FMy
- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 0
-
gianbuffon
- Skład B

- Yukasz
- Basket fan hooligan
- Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo
Te pozwolenia na pracę to jest chyba największy mankament tej ligi. Mi się wydaje że pozwolenia dostają reprezentanci kraju (jakiejkolwiek reprezentacji wiekowej) i znaczna wiekszość tych piłkarzy którzy grają w Europie. Niestety jak uważasz jakiegoś piłkarza za młody talent a Angole są innego zdania to nici z transferu.gianbuffon pisze:jak to jest z tymi pozwoleniami na prace w angli??
- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

Oczywiście. W pierwszym sezonie mój skład wyglądał tak: Joaquin Irigoytia, Przemysław Kulig, Antoni Lukasiewicz, Vinh Long Willemin , Mirko Savini, Ivan Valkov, Przemek Kaźmierczak, Fredrik Svanback(super transfer, POLECAM) Michal Gottwald, Piechna, Inacio Pia. Taki skład w zupełności wystarczy. Teraz jestem w drugiej lidze i kupiłem m.in. Saha, Luyindula, Gasbarroni, Fernandes, Dudek, Noe Pamarto, Basinas, KaboulFubu pisze:Karmelinho moglbys mi powiedziec kogo kupiles do napoli, bo tez zaczolem nimi grac ale nie wiem kogo kupic

- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

Gram na największej bazie danych. Korzystam też z DDT Generatora. Ustawia się w nim kraje i ligi w których będą wszyscy piłkarze i dzieki temu gra szybciej chodzi. Jak ktoś chce ten program to poszukajcie na www.cmrev.com albo www.fcmc.pl

-
gianbuffon
- Skład B