AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
Ekipa zadbała o to żeby były emocje do samego końca 
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1374
- Kibicuję: AC Milan
No cóż. Chyba oficjalnie KRYZYS. Ostatnie 7 meczów: P-Z-Z-P-Z-P-P i 9/21 pts. A za 2 tyg. Juve...

- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Całe szczęście nie widziałem tej żenady.
Ja mam jechać na mecz z Atalantą?!
Ja mam jechać na mecz z Atalantą?!
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Massimiliano Allegri 
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1374
- Kibicuję: AC Milan
Teraz już widać czemu gramy 3-5-2. Nasi obrońcy są za słabi na 4-3-3 - przy braku asekuracji wychodzą na wierzch ich największe 'zalety'. No to wracamy do nudnego grania i wyników 1-0 lub 0-1, bo LM to trzeba dowieźć. Leao chyba po sezonie pożegnamy bez żalu.

- Vol'jin
- Gwiazda

- Reputacja: 1123
- Kibicuję: Ac Milan
Nawet jakbyśmy wyszli tym 3-5-2 to nie wychodzi się na Udine z Riccim w pomocy
Niby Wloch, ale on jest taki nijaki jak przez cała karierę. A porównania do Tonaliego to takie z dupy...
miał być Xhaka to był za drogi i za stary, to wzięto Włocha miernego ale wiernego ;]
dobra widzę z jakiej agencji jest Ricci to już mniej zdziwiony nie jestem
tak samo trenerzy z tej agencji. Ancelotti a potem ---> Lopetegui, Tedesco
Niby Wloch, ale on jest taki nijaki jak przez cała karierę. A porównania do Tonaliego to takie z dupy...
miał być Xhaka to był za drogi i za stary, to wzięto Włocha miernego ale wiernego ;]
dobra widzę z jakiej agencji jest Ricci to już mniej zdziwiony nie jestem
tak samo trenerzy z tej agencji. Ancelotti a potem ---> Lopetegui, Tedesco
Ja się tylko zastanawiam czy Max nagle przeszedł na 433 bo miał taką zachciankę czy poza prasą była taka presja, bo gość cały sezon gra na trójkę z tył, są wyniki i nagle w 32 kolejce zmienia ustawienie.
Pisałem już dawno - w obecnym składzie personalnym nie ma szans na jakiekolwiek efektywne granie.
Pisałem już dawno - w obecnym składzie personalnym nie ma szans na jakiekolwiek efektywne granie.
Im szybciej Milan zwolni betona tym lepiej. Tutaj nie macie się nawet co łudzić, że coś się zmieni, ten człowiek nienawidzi grać w piłkę nożną. U nas popełniono ogromny błąd i bujaliśmy się z nim zdecydowanie za długo. Różnicę między trenerem a betonem idealnie obrazuje Spalletti w Juve. Czekamy na meczyk klubu, któremu kibicujemy, znowu są te prawdziwe emocje. Allegri zabił w nas radość do tego stopnia, że kibicowaliśmy aby przejebali kolejny mecz, byle go w końcu zwolnili. Obrzydliwy trener.
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Zanosi się od lat i miejmy nadzieję w końcu się uda.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
To, że Leao gra słaby sezon to jedno, ale to nie wina Leao, że Allegri nie potrafi go wykorzystać, bo gra betonową taktyką i robi z niego na siłę napastnika zabijając jego największe atuty.
- Vol'jin
- Gwiazda

- Reputacja: 1123
- Kibicuję: Ac Milan
zacząć to trzeba od zwolnienia Furlaniego bo co z tego, że Allegri odejdzie skoro jego pomysły na trenerów to Lopetegui, Tedesco (hmm ciekawe dlaczego) Fonseca, Conceicao, Motta, Italiano ...
Nawiększy problem Milanu to Furlani i ta jego ekipka - Moncada, Ibra i Kirovski. Dodać do tego zaprzyjaźnioną grupę agentów (BTW Milan pod jego wodza zaczął wydawać znacznie więcej na prowizję niż wcześniej). Dopóki Ci się nie pożegnają z Milanu to tu może przyjść jakikolwiek trener i nic z tego nie będzie.