Nie wiem czy wkurwia mnie widoczny ale wieczne tracący piłki Leao czy totalnie niewidoczny Pulisic.
edit. to teraz czas na drewnianego Fulkruga
Gimenez i Loftus dalej kontuzje ?

Efekt Allegriego.myhalek_acm pisze: ↑01 maja 2026, 22:51 To w sumie 1 sezon od 2002/2003 - bo od tamtego sezonu swiadomie kibicuje Milanowi- gdzie nie oglądałem chyba juz żadnego z ostatnich 5 meczy i jakos mnie nie ciągnie do oglądania tej padaki. Albo juz obojętnieje na starość, albo po prostu juz ten klub tak mi obrzydzil pilke nożna ze w sumie po co oglądać 90 minut aby zobaczyc 2 czy 3 strzały.

Mam to samo, nie oglądam i nie żałuję. Nie na taki Milan się umawialemmyhalek_acm pisze: ↑01 maja 2026, 22:51 To w sumie 1 sezon od 2002/2003 - bo od tamtego sezonu swiadomie kibicuje Milanowi- gdzie nie oglądałem chyba juz żadnego z ostatnich 5 meczy i jakos mnie nie ciągnie do oglądania tej padaki. Albo juz obojętnieje na starość, albo po prostu juz ten klub tak mi obrzydzil pilke nożna ze w sumie po co oglądać 90 minut aby zobaczyc 2 czy 3 strzały. Ostatnio tylko skróty odpalam a ostatnio to i skrótu nie ma sensu![]()