gdzie typujecie
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2461
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
gdzie typujecie
Zgadzam się. Najkorzystniejszy jest przy tym podatek 12%.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8354
gdzie typujecie
Coś sporo wrzucasz linków do tego meczyki.pl 
gdzie typujecie
w necie, u naziemnych juz dawno nic nie gralem.
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2746
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
gdzie typujecie
28 grudnia 2023 roku Totolotek kończy działalność.
Szkoda, że taki bukmacher upada. Zawsze będę miała do nich sentyment. Pracowałam w Toto Mixie 10 lat. Sporo życia ..
Szkoda, że taki bukmacher upada. Zawsze będę miała do nich sentyment. Pracowałam w Toto Mixie 10 lat. Sporo życia ..
gdzie typujecie
Totolotek to był pierwszy buk u którego zatypowałem. Gdzieś z 15 lat temu. Mieli fajną stronę, dużo punktów w całym mieście, dobre promocje jak np. super zasady co do kuponu "bezpiecznego", czy bonusy za grę z ich kartą. Po rebrandingu wszystko zaczęło się tam sypać. No i akcja sprzed około roku z wyciekiem danych, która była ostatecznym gwoździem do trumny. Szkoda tego buka, o ile istnieli na tym swoim dobrym poziomie przed rebrandingiem, to nie było u mnie mowy o obstawianiu w sts czy fortunie 
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2461
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
gdzie typujecie
Jak miałem 16 lat to dało się obstawiać tylko u naziemnych, mieliśmy na mieście tylko Totolotka i STS. W tym drugim pytali o dowód, w pierwszym nie, więc moje początki z bukmacherką są właśnie z tym bukiem. Klimat świetny, dwie przemiłe babki tam pracowały, a zgraja panów +60 regularnie obstawiała wyścigi psów, piękne czasy
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2000
- Kibicuję: Manchester United
gdzie typujecie
Ja powiem szczerze, że mi się Totolotek kojarzył tylko i wyłącznie z Lotto i grami tego typu, dzisiaj się dowiaduje, że to była bukmacherka
Sam w życiu miałem tylko krótki epizod z graniem, przy którym założyłem sobie na starcie, że po przekroczeniu -100zł, zrezygnuję. Stawiałem po 10 złotych, wygrałem chyba tylko raz, więc trwał on może 13-15tyg. Wśród znajomych natomiast królował STS z powodu bliskości punktu.
Sam w życiu miałem tylko krótki epizod z graniem, przy którym założyłem sobie na starcie, że po przekroczeniu -100zł, zrezygnuję. Stawiałem po 10 złotych, wygrałem chyba tylko raz, więc trwał on może 13-15tyg. Wśród znajomych natomiast królował STS z powodu bliskości punktu.
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
gdzie typujecie
Ja nie wiedzialem, ze mozna bylo tam obstawiac, wydawalo mi sie, ze dziadki graly tam tylko duzego lotka.
Jak jeszcze obstawialem to najwiecej w superbecie, tam tez mialem najwiekszy obrot, ale na szczescie to juz za mna.
Jak jeszcze obstawialem to najwiecej w superbecie, tam tez mialem najwiekszy obrot, ale na szczescie to juz za mna.
gdzie typujecie
Nie jestem za dużo na minus, LV Bet na te zwykłe najpopularniejsze zakłady przypadł do gustu + handicap.
gdzie typujecie
Coraz bardziej wkurwia mnie STS, na kuponie -2.5 gola, wynik końcowy 2:0 a oni mi kupon jako przegrany
Muszę pisać o wyjaśnienie i korektę. Zresztą to już nie pierwsza taka historia, kiedyś przy obstawianiu skoków błędnie mi rozliczyli, a że oglądałem konkurs w całości to byłem pewny swego, musiałem wysyłać na support oficjalne protokoły z wynikami ze strony FIS, dopiero wtedy uznali moją rację, a w kolejnym meilu przeprosili. Kabaret.
Przypomniałem sobie hasło na Superbet i chyba już tu zostanę.
I taka ciekawostka - Superbet jak i STS, chyba niedawno, wprowadzili opcję oglądania na pełnym ekranie meczów które są u nich na streamingu. Wcześniej trzeba było męczyć się z małym okienkiem.
Przypomniałem sobie hasło na Superbet i chyba już tu zostanę.
I taka ciekawostka - Superbet jak i STS, chyba niedawno, wprowadzili opcję oglądania na pełnym ekranie meczów które są u nich na streamingu. Wcześniej trzeba było męczyć się z małym okienkiem.
gdzie typujecie
Na dziś dzień tylko Superbet. Fortuna coś zaczyna się rozwijać i wprowadzili rozliczenie wyniku w pełnych 90 minutach, bez doliczonego czasu. Fajna opcja bo ileż to razy kupon przegrany w doliczonym czasie był to się nie zliczy
"Być nie mieć to odwieczny dylemat"
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2746
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
gdzie typujecie
Ja najwcześniej sts albo betfan na hokeja. STS jeszcze nigdy mi źle nie rozliczył nic więc dają radę. Do tego odkryłam, że jest jakiś STS coins - waluta, którą zamienia się na bonusy czy nagrody. Oczywiście zbiera się te coinsy za grę. A wśród nagród jest np. taka oto koszulka:

Niestety póki co mnie na nią nie stać

Niestety póki co mnie na nią nie stać
gdzie typujecie
Ja te monety wymieniam na bonusy
Ale tak, tam są też koszulki za 8k, inne nagrody rzeczowe typu airpodsy, drony, Iphone itd., za 15-50k monet. Nie wiem, ile trzeba tam przewalić/jaki mieć obrót, żeby tyle ich uzbierać
Ale tak, tam są też koszulki za 8k, inne nagrody rzeczowe typu airpodsy, drony, Iphone itd., za 15-50k monet. Nie wiem, ile trzeba tam przewalić/jaki mieć obrót, żeby tyle ich uzbierać