FMy
-
gianbuffon
- Skład B

- Reputacja: 0
tego nier ma po polsku
zreszta po co Ci polski jak to jest takie banalne w uzyciu
na poczatku to tez mialem male problemy w obsludze, ale po 15 minutach juz mniej wiecej wiedzialem co i jak. dajesz tego load game i wczytujesz sobie swoja gre, nastepnie klikasz w gornej czesci na literke T i wpisujesz nazwe druzyny(np grasz juve to sobie wpisujesz i patrzysz ktory zawodnik jest slaby, ktory ma duzy potencjal itd.) literka P: szukasz pilkarzy. najwazniejsze to: nazwisko(chcesz kogos kupic i sprawdzasz czy jest dobry. wiek, pozycje, contract(free transfer i expring- to sa ci co koncza im sie kontrakty i ich mozesz miec za free za pol roku), i dalej atrybuty. literka S to sa trenerzy.
UWAGA: jak szukasz to patrz szczegolnie na scout rating, im wyzszy to lepszy zawodnik, patrz tez na pot ability(PA) im wyzszy to zawodnik sie rozwinie w dobrego zawodnika(np. kisliy, lavezzi, huddlestone, itd), chyba ze ma np. 180 PA i 30% scout rating to nie, bo ma slabe umiejetnosci. zawodnik najlepiej jak ma co namniej 45% scout rating. szukaj mlodych, ponizej 18 lat(duzo ich jest po kazdym sezonie(wpisujesz age do 18 lat i co najmniej 160 PA, pozniej patrzysz zeby mieli jak najwiecej scout rating i bierzesz gostkow za darmo. w ten sposob mozesz zbic fortune
UWAGA: jak szukasz to patrz szczegolnie na scout rating, im wyzszy to lepszy zawodnik, patrz tez na pot ability(PA) im wyzszy to zawodnik sie rozwinie w dobrego zawodnika(np. kisliy, lavezzi, huddlestone, itd), chyba ze ma np. 180 PA i 30% scout rating to nie, bo ma slabe umiejetnosci. zawodnik najlepiej jak ma co namniej 45% scout rating. szukaj mlodych, ponizej 18 lat(duzo ich jest po kazdym sezonie(wpisujesz age do 18 lat i co najmniej 160 PA, pozniej patrzysz zeby mieli jak najwiecej scout rating i bierzesz gostkow za darmo. w ten sposob mozesz zbic fortune
A ja sobie gram Koroną Kielce 3 sezon i mi idzie dośc dobrze Mistrz Polski i 2 razy Wicemistrz mam budżet dość duży Kupiłem sobie Hasselbainka za 5.000 euro. Oprócz Umita Davaly to kogo jeszcze polecilibyście na obrone pomoc lub atak kto by mi przyszedł a wiecie korona dość słaby klub a potrzebuje dobrych graczy
FORZA JUVE RULEZZZZZZZZZZ
- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

Ja gram sobie Artmedią Bratysława. Gra się bardzo fajnie. Sprzedałem kilku zawodników i budżet mam już 1mln. euro a miałem 140tys. euro. Kupiłem m.in. Figueora, Valkov czy Leandro. Zdobyłem superpuchar Słowacji w pojedynku z Bańską Bystrzycą wygrałem gładko 3-0. Moją kariere można śledzić na football.webd.pl Zapraszam

Karmelinho15 a na jakim grasz patchu i update i czy wabrales jeszcze jakies ligi, a i baze wybrales chyba normalną??Karmelinho15 pisze:Ja gram sobie Artmedią Bratysława. Gra się bardzo fajnie. Sprzedałem kilku zawodników i budżet mam już 1mln. euro a miałem 140tys. euro. Kupiłem m.in. Figueora, Valkov czy Leandro. Zdobyłem superpuchar Słowacji w pojedynku z Bańską Bystrzycą wygrałem gładko 3-0. Moją kariere można śledzić na football.webd.pl Zapraszam
- jackieboy
- Pierwszy Skład

Hej wszystkim.. Mam problem co do tej gry.. Sciągnełem i zainstalowałem Fm 06 wersje 6.0.2... Chcąc wyłączyć opcje limitu obcokrajowców w Polsce szukałem patcha 6.0.3.. Więc wszystko ładnie .Patch zajmuje 21 mb i gra niechce odpalić, bo domaga się wisieńki. Co prawda wcześniej miałem wisieńke ale gdy kopiuje ją teraz do gry to znów pojawia sie wersja 6.0.2. Co robić?? Może jest ktoś kto ma cracka do wersji 6.0.3. ??
Sama rada==> kup orginalną gierkę mi nie wystarcza.. Pomocy..
wisieńka=crack
wisieńka=crack
chyba nie ma do tego patcha nie ma cracka. nie da sie jej jakos oszukac. trzeba miec oryginalajackieboy pisze:Hej wszystkim.. Mam problem co do tej gry.. Sciągnełem i zainstalowałem Fm 06 wersje 6.0.2... Chcąc wyłączyć opcje limitu obcokrajowców w Polsce szukałem patcha 6.0.3.. Więc wszystko ładnie .Patch zajmuje 21 mb i gra niechce odpalić, bo domaga się wisieńki. Co prawda wcześniej miałem wisieńke ale gdy kopiuje ją teraz do gry to znów pojawia sie wersja 6.0.2. Co robić?? Może jest ktoś kto ma cracka do wersji 6.0.3. ??
wisieńka=crack
a w edytorze nie da sie jakos tego limitu zmienic