6.0.3gikerek pisze:siema...mam pytanie w ktorym pachu bylo jezyk polski 6.0.1 czy 6.0.3 do fm 2006...prosze o szybka odpowiedz bo nie moge grac!!!!!!!!!!!!!!!!!111
FMy
-
gianbuffon
- Skład B

- Reputacja: 0
ja tez: gram wolves i po 11 kolejkach jestem na...1 miejscu(a jak
) mam 9 zwyciestw i 2 remisy.
sklad: a.silva---
naylor, lukasiewicz, huddlestone, mcnamara
ki-hyeon, nengomashe, ingebretsen, ingrao
miller, cort
rezerwa: postma, jeziorny, lescott, craddock, ince, anderton, rickets, kisliy, clarke
z kazdym wygrywam po 3-0, na transfery mam 5 mln euro(jak zaczynalem to 1,5 ale sprzedalem kilu nie potrzebnych)
jak na razie nazwiska nie sa zbyt znane, ale po sezonie przyjdzie troche talencikow, np. guarin, gioda, i mam nadzieje alvarez.
sklad: a.silva---
naylor, lukasiewicz, huddlestone, mcnamara
ki-hyeon, nengomashe, ingebretsen, ingrao
miller, cort
rezerwa: postma, jeziorny, lescott, craddock, ince, anderton, rickets, kisliy, clarke
z kazdym wygrywam po 3-0, na transfery mam 5 mln euro(jak zaczynalem to 1,5 ale sprzedalem kilu nie potrzebnych)
jak na razie nazwiska nie sa zbyt znane, ale po sezonie przyjdzie troche talencikow, np. guarin, gioda, i mam nadzieje alvarez.
- Bassu
- Gwiazda

- Reputacja: 679
- Kibicuję: Manchester United
Skończyłem sezon ManU i wygrałem wszystko co było do wygrania ( po raz drugi) Sporo trenerów mi poodchodziło na emeryture. Szukam jakiś tanich i dobrych w miare młodych ludzi na zajęcie ich stanowisk. Do tego RvN też ma naklepane swoje 32 lata i chcę go sprzedać bo później jego cena spadnie. Ile moge wziąść za takiego zawodnika? ( Na odstrzał szukuje też Nevilla i Keane) Jeśli macie jakieś ciekawe propozycje to będe wdzięczny za odpowiedź.

Take me home, United Road,
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.
-
UltraInter
Ja gram drugi sezon Barceloną. Dostałem w tyłek 3:0 z Valencią. Pierwszy mecz nowego sezonu z Realem na Cam Nou wygrałem 5:0. W pierwszym roku
-LM
-Copa del Rey
-Mistrz
-Supercopa x2
-Superpuchar Europy
moja kariere mozecie śledzić na forum football.webd.pl
Polecam bramkarza. Ale uwaga jest drogi. Z 13-15 mln. będzie kosztował
Może go znacie Akinfeev z CSKA. W latach 2007-2008 jest świetny
- gikerek
- Ja tu tylko nabijam
- Kontakt:
ema...mam jedno pytanie i jedna prosbe...pierwa prosba prosze bardzo o jakis dobry trening do fm 2006 (zeby mi sie zawodnicy rozwijali, bo caly czas spadaj im umiejetnosci)teraz pytanie czy zeby miec j.polski w grze musze instalowac wszytkie patche?? bo mam patche 6.0.1, 6.0.2, 6.0.3, i data patch 6.0.3 i nie wiem jak mam zrobic zeby byl polski..ktos wczesnije mi napisal ze patch 6.0.3 wystarczy ale instaluje go i ch** wielki i bombelki...i nie wiem co mam zrobic...prosze o szybka pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. prosze o szybka odpowiedz............Plizzzzzzzzzzzzz....
Sieaaeeah!!
P.S. prosze o szybka odpowiedz............Plizzzzzzzzzzzzz....
Sieaaeeah!!
giker
- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

Czy używa ktoś z was FM Scout? Ja go używam dość często i dzięki niemu można znaleźć naprawde świetnych zawodników. Zawsze patrze na PA.
Zaczynam sobie grać Werderem. Narazie zagrałem dwa sparinigi. Jeden wygrany 2-0 z HSV a drugi przegrany 0-1 z Bayernem. Zbyt wielu wzmocnien nie potrzebuje. Szukam ciągle kogoś na lewą strone. Właściwie to dwóch zawodników jeden do 11 a drugi na rezerwe. Licze ,że mi ktoś poleci jakiś grajków.
Zaczynam sobie grać Werderem. Narazie zagrałem dwa sparinigi. Jeden wygrany 2-0 z HSV a drugi przegrany 0-1 z Bayernem. Zbyt wielu wzmocnien nie potrzebuje. Szukam ciągle kogoś na lewą strone. Właściwie to dwóch zawodników jeden do 11 a drugi na rezerwe. Licze ,że mi ktoś poleci jakiś grajków.

-
gianbuffon
- Skład B

ja tez bardzo czesto uzywam i patrze na:
- jesli szukam bardzo dobrych do 1 skladu to zwlaszcza na scout rating i w mniejszym stopniu tez na pa
- jesli mlodych, ponizej 18 lat to pa i co najmniej 50% rating ( pozniej ich sprzedawalem za jakies 3-5 mln euro i w ten sposob w wisle bylem do przodu z kasa o jakies 50 mln
lewa obrona: deschacht, anchico, fawcett, lequi(bardziej srodkowy), tiago silva
lewa pomoc: ngwenya, ingrao, delgado...
najlepiej to poszukaj sobie na fmscoucie
- jesli szukam bardzo dobrych do 1 skladu to zwlaszcza na scout rating i w mniejszym stopniu tez na pa
- jesli mlodych, ponizej 18 lat to pa i co najmniej 50% rating ( pozniej ich sprzedawalem za jakies 3-5 mln euro i w ten sposob w wisle bylem do przodu z kasa o jakies 50 mln
lewa obrona: deschacht, anchico, fawcett, lequi(bardziej srodkowy), tiago silva
lewa pomoc: ngwenya, ingrao, delgado...
najlepiej to poszukaj sobie na fmscoucie
sciagnolem sobie tego scouta i moze mi ktos powiedziec jak sie go uzywa?? a i jeszcze jedno jak moge zrobic zeby byl po polsku??
Ostatnio zmieniony 14 maja 2006, 10:05 przez leisik12, łącznie zmieniany 1 raz.
- Karmelinho15
- Pierwszy Skład