Wasze zdjęcia
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
Wasze zdjęcia
Spoiler:
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Wasze zdjęcia
Widać biegowe endorfiny w krwiobiegu 
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2748
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Wasze zdjęcia
Ale jak to z telefonem na bieganie? 
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
Wasze zdjęcia
No a jak? Muzyka sama się nie włączy (chociaż pewnie na zegarku bym mógł), a ogólnie biegam z nerką.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Wasze zdjęcia
A też wrzucę kilka:

Chyba wszystko się udało zaliczyć

Chyba wszystko się udało zaliczyć
Wasze zdjęcia
Nie powołuje się na klasyka i domyślam się że pytałeś się na forum o Paryż ale czy byłeś w muzeum lotnictwa (k**** jego mać) i widziałeś Concorda? Chciałbym Paryż odwiedzić ale to byłby mój nr 1 na liście do zobaczenia, mam nadziej że warto.
Mimo wszytsko tak Tobie i pozostałym podróżnikom forumowym zazdroszczę posiadania czasu na zwiedzanie. A mnie licznik zawiesił się jakieś trzy lata temu i pewnie trochę potrwa nim się odkręci a i to podróżowanie z dziećmi będzie w zupełnie innym wymiarze.
Mimo wszytsko tak Tobie i pozostałym podróżnikom forumowym zazdroszczę posiadania czasu na zwiedzanie. A mnie licznik zawiesił się jakieś trzy lata temu i pewnie trochę potrwa nim się odkręci a i to podróżowanie z dziećmi będzie w zupełnie innym wymiarze.
- DDK
- Legenda Futbolu

Wasze zdjęcia
Musisz napisać o co dokładnie Ci chodzi bo z concordem to kojarzę tylko rondo przy polach elizejskich 
Wasze zdjęcia
W Europie jest kilka miejsc gdzie można zobaczyć legendarne Concordy m.in w Paryżu w muezum lotnictwa. Z tych mniej oczywistych miejscówek Paryskiego świata, dla mnie ta jest najbardziej pociągająca obok wieży Eiffla
- DDK
- Legenda Futbolu

Wasze zdjęcia
To pewnie nawet jakbym wiedział to i tak nie jest to w zakresie mojego zainteresowania 
Wasze zdjęcia
O, nie przeszło mi przez myśl, będąc w Paryżu, żeby zobaczyć tam Concorde'a, a uwielbiam wszystko, co związane z lotnictwem. Trzeba nadrobić przy kolejnej wizycie w tym cudowny mieście.
Wasze zdjęcia

Ja z synem i jakiś losowy krakus na Krzyżackiej ziemii
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
- Ojciecdyrektor
- Kapitan

- Reputacja: 494