FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Karmelinho15 »

Z tym podziałem na trenignu to jest bardzo dobre rozwiązanie. Bo obrońcy trenują obrone napastnicy atak itd. Z tego co zauważyłem to przy zakupie trenerów to kasa ci nie idzie z tej na transfery. Warto mieć dość dużo dobrych trenerów zawsze coś dają.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: krako »

Gram sobie tak w tego Fm'ka 2005 i najgorzej Wam powiem jest mi sie przestawic z opcjami.. bo troszke inaczej to wszystko jets poukładane i napewno troche czasu minie zanim sie połapie wszystko narazie to troche wygląda tak jak starsi ludzie uczą sie podstaw na Internecie :lol:
Obrazek
gianbuffon
Skład B
Skład B

Post autor: gianbuffon »

jak to jest z tymi pozwoleniami na prace w angli?? czy to jest przeprowadzane losowo?? bo chyba zlozylem oferte 10 albo wiecej zawodnikom z poza UE i czekaja na pozwolenie. trzech graczy nie dostalo, odwolalem sie i nic... :? w fm05 to chyba co drugi dostawal pozwolenie u mnie :evil:
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz »

gianbuffon pisze:jak to jest z tymi pozwoleniami na prace w angli??
Te pozwolenia na pracę to jest chyba największy mankament tej ligi. Mi się wydaje że pozwolenia dostają reprezentanci kraju (jakiejkolwiek reprezentacji wiekowej) i znaczna wiekszość tych piłkarzy którzy grają w Europie. Niestety jak uważasz jakiegoś piłkarza za młody talent a Angole są innego zdania to nici z transferu.
Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

To zależy od występów w reprezentacji, narodowości.
Kontynuje swoją gre Napoli jestem w 2 lidze włoskiej. Po 9 meczach mam 20pkt. 6 zzwycięstw, 2 remisy,1 porażka
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: krako »

Jakie macie treningi do FM 05 a mianowice chodzi mi oto czy mialby ktos zapodać całe zestawienie treningów ale wszystkich zeby byly dobre czyli w jednym pliku było wszystko trening przed sezonem dla pomocników, bramkarzy itp.. wszystko.. bardzo rposze o pomoc :wink:
Obrazek
th14
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: th14 »

http://forumfm.forumer.pl/
wchodźcie i rejestrujcie się :D
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

th14 pisze:http://forumfm.forumer.pl/
wchodźcie i rejestrujcie się :D

Ooo wysłałem zawiadomienie do adminów, cap, i chłopak utonął :lol:

Jeżeli chodzi o te transfery .... ja gram Arsenalem i jeszcze nie miałem problemów z zatrudnieniem kogos spoza UE. Więc ... nie wiem za bardzo o co chodzi :)

[/i]
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post autor: Fubu »

Karmelinho moglbys mi powiedziec kogo kupiles do napoli, bo tez zaczolem nimi grac ale nie wiem kogo kupic
Obrazek
Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Fubu pisze:Karmelinho moglbys mi powiedziec kogo kupiles do napoli, bo tez zaczolem nimi grac ale nie wiem kogo kupic
Oczywiście. W pierwszym sezonie mój skład wyglądał tak: Joaquin Irigoytia, Przemysław Kulig, Antoni Lukasiewicz, Vinh Long Willemin , Mirko Savini, Ivan Valkov, Przemek Kaźmierczak, Fredrik Svanback(super transfer, POLECAM) Michal Gottwald, Piechna, Inacio Pia. Taki skład w zupełności wystarczy. Teraz jestem w drugiej lidze i kupiłem m.in. Saha, Luyindula, Gasbarroni, Fernandes, Dudek, Noe Pamarto, Basinas, Kaboul
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

a na jakiej bazie grasz i czy masz zalaczone jakies dodatkowe ligi??
Obrazek
Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Gram na największej bazie danych. Korzystam też z DDT Generatora. Ustawia się w nim kraje i ligi w których będą wszyscy piłkarze i dzieki temu gra szybciej chodzi. Jak ktoś chce ten program to poszukajcie na www.cmrev.com albo www.fcmc.pl
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

poszukuje bramkarza do napoli. cena max 900 tys. funtow. kogo mi mozecie polecic??
Obrazek
gianbuffon
Skład B
Skład B

Post autor: gianbuffon »

dobry tani bramkarz to moim zdaniem rowen fernandez z rpa.
moze jeszcze ktorys z tych: craig gordon(bardzo dobry, ale nie wiem czy przejdzie i za ile), anthony silva, greg etafia, josephs, mandrykin(cska moskwa), sulima.
Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post autor: gikerek »

siema...mam pytanie w ktorym pachu bylo jezyk polski 6.0.1 czy 6.0.3 do fm 2006...prosze o szybka odpowiedz bo nie moge grac!!!!!!!!!!!!!!!!!111
giker
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”