O [k****], zakrztusiłem sięczubatka pisze: ↑03 lut 2026, 13:04jest też pewien mój ulubiony wątek, który poniekąd łączy różne światy (jeden z najbardziej klikanych z google):
viewtopic.php?t=1304
Domek nr 10 (temat luźny)
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
Ja tu chyba przestanę ironicznie pisać. 
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
czubatka nie kryje się z tym, że nieszczególnie śledzi piłkę, ale od strefy techniczno-graficznej jest ekstra i dzięki niemu to forum nadal działa, mimo starszego silnika i ogromnej bazy danych. Ta wczorajsza akcja była bez większej zapowiedzi, mimo to poszło dosyć sprawnie i też umówmy się, że mogło się to wydarzyć w znacznie gorszym terminie, np. w czasie jakieś bardzo ważnego meczu a wydarzyło się w poniedziałek.
Też sam słusznie zauważył, że to nie jego praca. Gdyby natomiast (co już chyba zresztą kiedyś sugerowałem) założył zbiórkę na buymeacoffee lub innym portalu tego typu, byłoby to jak najbardziej w dobrym tonie
Też sam słusznie zauważył, że to nie jego praca. Gdyby natomiast (co już chyba zresztą kiedyś sugerowałem) założył zbiórkę na buymeacoffee lub innym portalu tego typu, byłoby to jak najbardziej w dobrym tonie

- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
Prawdziwi Polacy się wczoraj martwili czy KSEF zadziała, leszcze martwili się że nie działa swiatpilki.
https://buycoffee.to/ 10% prowizji zbierają przy pojedynczych wpłatach
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- johny batonik
- Lider Drużyny

- Reputacja: 318
I zaczyna się, z pracy pro bono, do wyłudzania pieniędzy
- wrogowie: matt_
- sekciarze: venomik
- neuroatypowi: BadBoy
Mnie w tej całej wymianie zdań najbardziej bawi fakt, że Cloner na żart o tym, że prace serwisowe były na koniec okna transferowego wyskoczył nagle z komentarzem o usuwaniu postów tylko po to, żeby w następnym komentarzu uznać, że czubatka coś ewidentnie boli, skoro to było tak dawno temu i wciąż o tym pamięta.
Albo coś tu zostało skasowane, albo cloner w swojej niechęci do czubatki już sam siebie zaczyna krytykować ;]
Albo coś tu zostało skasowane, albo cloner w swojej niechęci do czubatki już sam siebie zaczyna krytykować ;]
Aczkolwiek takie przywalenie się do Czubatka, pisaniu o kompleksach, bólu, a potem jeszcze wrzucenie jego odpowiedzi o braku luzu do tematu Złote Usta to już wyższy poziom odklejenia xD"Pierwszy mój post, który usunąłeś był w 100% na temat techniczny, [ch**] wie czemu ci sie nie spodobał, więc napisalem kolejny i tak usuwałeś je po kolei. Było to dawno temu, jak widać boli cię to bardzo, skoro nadal o tym wspominasz."
Dirty mind
Mój tekst o usuwaniu postow nie ma związku z końcem okienka transferowego. Trafiło się słabo, bo akurat w ostatni dzień było co komentować, ale związku brak.
Innymi słowy było to dawno temu, ale wciąż boli cię to bardzo, skoro nadal o tym wspominasz? ;]
Dirty mind
Innymi słowy, czubatkę tak krytyka boli, że nadal moje posty usuwa, a innych zostawia.
- johny batonik
- Lider Drużyny

- Reputacja: 318
Bo czubatka wie, że się wtedy zesrasz w porty, a ktoś inny nawet tego nie zauważy i pójdzie sobie włączyć Animal Planet popijając budweisera
- wrogowie: matt_
- sekciarze: venomik
- neuroatypowi: BadBoy