Domek nr 10 (temat luźny)
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
cloner do dawaj screena tych twoich usuniętych postów, wspólnie oceniamy ich wartość merytoryczną i wymierzymy czubatce krytykę adekwatną do strat jakie poniosło forum na tym że je usunięto.
Najpierw zorganizuj swój plebiscyt 
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- johny batonik
- Lider Drużyny

- Reputacja: 318
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
- Kibicuję: AC Milan
Pare h mnie nie bylo i tyle mnie ominęło. Ale robicie mi dzien ustawiając te kłótnie
Bo to jest ustawione prawda?
Bo to jest ustawione prawda?
Life is an unexpected journey
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
Tu nic nie jest ustawione. Pełen spontan, chillerka.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
A bawimy się, cloner vs czubatka. Stoję na straconej pozycji, ale przynajmniej jest wesoło. A lokalna gawiedź obserwuje i co jakiś czas dogaduje. Domkowa zabawa
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
Gdzie?cloner pisze: ↑03 lut 2026, 13:03 Przecież nie o tym dyskusja, a o tym że czubatka usuwa posty, w którym ktoś (ja, bo Chris może) go skrytykuje. Powszechnie wiadomo, że jest nieomylny, ego wyjebane w kosmos, ale to pewnie taka przypadłość Małopolan. Spiął się do tego stopnia, aż musiał się odnieść do krytyki, ale doceniam że przyznał się, że luzu mu brakuje.
@czubatka robi dobrą robotę podczas i mam wrażenie, że mylisz raportowanie bugów z przypierdalaniem się. Jeżeli 100 razy będziesz się bez sensu przypierdalał tylko, żeby kogoś wkurwić, to nie dziw się, że za 101 razem ktoś Cię po prostu oleje i nie potraktuje na poważnie.
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
Dajcie znać czy będzie ta zrzutka w ramach ”podziękowań” dla kolegi i jeśli tak to link.
Dalej nie czytałem tych głupot, bo szkoda mi czasu
Dalej nie czytałem tych głupot, bo szkoda mi czasu
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 944
Forum PN, piłkarskie forum, to trzecie (nazwy nie pamiętam), ale to ?Przema pisze: ↑03 lut 2026, 12:40Patrzac po tym jak pokonczyly inne fora w internecie, to kazdy tutaj powinien sie zobowiazac do postawienia przynajmniej dobrego browarka za trzymanie tego na takim poziomie.czubatka pisze: ↑03 lut 2026, 11:58 Sek w tym, że nie jestem tutaj zatrudniony i to co tutaj działam - np gdy macie jakiś problem z działaniem forum albo dodaję wrzucanie obrazków - robię w swoim wolnym czasie. Akurat wynikła dość nagle sprawa migracji na lepszy serwer - zagadałem do petru i sprawy potoczyły się szybko. Był problem z bazą danych i php, których nie przewidziałem, stąd zrobiła się obsuwa.
Dobra robota i nie ma co sie przejmowac marudami.
To Forum trwało,trwa i trwa mać!
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Jako że jestem najmłodszy (teoretycznie) to pytanko do starszych kolegów. W jakim wieku wzięliście kredyt na mieszkanie?
Bo z racji, że (niestety) też jestem coraz starszy to pomału gdzieś takie tematy się pojawiają w najbliższym gronie. I żeby nie było, nie myślę, żeby zrobić to już teraz, sam raczej nie chciałbym się wiązać z tym miastem (tj. z Kielcami) na dłużej (tak, wiem, mieszkanie zawsze można wynająć, a wyprowadzić się później do innego miasta), ale bardziej chciałbym się zorientować ile mieliście lat, gdy staliście się więźniami banku ten kredyt wzięliście.
Bo z racji, że (niestety) też jestem coraz starszy to pomału gdzieś takie tematy się pojawiają w najbliższym gronie. I żeby nie było, nie myślę, żeby zrobić to już teraz, sam raczej nie chciałbym się wiązać z tym miastem (tj. z Kielcami) na dłużej (tak, wiem, mieszkanie zawsze można wynająć, a wyprowadzić się później do innego miasta), ale bardziej chciałbym się zorientować ile mieliście lat, gdy staliście się więźniami banku ten kredyt wzięliście.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
Życie różnie się układa. Ja wziąłem w wieku 40 lat.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."