jak derby?
Wasze zdjęcia
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Wasze zdjęcia
mieszane uczucia mam. Z jednej strony 70k ludzi, prawie pełny stadion, fajna atmosfera pod stadionem, ale na meczu mega średnio. Po 1 kartonadzie na start, doping średni. Gdyby nie ta ekspresyjność włoska to byłaby trochę stypa.
Mecz bardzo słaby, ale 12:30 i 30 stopni, boisko całe w słońcu to średnie warunki do gry w piłkę - wyglądało to, jakby grali na stojąco. Szkoda, że Lazio w doliczonym czasie nie strzeliło bramki bo miało słupek (jest fajna klatka, jak strzelec już się cieszył z bramki) to może wtedy miałbym inne odczucia. Ogólnie nie żałuję, że byłem, ale jakoś nie zachęciło mnie, żeby wrócić na włoskie stadiony.
Mecz bardzo słaby, ale 12:30 i 30 stopni, boisko całe w słońcu to średnie warunki do gry w piłkę - wyglądało to, jakby grali na stojąco. Szkoda, że Lazio w doliczonym czasie nie strzeliło bramki bo miało słupek (jest fajna klatka, jak strzelec już się cieszył z bramki) to może wtedy miałbym inne odczucia. Ogólnie nie żałuję, że byłem, ale jakoś nie zachęciło mnie, żeby wrócić na włoskie stadiony.
Wasze zdjęcia
Pozdro z Alanyi 

Do góry widok na Alanyę ze Wzgórza Kale, na dole droga na wzgórze oraz nagroda piwna na plaży Kleopatry po kilkugodzinnej wycieczce

Do góry widok na Alanyę ze Wzgórza Kale, na dole droga na wzgórze oraz nagroda piwna na plaży Kleopatry po kilkugodzinnej wycieczce
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- johny batonik
- Lider Drużyny

- Reputacja: 318
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
- Kibicuję: AC Milan
Wasze zdjęcia
Fajna ta pogoda, kusi
Ja w ogóle to myślę czy by się gdzieś w listopadzie nie wyrwać na krótkie pare dni (najlepiej pt- pon) bo w grudniu narty a tak to PL i coraz szarzej
Co byście polecali w Europie lub okolicach? Malta, Kanary, Cypr, Madera?
Włochy czy Hiszpania chyba już będa za zimne (tzn 18 stopni na spacer tak ale nad morze to już średnio)
Chyba że tylko Maroko Turcja Egipt?
Ja w ogóle to myślę czy by się gdzieś w listopadzie nie wyrwać na krótkie pare dni (najlepiej pt- pon) bo w grudniu narty a tak to PL i coraz szarzej
Co byście polecali w Europie lub okolicach? Malta, Kanary, Cypr, Madera?
Włochy czy Hiszpania chyba już będa za zimne (tzn 18 stopni na spacer tak ale nad morze to już średnio)
Chyba że tylko Maroko Turcja Egipt?
Life is an unexpected journey
- Keres
- Gwiazda

- Reputacja: 1510
- Kibicuję: FC Barcelona
Wasze zdjęcia
Byłem w listopadzie na Cyprze i Malcie i śmiało polecam, co najmniej 25 stopni było.
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
Wasze zdjęcia
O to poszukam lotów
Idealnie byłoby na 11.11 bo pon wolne i 4 dni wskakują ale wtedy ceny + 300%
Idealnie byłoby na 11.11 bo pon wolne i 4 dni wskakują ale wtedy ceny + 300%
Life is an unexpected journey
Wasze zdjęcia
W tym roku na całym południu jest chłodniej, ale nie sądzę żeby było poniżej 20 st. Cypr też polecam.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
Wasze zdjęcia
Ja dzisiaj na Sardynii wylądowałem, ciepełko.
Spoiler:
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
Wasze zdjęcia
bylem dokladnie rok temu na Malcie i moge polecic te destynacje na wypad, w tym okresie.
Jesli jedziesz z dziewczyna, chcesz ja gdzies zabrac to polecam restauracje Aki. Ale lepiej zrobic rezerwacje przed.
Jesli jedziesz z dziewczyna, chcesz ja gdzies zabrac to polecam restauracje Aki. Ale lepiej zrobic rezerwacje przed.
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Wasze zdjęcia
albo grubo albo wcale 

- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2826
Wasze zdjęcia
Ale to piszesz o Rezusie czy o sobie?
- DDK