FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)
Nikt Barcy nie ukarze, nie macie się czym martwić. A, że kibicujcie takiemu zakłamane mi tworowi, który jedno ma na sztandarach a drugie robi, to już wasz wybór.
-
stary rupieć
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 45
Przyrównam poziomem - to gdzie są te raporty, które przygotowywał Negreira?Duma Katalonii pisze: ↑19 lut 2026, 2:12To gdzie jest te kupowanie meczy?emski pisze:Może, ale tak zupełnie może - gdyby Barcelona nie opłacała przez 17 lat wiceszefa sędziów, który decydował o awansach i spadkach arbitrów (a więc też o tym kto dzisiaj drukuje w Hiszpanii) to dzisiaj hiszpańska piłka może by nie miała najgorszych sędziów na świecie. No ale niestety tak się złożyło, że Barcelona przez 17 lat opłacała wiceszefa sędziów, który decydował o awansach i spadkach arbitrów, więc się tego nie dowiemy.
Enviado desde mi RMX3363 mediante Tapatalk
- Duma Katalonii
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 128
- Kibicuję: FC Barcelona nr 1
Negreira to nie Calciopoli.
W "Psach" je przecież spalili;)emski pisze: ↑19 lut 2026, 20:40Przyrównam poziomem - to gdzie są te raporty, które przygotowywał Negreira?Duma Katalonii pisze: ↑19 lut 2026, 2:12To gdzie jest te kupowanie meczy?emski pisze:Może, ale tak zupełnie może - gdyby Barcelona nie opłacała przez 17 lat wiceszefa sędziów, który decydował o awansach i spadkach arbitrów (a więc też o tym kto dzisiaj drukuje w Hiszpanii) to dzisiaj hiszpańska piłka może by nie miała najgorszych sędziów na świecie. No ale niestety tak się złożyło, że Barcelona przez 17 lat opłacała wiceszefa sędziów, który decydował o awansach i spadkach arbitrów, więc się tego nie dowiemy.
Zły to znak, kiedy ludzie przestają rozumieć ironię, alegorię, żart.
- coco
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1488
- Kibicuję: Inter Mediolan
Joao Cancelo sembra ormai ai margini, ridotto a riserva di una riserva. Non figura nei piani dell’allenatore e la delusione a Barcellona è palpabile dopo il suo acquisto. Nel mirino di molti tifosi c’è Deco, accusato di aver scommesso su un giocatore che non ha finora rispettato le aspettative.
- Dalla Spagna
Jednak opaczność czuwała nad Interem, i moje obawy były w pełni uzasadnione.
Cancelo przyszedł jako zapchaj.dziura,zmiennik na 2 pozycje..Narazie nie zagrał tylko 2 dwóch spotkaniach,bo w LM był nie uprawniony więc może u nie których pewnie oczekiwania były inne,ale też spokojnie swoją szansę jeszcze w tym sezonie dostanie,obstawiam że nawet w niedzielę zagra od początku..
Ostatnie tygodniami nie ma powodów do optymizmu,ale w niedzielę już wraca Pedri,który ma zagrać jakieś minuty więc oby już do końca sezonu bez kontuzji,a ten sezon wcale nie musi być przegrany
Ostatnie tygodniami nie ma powodów do optymizmu,ale w niedzielę już wraca Pedri,który ma zagrać jakieś minuty więc oby już do końca sezonu bez kontuzji,a ten sezon wcale nie musi być przegrany

-
stary rupieć
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 45
Potrzebowaliśmy pilnie stopera, a sprowadzono wahadłowca który ma najlepsze lata za sobą. Latem będziemy potrzebować pilnie czterech obrońców a rozbijemy skarbonkę na Alvareza.
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 945
Dlaczego piłkarze Barcelony nazwiska na koszulkach mają zapisane po chińsku?
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 945
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4328
- Kibicuję: AC Milan
Coco napisal ze rok smoka. To go poprawiłem
A co to ma do rzeczy? Pewnie piłkarze Barcy dali sobie chińskie napisy zeby świętować chiński nowy rok. Zdobywanie rynku po prostu
A co to ma do rzeczy? Pewnie piłkarze Barcy dali sobie chińskie napisy zeby świętować chiński nowy rok. Zdobywanie rynku po prostu
Ostatnio zmieniony 22 lut 2026, 17:04 przez Eyesmon, łącznie zmieniany 1 raz.
Life is an unexpected journey
ze te chinskie elementy na przedmeczowych ciuchach to wlasnie taki marketingowy uklonik pod fanow w azji w tym okresiePietroBosman pisze: ↑22 lut 2026, 17:00Wiem co jest w Chinach. Wiem kiedy zaczynają nowy rok. I co to ma do rzeczy?
a propos samego meczu to niby nirchciany cancelo nie dosc, ze w pierwszym skladzie, to jeszcze najlepszy na boisku