FMy
-
gianbuffon
- Skład B

- Reputacja: 0
wpisz sobie w google: patch 6.0.2 (chyba b). ale najlepiej sobie sciagnij ten najnowszy z http://www.fcmc.pl/download/katalog/4?P ... 28db314724 albo(i) ten update co p[odalmikos88
powstało nowe forum o FM 06 http://forumfm.forumer.pl oto link
-
gianbuffon
- Skład B

juz dawno nikt nie pisal, wiec ozywie troche ten temat
wlasnie zamierzalem zaczac grac hull city, jak w fm05, ale troche mnie denerwowalo to, ze nie kazdy zawodnik z poza UE otrzymywal pozwolenie na prace:/ dlatego chcialem Was zapytac: jaka lige proponujecie i jakie kluby(te slabsze)??
chodzi mi glownie o ktores z tych: francja, hiszpania, wlochy-2 liga oraz portugalia, holandia, grecja, belgia-1 liga.
podajcie jakie sa ich minusy, tzn np. w anglii te pozwolenia i 5 zawodnikow na lawce.
widzialem ze duzo osob gralo napoli, napiszcie czy tam sa jakies ograniczenia co do kupna zawodnikow z poza UE, itd.
wlasnie zamierzalem zaczac grac hull city, jak w fm05, ale troche mnie denerwowalo to, ze nie kazdy zawodnik z poza UE otrzymywal pozwolenie na prace:/ dlatego chcialem Was zapytac: jaka lige proponujecie i jakie kluby(te slabsze)??
chodzi mi glownie o ktores z tych: francja, hiszpania, wlochy-2 liga oraz portugalia, holandia, grecja, belgia-1 liga.
podajcie jakie sa ich minusy, tzn np. w anglii te pozwolenia i 5 zawodnikow na lawce.
widzialem ze duzo osob gralo napoli, napiszcie czy tam sa jakies ograniczenia co do kupna zawodnikow z poza UE, itd.
-
gianbuffon
- Skład B

a no to szkoda, raczej nie zaram wloska druzyna
juz mam ustalonych nawet zawodnikow jakich chcialbym kupic(np. guarin, anchico, nengomashe, nwenya, ochoa, mascherano
), ale wiekszosc jest z poza UE. wiec co zostaje mi angielska?? tam tez sa te pozwolenia, wiec i tak wszystkich nie bede mial:/. a co z hiszpanska, francuska, holenderska, portualska?????
w hiszpanskiej mozesz miec 3 zawodników spaza UE w holenderskiej i portugalskiej nie wiem jak jest ale wszedzie sa pewnie jakies ograniczenia,nie ma idealnej ligi, Orange Ekstraklasa nie ma ograniczen dla zawodnikow spoza UE ale jest za cienka i dobrzy pilkarze nie chca przychodzic nawet do Wisly a w anglii mnie wkurza podanie o prace i 5 zawodnikow na lawce, ja teraz gram Interem i jak kupie 1 zawodnika spoza UE na rok to pozniej szukam dobrych z obywatelstwem ktoregos kraju UE
-
gianbuffon
- Skład B

-
gianbuffon
- Skład B

musisz wejsc do data- graphics-pictures-logos i tam je wkleic!
dobra chyba zagram sobie jednak druga liga angielska... jakie kluby proponujecie? tylko takie zeby nie byly najlepsze, ale mialy duzo kasy na transfery(tak jak to bylo w FM 05 z hull city w 3 lidze) ja sie zastanawialem nad wolves, ale nie wiem ile maja kasy. poradzcie cos
dobra chyba zagram sobie jednak druga liga angielska... jakie kluby proponujecie? tylko takie zeby nie byly najlepsze, ale mialy duzo kasy na transfery(tak jak to bylo w FM 05 z hull city w 3 lidze) ja sie zastanawialem nad wolves, ale nie wiem ile maja kasy. poradzcie cos
- Yukasz
- Basket fan hooligan
- Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo
Ja gram Wolvesgianbuffon pisze:ja sie zastanawialem nad wolves, ale nie wiem ile maja kasy. poradzcie cos
-
gianbuffon
- Skład B

no to dobra zaczynam grac wolverhamptonem
na poczatku zaczalem grac reading, ale jak zobaczylem ze maja dlug, to pozniej stwarzalem kolejnych graczy zeby sprawdzic jakim klubem grac, no i wedlug mnie najlepszy jest wolves
chcialem tez crystal palace lub southampton, maja lepszych pilkarzy, ale duzo dlugow.
daj jakie porady co do wolves: kogo kupiles, jaka grasz taktyka i jaki stosujesz trening. i jak inni tez grali badz graja wolves to tez cos napiszcie
daj jakie porady co do wolves: kogo kupiles, jaka grasz taktyka i jaki stosujesz trening. i jak inni tez grali badz graja wolves to tez cos napiszcie
- Yukasz
- Basket fan hooligan
- Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo
gianbuffon pisze:no to dobra zaczynam grac wolverhamptonem
Wlaśnie zwolnili managera i media jako głównego kandydata wymieniają... mnie, ale powiedziałem że ten kierunek mnie nie interesujegianbuffon pisze:southampton
Edwin de castillo - inni go zachwalali to też go ściągnąłem, ale jest młody i na razie grzeje ławę, musi się jeszcze wiele nauczyć.gianbuffon pisze:kogo kupiles
K. Ingebretsen - u mnie gra jako OPŚ, młody i strzela sporo bramek.
Nengomashe - dopóki Olofania grał słabiej to on był pierwszym DP, teraz jest na odwrót.
Jakub Bures - moje odkrycie
Ivan Kaviedes - napastnik, nic specjalnego nie pokazuje, no ale za te pieniądze nie znalazłem nikogo lepszego.
taktyka i ustawieniegianbuffon pisze:jaka grasz taktyka
W ataku stosuję rotację, gra ten kto jest w najlepszej formie. W pomocy na skrzydłach w pierwszym składzie grają też Kennedy i Anderton, a Ricketts czasem schodzi na OPŚ, a Mcnamara na prawą obronę. Początkowo kombinowałem z taktyką i zespół grał źle, później przestałem i wybrałem najprostsze rozwiązanie 4-4-2 i zespół zaczął piąć się w górę tabeli
Podałem kilka postów wcześniej.gianbuffon pisze:jaki stosujesz trening
Zatem życzę powodzenia
- Bassu
- Gwiazda

- Reputacja: 679
- Kibicuję: Manchester United
Gram ManU 2 sezon ( jestem przy końcu) i zastanawiam się czy warto rozpisać trening na Atak Pomoc itd... Zastanawiam się też czy jeśli kupie sobie do klubu bardzo dobrych speców od trenigu to będe miał lepsze efekty niż wtedy gdy kupie bardzo dobrych zawodników? Wiadomo że najlepiej mieć jedno i drugie ale ostanio troche kasy wydałem i mam dylemat co do tego czy kupować dalej dobrych zawodników czy polepszać sztab szkoleniowy
Jeśli ktoś ma wypróbowany sposób to byłbym wdzięczny za pomoc: 

Take me home, United Road,
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.