Z Norwegią w Chorzowie wygrali, pieczętując awans, a później wszyscy najebani pojechali na Białoruś, gdzie dostali w łeb :d
Reprezentacja Polski (zbiorczy)
#MioduskiWon
Na odwrot. Matysek wyprawiał cuda w bramce i doznał kontuzji, która tak naprawdę zakończyła jego poważną karierę.
Wszedł Dudek, puścił od razu na 2:2, ale potem ratował od kolejnych straconych bramek. I na końcu po wolnym Karwan strzelił z główki.
Wszystko pięknie pamiętam z retransmisji, bo na żywo było to kodowane
Wszedł Dudek, puścił od razu na 2:2, ale potem ratował od kolejnych straconych bramek. I na końcu po wolnym Karwan strzelił z główki.
Wszystko pięknie pamiętam z retransmisji, bo na żywo było to kodowane
#injacekwetrust
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2826
A może i tak
- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1414
- Kibicuję: od czasu do czasu
Retransmisja z Białorusi była jakoś wieczorem, chyba dość późno nawet. Pamiętam, że w ten dzień zjadłem 10 Lionów i rzygałem 
- 10
- Gwiazda

- Reputacja: 614
- Kontakt:
Wydaje mi się, że oglądałem to na żywo w TVP.maciek_88 pisze: ↑31 mar 2026, 13:36 Na odwrot. Matysek wyprawiał cuda w bramce i doznał kontuzji, która tak naprawdę zakończyła jego poważną karierę.
Wszystko pięknie pamiętam z retransmisji, bo na żywo było to kodowane![]()
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
2-3 z Norwegią tkwi mi w głowie jako retransmisja.
A wspominane wcześniej zwycięstwo w Bułgarii też mi się kojarzy z Czereszewskim i z tym, że słuchałem transmisji w radiu.
A wspominane wcześniej zwycięstwo w Bułgarii też mi się kojarzy z Czereszewskim i z tym, że słuchałem transmisji w radiu.
Też mi się wydaje, że z Norwegami były na żywo. Z Anglikami na bank retransmisja była. Z Białorusią coś kojarzę że śledziłem na telegazecie, ale już rewanż z Ukrainą też chyba na żywo.
Pewnie było na odwrót ale co pamiętam to moje.
Pewnie było na odwrót ale co pamiętam to moje.

"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."