Ostrzeżenia - komentarze
- Martinho
- Internetowy napinacz
- Reputacja: 0
- Kibicuję: cloner
Babel pisze:Dostałeś WP ode mnie za "legiunie"
Dziwne.Wczesniej kilka razy napisalem "legiunia i jakos nikt nie poczul sie zbulwersowany nadmiarem wulgaryzmu i chamstwa w tym slowie i nie dal mi WP. Widocznie ciebie wtedy nie bylo na stronce bo bys mi wlepil znowu po kilka WP za ta "legiunie"
Tak, ale kontekst słowa legiunia był conajmniej prowokacyjny dlatego usunąłem.
Lecz zawsze warto zrobić zamieszanie w temacie, a przeciez juz przez PW wyjaśnilem powody mojej decyzji. Za chwile wyjeżdzam na impreze do Jarzynowego grodu więc możesz pisać "legiunia" do woli. Niestety jutro wracam
pozdro
Lecz zawsze warto zrobić zamieszanie w temacie, a przeciez juz przez PW wyjaśnilem powody mojej decyzji. Za chwile wyjeżdzam na impreze do Jarzynowego grodu więc możesz pisać "legiunia" do woli. Niestety jutro wracam
pozdro
- Youth Mesiash
- Rezerwowy

- Krzysztof Jarzyna
- Lowelas

Za to, ze wykasowales to co napisalem w Twoim poscie o tu.Youth Mesiash pisze:Ja mam takie pytanko....za co dostałem 2 WP
Poza tym jestes tu juz dluuuugo (:?) i powienes wiedzieć, że do tego typu spraw jest osobny temat.
"- Wspomniał Pan o Realu. Czy nadal czuje Pan sentyment do "Królewskiego" klubu?
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
- Youth Mesiash
- Rezerwowy

Napisałem tu więc i tu dokończę
JA NIC NIE KASOWAŁEM
MOżE JAK TY PISAłEś TO JA EDYTOWAłEM WłAśNIE TEGO POSTA I MOżE WłAśNIE DLATEGO SYSTEM FORUM NIE ZACZAIł . ALE JAK W MORDE JA NIC NIE KASOWAłEM
SERIO 
O w morde
System forum nie zaczaił
...
// Niggaz
A tam system... Krasnoludki normalnie mamy... Bede nieosiagalny przez jakis czas, bo ide je poszukac bo cza zbanowac!
// K.J.
O w morde
A tam system... Krasnoludki normalnie mamy... Bede nieosiagalny przez jakis czas, bo ide je poszukac bo cza zbanowac!
Przyczajony Dombroś, ukryty Dombroś.
Cai pisze:świeżo wykurwanego piłkarza
Ładnie witacie nowego forumowicza. Moge przynajmniej wiedzieć za co dostałem ostrzeżenie? Bo chyba nie za to, że "zjadłem" jedną literkę w słowie...WP //maestro
Dokładnie za to
Chcem wiedzieć czemu za napisanie Ca$$ano dostałem aż 2 wp. Niggaz?
Za przekręcanie nazwiska piłkarza jest chyba jedno wp więc przypadkiem nie pozwalasz sobie za dużo?
Za przekręcanie nazwiska piłkarza jest chyba jedno wp więc przypadkiem nie pozwalasz sobie za dużo?
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2006, 22:28 przez Marq, łącznie zmieniany 1 raz.
pozwolę sobie się wtrącic [juz tak mam ]Marq pisze:Za przekręcanie nazwiska piłkarza jest chyba jedno wp więc przypadkiem nie pozwalasz sobie za dużo?
to modzi decydują ile Wp i za co
pewnie chce się ciebie jak najszybciej pozbyc i wcale się nie dziwięMarq pisze:więc przypadkiem nie pozwalasz sobie za dużo?

uważaj bo jeszcze za przekręcenie nicka moda dostanieszMarq pisze:Nigazz?
- petru
- Administrator

- Reputacja: 680
- Kibicuję: Konstytucja
No rozkozaczył się skubany, ja bym dał w pysk cfaniakowi, coby se nie pozwalał. Ale mi się odruchowo klika parę razy, więc dobrze, że nie ja zauważyłem.Marq pisze:Chcem wiedzieć czemu za napisanie Ca$$ano dostałem aż 2 wp. Nigazz?
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
Jak będziesz pewny, że tak właśnie jest i poprzesz to jakimś solidnym dowodem to odezwij się jeszcze raz.Marq pisze:Za przekręcanie nazwiska piłkarza jest chyba jedno wp
Do kolegów z piaskownicy możesz tak mówić. Ja tam sobie nie życzę.Marq pisze:więc przypadkiem nie pozwalasz sobie za dużo?
Jakbym się uparł to za całokształ mógłbym obdarować Cię kolejnymi dwoma WP i to byłby koniec Twojej kariery na forum.Marq pisze:Nigazz
Idź i nie grzesz więcej.

Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
A ty jesteś pewny że za napisanie źle nicka piłkarza jest 2 wp? Może poprzesz to jakims dowodem że za takie coś jest 2 wp?Jak będziesz pewny, że tak właśnie jest i poprzesz to jakimś solidnym dowodem to odezwij się jeszcze raz.
Sobie nie życzysz?? Dlatego że jesteś modem i kozaczysz...Do kolegów z piaskownicy możesz tak mówić. Ja tam sobie nie życzę.
Nie masz co mnie straszyć wpJakbym się uparł to za całokształ mógłbym obdarować Cię kolejnymi dwoma WP i to byłby koniec Twojej kariery na forum.
Już zaakcpetowalem twoją decyzję o daniu mi dwóch wp i nie chcem się kłócić.Idź i nie grzesz więcej.
ps. sorry za przekręcenie twojego nika.