Na scenie to tylko Golden VIP;)
Koncerty i Imprezy godne polecenia :D
Zły to znak, kiedy ludzie przestają rozumieć ironię, alegorię, żart.
- YoOoOgI89
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 104
Ja 19.07.25 na Imagine Dragons jadę 
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
- Kibicuję: AC Milan
Byłem w zeszłym roku. Warto 
Ja na przyszły rok kupiłem bilety na The Bossa do Pragi
Ja na przyszły rok kupiłem bilety na The Bossa do Pragi
Life is an unexpected journey
Judas Priest i Ghost w Łodzi, aż głupio się nie ruszyć, chociaż ceny biletów nie zachęcają. Poczekam jeszcze.
No wlasnie mialem pytać, to są standardowe ceny biletów? Za Limp Bizkit wlasnie tyle samo dziś płaciłem.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Niestety. Nie sprawdzałem trasy w 2025, ale jak JP było w tym roku w Krakowie, to koncerty i w Pradze i w Dreźnie (sic!) były tańsze. Niestety, livenation i ticketmaster, czy jak oni się tam zwą, narzucają kurewskie marże. A koncerty i tak się sprzedają, także mają wyjebane.
Rozumiem, ja akurat na ebilet.pl kupilem, ale to pewnie żadna różnica.
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
Myślałem o tym jednak plany się zmieniły. W lutym znowu chcę zobaczyć Panterę. Po cichu liczę, że dostanę bilet na urodziny
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
A w pażdzierniku Helloween w spodku,chociaż jeśli już to u mnie bardziej Praga będzie grana.
- petru
- Administrator

- Reputacja: 680
- Kibicuję: Konstytucja
Jeśli kiedyś będziecie mieć okazję, to polecam Archive.
Lubię płyty, ale na żywo to jest prawdziwa petarda. Troje wokalistów, dużo muzyki w muzyce. Progresja wchodzi, potem pięknie zmienia się w napierdalanie. Na studyjnym albo youtubowym graniu jest tylko ułamek. niby czuć trochę agresji, ale trochę smutna, trochę pasywno-agresywna, a na koncercie to atak. Duża niespodzianka.
Lubię płyty, ale na żywo to jest prawdziwa petarda. Troje wokalistów, dużo muzyki w muzyce. Progresja wchodzi, potem pięknie zmienia się w napierdalanie. Na studyjnym albo youtubowym graniu jest tylko ułamek. niby czuć trochę agresji, ale trochę smutna, trochę pasywno-agresywna, a na koncercie to atak. Duża niespodzianka.
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
Było wczoraj dobrze.
Limp Bizkit rządzą
Wiem że livenation, banda [ch**], ale wraca Limp Bizkit.
- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1414
- Kibicuję: od czasu do czasu
Ale skurwysyństwo. Impreza na której planowani byli m.in. ATB, Johan Gielen czy Paul van Dyk. Widzę, że sprzedaż biletów ruszyła we wrześniu, a tu zonk, bo baby w paletki będą sobie graćDreamstate Europe, festiwal, który po raz kolejny miał odbyć się w Gliwicach 11 kwietnia br. został odwołany przez operatora hali PreZero Arena Gliwice. Decyzję tę uzasadniono organizacją wyjątkowego, międzynarodowego wydarzenia sportowego.
Jak poinformowało miasto, 10 i 11 kwietnia na korcie ziemnym w hali PreZero Arena Gliwice kobiece reprezentacje Polski i Ukrainy zmierzą się w Billie Jean King Cup Qualifiers – corocznym drużynowym turnieju tenisowym kobiet. Stawką dwudniowej rywalizacji będzie awans do światowych finałów w Shenzhen.