Aaaa, no to dlatego nie kojarzę- Niemców rzadko oglądałem.
Reprezentacja Polski (zbiorczy)
Ciekawe, jak każdy inaczej pamięta dany mecz. Mi właśnie kojarzy się, że mecz z Citką leciał na otwartym kanale - Woźniak wtedy puścił babola.
Tłumaczę sobie to tak, że gdyby leciało to na zakodowanym kanale, to Citko za tego gola nie zostałby sportowcem roku pokonując wszystkich medalistów olimpijskich z Atlanty
#injacekwetrust
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
Mecz z Norwegia na pewno nie byl na zywo w telewizji bo sluchalem radia i tam jedynie byl komentarz live. Jedyny jaki mam obraz z tego meczu to, ze Matysek bronil w dzokejce.
Te wpierdole na Wembley moga sie juz pomieszac. Te mecze obrosly legenda niezdobytego stadionu i wspomnieniami, ktorym to Polakom udalo sie strzelic bramke na wyjezdzie. Domarski, Citko i Brzeczek przez lata byli wspominani. Nie pamietam kto tam potem dopisal sie do tego panteonu (T. Frankowski?)maciek_88 pisze: ↑31 mar 2026, 14:23Ciekawe, jak każdy inaczej pamięta dany mecz. Mi właśnie kojarzy się, że mecz z Citką leciał na otwartym kanale - Woźniak wtedy puścił babola.
Tłumaczę sobie to tak, że gdyby leciało to na zakodowanym kanale, to Citko za tego gola nie zostałby sportowcem roku pokonując wszystkich medalistów olimpijskich z Atlanty![]()
3:0 z Bułgarią na wyjeździe było w Wizji (jeszcze nie Sport), nawet się wtedy mały skandal narodowy zrobił, piłkarze na Okęciu nie chcieli gadać z dziennikarzami TVP. 1:3 z Anglią w Canal+.
Teoria, że handlowali meczami podoba mi się bardziej niż powinna.
Zgadzam się z Tobą, że czysto wynikowo to były najlepsze eliminacje między 1986 a 2002. Ale chyba tylko pod kątem samych punktów.
Tamci Bułgarzy przegrali obydwa spotkania z Polakami a obydwa z Anglikami zremisowali
Zgadzam się z Tobą, że czysto wynikowo to były najlepsze eliminacje między 1986 a 2002. Ale chyba tylko pod kątem samych punktów.

Stawiać domy, mieszkania, a nawet kawalerki
- Ojciecdyrektor
- Kapitan

- Reputacja: 494
Jak rządził PZPR to Polska miała największe osiągnięcia w piłce nożnej.
Jakby Czarzastego podpuścić to na pewno by uśmiechnął i łezkę uronił.Ojciecdyrektor pisze: ↑31 mar 2026, 16:09 Jak rządził PZPR to Polska miała największe osiągnięcia w piłce nożnej.
- yedraz
- Gwiazda

- Reputacja: 1068
- Kibicuję: Jagiellonia Białystok
A mnie się śniło że jest dogrywka i przegrywamy... I nagle dostajemy rzut karny.
Tylko czemu mecz był w Krakowie, a pod jego koniec całe boisko było zalane (wodą).
Tylko czemu mecz był w Krakowie, a pod jego koniec całe boisko było zalane (wodą).

Forza Jagiellonia 
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4326
- Kibicuję: AC Milan
To nie byla woda tylko łzy polskich kibicow
Life is an unexpected journey
Myślę, że nie byłeś jedynym
Frankowski bodaj w Manchesterze strzelił.
#MioduskiWon