Ekstraklasa 2025/2026
Ekstraklasa 2025/2026
Wszołek jest najlepszym graczem Lecha dzisiaj, pięknie dwa razy złamał spalonego 

Ekstraklasa 2025/2026
Pewnie chodziło o to, że noga Lechity zawinęła się pod Augustyniaka i sędzia na VARze to wypatrzył
Śmierdzi dwucyfrówką. Lech pokazuje, że jednak chce mistrza a upokorzenie odwiecznego rywala tylko ich podbuduje.
Nie ma znaczenia ta kartka, wszyscy grają fatalnie, bo są fatalnie dobranymi zawodnikami. A już to, jak tam w klubie nikt nie czuje tego, jak niektórzy się brzydko starzeją (Wszołek np.) jest po prostu przykry.
#MioduskiWon
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1492
- Kibicuję: WIDZEW
Ekstraklasa 2025/2026
Teraz dopiero widzę tą czerwoną kartkę. Nie mam pojęcia czemu taka kartka akurat 
Bez kiboli nie ma goli.
Ekstraklasa 2025/2026
Dobrze dla Legii, że Lech dał sobie na wstrzymanie bo by im z 8 wjebali.
Ekstraklasa 2025/2026
Ali to jest piękny pan piłkarz. Takimi można walczyć w Europie - Lech powinien zrobić wszystko żeby go zatrzymać.
Ekstraklasa 2025/2026
Widzew się utrzyma, da mu milion euro i tyle będzie z grania w Europie.
Ekstraklasa 2025/2026
Ja to w ogóle byłem przekonany, że Rajovica nie ma no boisku, wtedy jak Papszun przeprowadził kilka zmian. Dopiero pod koniec gdzieś tam główkował niecelnie i go zauważyłem. Gość nie ma przyjęcia kierunkowego, dryblingu, szybkości, piłki nie przetrzyma i zostawienie go na placu gry, gdy zespół jest głęboko cofnięty i skazany na kontry to bezsens. To już mógł tego Adamskiego zostawić lub Nsame wpuścić. Papszun się w nim zakochał czy ki [ch**]?
Ekstraklasa 2025/2026
Wygląda na to że Ali ma konkurencję jeśli chodzi o bycie największym ogorem jeśli chodzi o pozycję defensywną.
Ekstraklasa 2025/2026
Wierzyć się nie chce, że on tego celowo nie zrobił...