FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
leisik12
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: leisik12 »

a jak moge zrobic zeby byl po polsku?? bo ja tam daje w opcaj polisch i jezyk nie zmienia sie na polski!!
gianbuffon
Skład B
Skład B

Post autor: gianbuffon »

tego nier ma po polsku :!: zreszta po co Ci polski jak to jest takie banalne w uzyciu :roll: na poczatku to tez mialem male problemy w obsludze, ale po 15 minutach juz mniej wiecej wiedzialem co i jak. dajesz tego load game i wczytujesz sobie swoja gre, nastepnie klikasz w gornej czesci na literke T i wpisujesz nazwe druzyny(np grasz juve to sobie wpisujesz i patrzysz ktory zawodnik jest slaby, ktory ma duzy potencjal itd.) literka P: szukasz pilkarzy. najwazniejsze to: nazwisko(chcesz kogos kupic i sprawdzasz czy jest dobry. wiek, pozycje, contract(free transfer i expring- to sa ci co koncza im sie kontrakty i ich mozesz miec za free za pol roku), i dalej atrybuty. literka S to sa trenerzy.
UWAGA: jak szukasz to patrz szczegolnie na scout rating, im wyzszy to lepszy zawodnik, patrz tez na pot ability(PA) im wyzszy to zawodnik sie rozwinie w dobrego zawodnika(np. kisliy, lavezzi, huddlestone, itd), chyba ze ma np. 180 PA i 30% scout rating to nie, bo ma slabe umiejetnosci. zawodnik najlepiej jak ma co namniej 45% scout rating. szukaj mlodych, ponizej 18 lat(duzo ich jest po kazdym sezonie(wpisujesz age do 18 lat i co najmniej 160 PA, pozniej patrzysz zeby mieli jak najwiecej scout rating i bierzesz gostkow za darmo. w ten sposob mozesz zbic fortune :)
Awatar użytkownika
adson43
Junior
Junior

Post autor: adson43 »

A ja sobie gram Koroną Kielce 3 sezon i mi idzie dośc dobrze Mistrz Polski i 2 razy Wicemistrz mam budżet dość duży Kupiłem sobie Hasselbainka za 5.000 euro. Oprócz Umita Davaly to kogo jeszcze polecilibyście na obrone pomoc lub atak kto by mi przyszedł a wiecie korona dość słaby klub a potrzebuje dobrych graczy
FORZA JUVE RULEZZZZZZZZZZ
Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: pizmak »

Guarin (def. pomocnik) , kisliy (napadzior) , Yourassowski (obrońca lewy z Getafe ale kupisz go za grosze ;) )
Awatar użytkownika
adson43
Junior
Junior

Pizmak dzięki za pomoc i prosze o więcej piłkarzy którzy są dobrzy a dość tani
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post autor: Fubu »

furkan, nallbani, koprivec, hugo monteiro, scorza, goncerz. jak mi sie przypomni wiecej to ci jeszcze napisze :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Karmelinho15 »

Ja gram sobie Artmedią Bratysława. Gra się bardzo fajnie. Sprzedałem kilku zawodników i budżet mam już 1mln. euro a miałem 140tys. euro. Kupiłem m.in. Figueora, Valkov czy Leandro. Zdobyłem superpuchar Słowacji w pojedynku z Bańską Bystrzycą wygrałem gładko 3-0. Moją kariere można śledzić na football.webd.pl Zapraszam
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
adson43
Junior
Junior

To ci nawet nieźle idzie!!!! Oby tak dalej!!! Życze powodzenia
luckher
Skład C
Skład C

Post autor: luckher »

Dajcie jakiegos dobrego rozgrywającego do premiership (max. 25 lat)
Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post autor: Dombroś »

Daniel Carvalho z jakiejś Rosyjskiej...
Ale sporo kosztuje...
Obrazek
"Nie lubię oglądać Ronaldinho, bo wiem, że nigdy nie będę grał tak jak on"- F.Torres
Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Adi_LFC »

Dombroś pisze:Daniel Carvalho z jakiejś Rosyjskiej...
Ale sporo kosztuje...
Jak się nie myle to CSKA Moskow...

Sissoko z LFC...Bardzo dobrze gra na pozycji defensywnego pomocnika, środkowego i ofensywnego...

Mam rok 2007...Czy znacie jekiegoś młdego na ten czas bramkarza?
Obrazek
Awatar użytkownika
leisik12
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: leisik12 »

Karmelinho15 pisze:Ja gram sobie Artmedią Bratysława. Gra się bardzo fajnie. Sprzedałem kilku zawodników i budżet mam już 1mln. euro a miałem 140tys. euro. Kupiłem m.in. Figueora, Valkov czy Leandro. Zdobyłem superpuchar Słowacji w pojedynku z Bańską Bystrzycą wygrałem gładko 3-0. Moją kariere można śledzić na football.webd.pl Zapraszam
Karmelinho15 a na jakim grasz patchu i update i czy wabrales jeszcze jakies ligi, a i baze wybrales chyba normalną??
luckher
Skład C
Skład C

Post autor: luckher »

Adi_LFC pisze:Mam rok 2007...Czy znacie jekiegoś młdego na ten czas bramkarza?
Saulo- brazylijczyk z Santosu
Diego Cavalieri z Palmerias
Radosław Janukiewicz ze Śląska.
Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: jackieboy »

Hej wszystkim.. Mam problem co do tej gry.. Sciągnełem i zainstalowałem Fm 06 wersje 6.0.2... Chcąc wyłączyć opcje limitu obcokrajowców w Polsce szukałem patcha 6.0.3.. Więc wszystko ładnie .Patch zajmuje 21 mb i gra niechce odpalić, bo domaga się wisieńki. Co prawda wcześniej miałem wisieńke ale gdy kopiuje ją teraz do gry to znów pojawia sie wersja 6.0.2. Co robić?? Może jest ktoś kto ma cracka do wersji 6.0.3. ??
Sama rada==> kup orginalną gierkę mi nie wystarcza.. Pomocy..

wisieńka=crack
Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post autor: Fubu »

jackieboy pisze:Hej wszystkim.. Mam problem co do tej gry.. Sciągnełem i zainstalowałem Fm 06 wersje 6.0.2... Chcąc wyłączyć opcje limitu obcokrajowców w Polsce szukałem patcha 6.0.3.. Więc wszystko ładnie .Patch zajmuje 21 mb i gra niechce odpalić, bo domaga się wisieńki. Co prawda wcześniej miałem wisieńke ale gdy kopiuje ją teraz do gry to znów pojawia sie wersja 6.0.2. Co robić?? Może jest ktoś kto ma cracka do wersji 6.0.3. ??
Sama rada==> kup orginalną gierkę mi nie wystarcza.. Pomocy..

wisieńka=crack
chyba nie ma do tego patcha nie ma cracka. nie da sie jej jakos oszukac. trzeba miec oryginala :cry:
a w edytorze nie da sie jakos tego limitu zmienic :?:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”