersen (Dania)
Tomasz Gapiński (Polska)
Jarosław Hampel (Polska)
Piotr Świderski (Polska)
Kenneth Bjerre (Dania)
juniorzy:
Ronnie Jamroży (Polska)
Adrian Płuska (Polska)
Mariusz Pacholak (Polska)
Mateusz Jaworski (Polska)
Ricky Kling (Szwecja)
Nicolai Klindt (Dania)
Filip Sitera (Czechy)
Marek Czerwiński (Polska)
Bartosz Kozaczuk (Polska)
Zdaje mi sie ze to wlasnie WTS bedzie sie liczyl z unia tarnow w tym sezonie!!
- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

No pewnie nie opuściłem w poprzednim sezonie ani jednego meczu.
Wyniki meczów sparingowych
Budlex Polonia Bydgoszcz - GTŻ Grudziądz 54:36
Marma Polskie Folie Rzeszów - TŻ Lublin 61:29
Jutrzejszy mecz Rzeszów- Częstochowa będzie także w internecie. Na sopcascie na kanale testowym będzie kanał Soccer-Live TV. Na tym kanale będzie mecz.
Wyniki meczów sparingowych
Budlex Polonia Bydgoszcz - GTŻ Grudziądz 54:36
Marma Polskie Folie Rzeszów - TŻ Lublin 61:29
Jutrzejszy mecz Rzeszów- Częstochowa będzie także w internecie. Na sopcascie na kanale testowym będzie kanał Soccer-Live TV. Na tym kanale będzie mecz.

- El Verdugo
- Ja tu tylko nabijam
- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

Za nami pierwsze mecze.
Marma Rzeszów-Złomrex Częstochowa 47-43
Nicki Pedersen 13 -Greg Hancock 15
Maciej Kuciapa 2 -Sebastian Ułamek 10
Tomasz Chrzanowski 9 -Sławomir Drabik 0
Dariusz Śledź 4 -Ryan Sullivan 8
Rune Holta 11 -Lee Richardson9
Dawid Stachyra 3 -Mateusz Szczepaniak 1
Paweł Miesiąc 5 -Christian Hefenbrock 0
Częstochowianie zawalili bieg juniorski przegrywając 5-1. Przez cały mecz Częstochowianie "gonili" rywali. Końcówka była emocjonująca. 3 biegi przed końcem meczu było 41-31 dla Rzeszowian. Lwy wygrały dwa biegi. Przed ostatnim biegiem było 43-41. Bieg decydujący. Zawalił bieg Sullivan i Złomrex przegrał 47-43. Liczyłem na lepszy występ Drabika. Zawiódł mnie. Bardzo dobrze pokazał się Richardson 9 i 2 bonusy to bardzo dobry występ. Rewelacyjny Hancock który był pokonany tylko dwa razy. Fatalnie juniorzy. Ułamek obudził się dopiero pod koniec meczu. Świetnie juniorzy z Rzeszowa. Reszta zawodników pojechała tak jak powinna
Atlas Wrocław- Polonia Bydgoszcz 53-37
Jarosław Hampel 9 -Andreas Jonsson 8
Kenneth Bjerre 4 -Krystian Klecha 4
Hans Andersen 11 -Robert Sawina 2
Tomasz Gapiński 12 -Robert Kościecha 8
Jason Crump 15 -Piotr Protasiewicz 10
Ronnie Jamroży 2 -Krzysztof Buczkowski 1
Nicolai Klindt 0 -Marcin Jędrzejewski 4
Niespodziewałem się takiego wysokiego zwycięstwa Wrocławian. Gapa i Andersen wygrali wszystkie swoje biegi podwójnie. Na komplet Crumpa był przygotowany. Średni występ Małego. Słabo Bjerre pewnie w następnym meczu szanse dostanie Świderski. Jedynie juniorzy słabo jeździli. W Bydgoszczy wielu zawaliło. Jonsson miał być jednym z liderów a dzisiaj słaby występ. Klecha fatalnie ale to jego pierwszy sezon w gronie seniorów. Występ Sawina był tragiczny. Trener liczył ,że 8 pkt. w meczu będzie robił a tu dzisiaj fatalnie. Kościecha w poprzednim sezonie bardzo dobra jazda wysoka średnia a dzisiaj też nie najlepiej. Jedynym który pojechał w miare był Pepe. Juniorzy Bydgoscy się też nie popisali. Atlas był drużyną zdecydowanie lepszą.
Unia Leszno- Unia Tarnów 43-47
Krzysztof Kasprzak 9 -Lukas Dryml 4
Mark Loram 0 -Tony Rickardsson 11
Damian Baliński 8 -Janusz Kołodziej 12
Rafał Dobrucki 8 -Jacek Gollob 2
Leigh Adams 12 -Tomasz Gollob 12
Robert Kasprzak 4 -Kamil Zieliński 0
Matuesz Jurga 2 -Paweł Hlib 5
Robert Miśkowiak 0 -Marcin Rempała 1
Lesczynianie zanotowali dośc słaby występ. Fatalnie M.Loram dwa zera. Dobry występ Balińskiego i Dobruckiego. Chyba poniżej oczekiwań pojechal Adams. Słabo juniorzy. W Tarnowie słabo Dryml i J.Gollob. Chyba wszyscy liczyli na lepszy występ Hliba.
W 1 lidze ZKŻ Zielona Góra rozgromiła GTŻ Grudziądz 74-16 a GKŻ Gdańsk Polonie Piłe 65-25
Marma Rzeszów-Złomrex Częstochowa 47-43
Nicki Pedersen 13 -Greg Hancock 15
Maciej Kuciapa 2 -Sebastian Ułamek 10
Tomasz Chrzanowski 9 -Sławomir Drabik 0
Dariusz Śledź 4 -Ryan Sullivan 8
Rune Holta 11 -Lee Richardson9
Dawid Stachyra 3 -Mateusz Szczepaniak 1
Paweł Miesiąc 5 -Christian Hefenbrock 0
Częstochowianie zawalili bieg juniorski przegrywając 5-1. Przez cały mecz Częstochowianie "gonili" rywali. Końcówka była emocjonująca. 3 biegi przed końcem meczu było 41-31 dla Rzeszowian. Lwy wygrały dwa biegi. Przed ostatnim biegiem było 43-41. Bieg decydujący. Zawalił bieg Sullivan i Złomrex przegrał 47-43. Liczyłem na lepszy występ Drabika. Zawiódł mnie. Bardzo dobrze pokazał się Richardson 9 i 2 bonusy to bardzo dobry występ. Rewelacyjny Hancock który był pokonany tylko dwa razy. Fatalnie juniorzy. Ułamek obudził się dopiero pod koniec meczu. Świetnie juniorzy z Rzeszowa. Reszta zawodników pojechała tak jak powinna
Atlas Wrocław- Polonia Bydgoszcz 53-37
Jarosław Hampel 9 -Andreas Jonsson 8
Kenneth Bjerre 4 -Krystian Klecha 4
Hans Andersen 11 -Robert Sawina 2
Tomasz Gapiński 12 -Robert Kościecha 8
Jason Crump 15 -Piotr Protasiewicz 10
Ronnie Jamroży 2 -Krzysztof Buczkowski 1
Nicolai Klindt 0 -Marcin Jędrzejewski 4
Niespodziewałem się takiego wysokiego zwycięstwa Wrocławian. Gapa i Andersen wygrali wszystkie swoje biegi podwójnie. Na komplet Crumpa był przygotowany. Średni występ Małego. Słabo Bjerre pewnie w następnym meczu szanse dostanie Świderski. Jedynie juniorzy słabo jeździli. W Bydgoszczy wielu zawaliło. Jonsson miał być jednym z liderów a dzisiaj słaby występ. Klecha fatalnie ale to jego pierwszy sezon w gronie seniorów. Występ Sawina był tragiczny. Trener liczył ,że 8 pkt. w meczu będzie robił a tu dzisiaj fatalnie. Kościecha w poprzednim sezonie bardzo dobra jazda wysoka średnia a dzisiaj też nie najlepiej. Jedynym który pojechał w miare był Pepe. Juniorzy Bydgoscy się też nie popisali. Atlas był drużyną zdecydowanie lepszą.
Unia Leszno- Unia Tarnów 43-47
Krzysztof Kasprzak 9 -Lukas Dryml 4
Mark Loram 0 -Tony Rickardsson 11
Damian Baliński 8 -Janusz Kołodziej 12
Rafał Dobrucki 8 -Jacek Gollob 2
Leigh Adams 12 -Tomasz Gollob 12
Robert Kasprzak 4 -Kamil Zieliński 0
Matuesz Jurga 2 -Paweł Hlib 5
Robert Miśkowiak 0 -Marcin Rempała 1
Lesczynianie zanotowali dośc słaby występ. Fatalnie M.Loram dwa zera. Dobry występ Balińskiego i Dobruckiego. Chyba poniżej oczekiwań pojechal Adams. Słabo juniorzy. W Tarnowie słabo Dryml i J.Gollob. Chyba wszyscy liczyli na lepszy występ Hliba.
W 1 lidze ZKŻ Zielona Góra rozgromiła GTŻ Grudziądz 74-16 a GKŻ Gdańsk Polonie Piłe 65-25
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2006, 17:44 przez Karmelinho15, łącznie zmieniany 1 raz.

- El Verdugo
- Ja tu tylko nabijam
Karmelinho zesmutniałem.I Ja zawsze mówiłem senorów mamy dobrych ale juniorów kiepskich.Ale co trudno oby dobrze zaprezentowali się u siebie pod Jasną Górą.
Nie sztuką strzelić 3 bramki wtedy kiedy się przegrywa 3-0 po pierwszej połowie ale sztuką stracić 3 gole jeśli po 1 połowie prowadziło się 3-0