1234 pisze: ↑23 maja 2025, 14:54
A to zależy, każdy z nas ma jakąś swoją bańkę i jak masz poglądy zbliżone do prawicowych to wiadomo, że wyświetla ci się/czytasz komentarze ludzi przychylnych Nawrockiemu. W drugiej bańce jest zupełnie odwrotnie
Walka toczy się głównie o wyborców Konfederacji, no a wiadomo, że dużo poglądów mamy podobnych więc najczęściej ich wypowiedzi mi się wyświetlały. Ale z drugiej strony to nie jest oczywiste, że zagłosują na Nawrockiego

Być może Mentzen specjalnie wyciągnął te ustawki wiedząc, że dużej części jego wyborców, młodych wyborców wśród których może być wielu kibiców będzie to odpowiadało
1234 pisze: ↑23 maja 2025, 14:54A tu zgoda

No to piona

Po dzisiejszej debacie chyba wiele nie stracił. A po jutrzejszym wywiadzie Mentzena z Trzaskiem może jeszcze zyska. Oby wygrał. Mam nadzieję, że Mentzen pociśnie go jutro odnośnie obecnej sytuacji Polski tak jak Nawrockiego cisnął o PiS.
Conrado pisze: ↑23 maja 2025, 14:54
No widzisz,to jest właśnie to że wy nie bardzo się tym w ogóle interesujecie,i wychodzi wasza niewiedza

Skoro Sławomir powiedział że nie jest przekonany jego tłumaczeniem,to może chociaż warto się odrobinę tematem zainteresować
A to skąd Ty tą wiedzę czerpałeś? Od Pana Jerzego czy od tej opiekunki?
Wiadomo, że lewa strona będzie cisnęła i wyzywała go od złodziei, oszustów itp. A prawa stwierdzi, że dobry z niego człowiek tylko źli ludzie się na niego uwzięli

Swoją drogą już ciężko słuchać tego samego i czytać o tym. Tak naprawdę to każdy już dawno sobie o tym zdanie wyrobił i tyle. Jestem ciekawa co by zwolennicy Bążura wypisywali o Nawrockim gdyby nie było tematu tej kamienicy. Ahhh jest jeszcze alfons no i teraz kibol
Conrado pisze: ↑23 maja 2025, 14:54
Udział w mordobiciu ma być wyznacznikiem tego kto będzie lepszym prezydentem ?
To że wspiera te środowiska nie oznacza z automatu że jest miękiszonem,a to że ktoś lał się po lasach nie oznacza że w chwili poważniejszej próby się nie cofnie

Myślę że w kraju tak homofobicznym jak Polska przyznanie się do bycia gejem wymaga nie lada odwagi,i posiadania grubej skóry czyli po prostu bycia twardym skurwysynem
No wiadomo, że nie jest wyznacznikiem w jedną ani w drugą stronę ale jednak wolę mieć za Prezydenta twardego Nawrockiego
No i zmarnowane dwie godziny n debatę