Mecze były na darmowym TVP 1, więc nie ma się co dziwić wysokiej frekwencji telewizyjnej. Polacy obejrzeli z ciekawości, a hype był od miesięcy, bo to chyba pierwszy awans w historii.
Sportowiec Roku 2025!
Sportowiec Roku 2025!
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- 7lechus
- Gwiazda

- Reputacja: 2556
- Kibicuję: INAC Kobe + Tokyo Verdy
Sportowiec Roku 2025!
Pełna zgoda. Każdy ma prawo oglądać co mu się podoba. Ja tylko wskazuję, że biorąc pod uwagę aspekt sportowy oraz popularności - jako kryteria tego plebiscytu to Pajor zdecydowanie jest w topce.
Sportowiec Roku 2025!
Od Pajor wyżej dałbym Mariyę Zhodzik, znaną w Polsce jako Maria Żodzik 
Sportowiec Roku 2025!
O w sumie Maria też powinna być wysoko, uratowała honor Polskiej LA na MŚ zdobywając medal.
Sportowiec Roku 2025!
Te czytanie z kartki przy zapowiedziach to jest taki cringe, stoją i recytują jak czytankę w podstawówce 
- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1414
- Kibicuję: od czasu do czasu
Sportowiec Roku 2025!
Przyznam, że jak zobaczyłem samo imię i nazwisko to kompletnie nie miałem pojęcia jaką dyscyplinę reprezentuje ta osoba
Pewnie to trochę moja ignorancja, ale to też jest zdecydowanie najmniej medialna osoba spośród zwycięzców ostatnich x lat.
Pewnie to trochę moja ignorancja, ale to też jest zdecydowanie najmniej medialna osoba spośród zwycięzców ostatnich x lat.
Sportowiec Roku 2025!
Niby fajnie że Zwolińska wygrała, ale taki duet Anna Puławska & Martyna Klatt, który zdobył dwa złota MŚ w kajakarstwie (tyle co Zwolińska, tylko w innej konkurencji) poza 10. To już mniej fajne 
Ostatnio zmieniony 10 sty 2026, 23:20 przez 1234, łącznie zmieniany 1 raz.
Sportowiec Roku 2025!
Zawsze mnie zastanawia jak to możliwe, że w głosowaniu kibiców wygrywają niekiedy mniej znani/nieznani sportowcy kosztem tych popularnych. Ludzie serio tak głosują?
Sportowiec Roku 2025!
- yedraz
- Gwiazda

- Reputacja: 1068
- Kibicuję: Jagiellonia Białystok
Sportowiec Roku 2025!
Gdy podano że Iga jest na drugim miejscu, byłem już niemal pewny, że wygra Ewa Pajor.
Tylko pomyślałem sobie cóż ona w tym minionym roku takiego wygrała, mistrza Hiszpanii i to w sporcie, który jest u nas w powijakach dopiero?
I dlatego wygrana Klaudii Zwolińskiej była dla mnie miłym ale jednak zaskoczeniem, bo już nie liczyłem że to może się stać. A zatem moje ponad 50 głosów nie poszło na marne.
Oczywiście Robert (od piłki kopanej) za wysoko, spokojnie na jego miejscu mogła być Ewa.
Tylko pomyślałem sobie cóż ona w tym minionym roku takiego wygrała, mistrza Hiszpanii i to w sporcie, który jest u nas w powijakach dopiero?
I dlatego wygrana Klaudii Zwolińskiej była dla mnie miłym ale jednak zaskoczeniem, bo już nie liczyłem że to może się stać. A zatem moje ponad 50 głosów nie poszło na marne.
Oczywiście Robert (od piłki kopanej) za wysoko, spokojnie na jego miejscu mogła być Ewa.
Forza Jagiellonia 
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2748
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Sportowiec Roku 2025!
Ja rozumiem, że można się jakąś dyscypliną nie interesować i nie wiedzieć kto to Zwolińska, bo przecież nie trzeba się wszystkim interesować. No ale dziwienie się, że ktoś może na nią głosować?
No ludzie nie każdy żyje tylko piłką nożną. Ba, znam osoby, które mają wyrąbane na piłkę nożną
I wcale im się nie dziwię.
Co do Plebiscytu moją dwójką była Iga i Zmarzlik, ale cieszy mnie wygrana Zwolińskiej, bo dziewczyna po prostu na to zasłużyła
Co do Championa Stulecia to nie kumam czemu go dostał Lewandowski i za co? Obok Kowalczyk tą nagrodą powinien zostać wyróżniony Małysz, albo Pani Szewinska, a najlepiej oboje
No ale trzeba było coś Robercikowi wcisnąć
Co do Plebiscytu moją dwójką była Iga i Zmarzlik, ale cieszy mnie wygrana Zwolińskiej, bo dziewczyna po prostu na to zasłużyła
Co do Championa Stulecia to nie kumam czemu go dostał Lewandowski i za co? Obok Kowalczyk tą nagrodą powinien zostać wyróżniony Małysz, albo Pani Szewinska, a najlepiej oboje
No ale trzeba było coś Robercikowi wcisnąć