Domek nr 10 (temat luźny)
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
@czubatka pełne poparcia, gdyby nie Ty to pewnie to forum wcześniej czy później padłoby 
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
A widać ktoś tutaj luzu nie ma i się spina 
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Każdy to zauważy, że niektórym nerwy puszczają.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
No i Mama z Tatą się pokłócili.
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2748
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Serio parę godzin nie działania forum to taki problem? Przeciez to tylko forum i świat wirtualny 
Patrzac po tym jak pokonczyly inne fora w internecie, to kazdy tutaj powinien sie zobowiazac do postawienia przynajmniej dobrego browarka za trzymanie tego na takim poziomie.czubatka pisze: ↑03 lut 2026, 11:58 Sek w tym, że nie jestem tutaj zatrudniony i to co tutaj działam - np gdy macie jakiś problem z działaniem forum albo dodaję wrzucanie obrazków - robię w swoim wolnym czasie. Akurat wynikła dość nagle sprawa migracji na lepszy serwer - zagadałem do petru i sprawy potoczyły się szybko. Był problem z bazą danych i php, których nie przewidziałem, stąd zrobiła się obsuwa.
Dobra robota i nie ma co sie przejmowac marudami.
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Poza tym forum pretensje, że ktoś pisze głównie na tematy "niepiłkarskie" na tym forum jest dość śmieszne. Może w ogóle usuńmy tematy niepiłkarskie, skoro taka jest tematyka forum?
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
A może zróbmy ankietę:
-cloner out
-czubatka out
-cloner out
-czubatka out
Obaj to wartość dla forum, a zamiast kłótni i waśni, postawiłbym raczej pytanie jak promować forum żeby tak aktywnych userów jak oni (choć każdy w innym zakresie) było więcej, np. z okazji zbliżającego się mundialu który jest dobrym pretekstem do napływu świeżaków
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
Tak po prawdzie to forum piłkarskie z nazwy bo pewnie połowa postów tego nie dotyczy. A mnie to z 90% tematów piłkarskich tutaj nie interesuje.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Przecież nie o tym dyskusja, a o tym że czubatka usuwa posty, w którym ktoś (ja, bo Chris może) go skrytykuje. Powszechnie wiadomo, że jest nieomylny, ego wyjebane w kosmos, ale to pewnie taka przypadłość Małopolan. Spiął się do tego stopnia, aż musiał się odnieść do krytyki, ale doceniam że przyznał się, że luzu mu brakuje.
Za to brawo.
A jak tam twoja zapowiedź zrobienia plebiscytu na koniec roku? Taki byłeś mądry w gadce, ale wiadomo, skończyło się tylko na gadce.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- czubatka
- Gwiazda

- Reputacja: 1759
- Kibicuję: ManU za Sheringhama xD
jest też pewien mój ulubiony wątek, który poniekąd łączy różne światy (jeden z najbardziej klikanych z google
viewtopic.php?t=1304