Oczywiście mowa o Raphinhy
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Co za pajac 
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Byl na granicy utraty Zlotej Pilki.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Ale bramki w tym tygodniu, no niesamowitym graczem będzie ten Doue.
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Aston Villa tanio skóry nie sprzeda, ale za szybko stracili bramkę, żeby coś z tego było.

Liga Mistrzów (zbiorczy)
.
Enrique top pomysł z tym Kwarą, gdy złapał formę, zamiast kupować przeciętnych napastników graj bez napastnika. Ale Aston Villa tracąca bramkę z kontry to badziewie, nie dość, ze grasz antyfutbol, to jeszcze Cię punnktują ak dzieciaka.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Lewy strzelający gola Bayernowi: *spokój, nie cieszy się, okazuję szacunek*
Lewy strzelający gole Borussi: *jazda [k****], dawać po następne* Xd
Lewy strzelający gole Borussi: *jazda [k****], dawać po następne* Xd
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Ojezu, ale to zrobił Mendes.
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Normalnie nie krytykuję autobusiarzy, dlatego pochwaliłem Villę za 1. połowę, typowy Emery - a w drugiej dali sobie strzelić bramkę z kontry, bramkę w doliczonym czasie, a w międzyczasie przy negatywnym wyniku dalej było przez większość czasu murowanie po najniższej linii oporu. Tu już pogarda.
Na razie trzyma formę PSG, dzisiaj było widać brak Marquinhosa, czasami zrobią jakiegoś babola, czasami na granicy gdy zostawiają 2-3 obrońców 1 na 1 i sobie radźcie - ale to jest ekipa na Ligę Mistrzów. Ludzie jechali po Kwaratszkeli, a świetnie pasuje do tej bezpozycyjnej piłki. Ciekawe czy kluby będą coraz częściej szły drogą Enrique czy dalej kupowały Hojlundów i Zirkzeech, granie bez napastnika to nic nowego, ale to naprawdę świetny przykład, że kupowanie na siłę przepłaconych napastników (Ramos, Muani) mija się z celem. Oczywiście miał Lucho farta, że mu Dembele wyskoczył z formą, ale łatwiej znaleźć mocnego skrzydłowego niż 9-tkę.
Na razie trzyma formę PSG, dzisiaj było widać brak Marquinhosa, czasami zrobią jakiegoś babola, czasami na granicy gdy zostawiają 2-3 obrońców 1 na 1 i sobie radźcie - ale to jest ekipa na Ligę Mistrzów. Ludzie jechali po Kwaratszkeli, a świetnie pasuje do tej bezpozycyjnej piłki. Ciekawe czy kluby będą coraz częściej szły drogą Enrique czy dalej kupowały Hojlundów i Zirkzeech, granie bez napastnika to nic nowego, ale to naprawdę świetny przykład, że kupowanie na siłę przepłaconych napastników (Ramos, Muani) mija się z celem. Oczywiście miał Lucho farta, że mu Dembele wyskoczył z formą, ale łatwiej znaleźć mocnego skrzydłowego niż 9-tkę.
- yedraz
- Gwiazda

- Reputacja: 1068
- Kibicuję: Jagiellonia Białystok
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Myślę że już mamy czterech półfinalistów. Jak któryś zwycięzca z pierwszych spotkań odpadnie, to będzie spora niespodzianka?
Paradoksalnie wciąż największe szanse na odrobienie strat ma Real ze swym potencjałem z przodu, później są Bayern i Aston Villa. BVB jest już bez szans na awans.
Paradoksalnie wciąż największe szanse na odrobienie strat ma Real ze swym potencjałem z przodu, później są Bayern i Aston Villa. BVB jest już bez szans na awans.
Forza Jagiellonia 
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Hersk zaginal wiec ja napisze post pochwalny.
Lewy jest pierwszym zawodnikiem w historii ktory zanotowal przynajmiej dziesieciobramkowe sezony w Lidze Mistrzow dla trzech roznych zespolow.
Warto podkreslic ze ma tez lepsza srednia goli do wystepow w tych rozgrywkach niz Ronaldo i Messi.
Cieszcie sie tym dzieci bo niedlugo sie skonczy.
Lewy jest pierwszym zawodnikiem w historii ktory zanotowal przynajmiej dziesieciobramkowe sezony w Lidze Mistrzow dla trzech roznych zespolow.
Warto podkreslic ze ma tez lepsza srednia goli do wystepow w tych rozgrywkach niz Ronaldo i Messi.
Cieszcie sie tym dzieci bo niedlugo sie skonczy.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
Tak utrzymuje Iks
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Taka jest prawda, pozostali nasi piłkarze wszyscy razem wzięci nie stanowią nawet 1/4 Lewandowskiego. Gość tak przebił sufit, że nawet trudno w to uwierzyć.
Ja nie znajduje słowa krytyki.
Ja nie znajduje słowa krytyki.