AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
Ja z kolei oglądam, ale przeważnie przy tym robię coś innego. To nie ta sama zajawka co 10 lat temu. Szum wokół klubu też mnie nie interesuje za bardzo. Będzie dobrze to będzie dobrze, a jak źle to źle. Są inne sprawy do przejmowania w życiu.
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Są, ale też trudno się mocno interesować gdy kiedyś oglądało się np.Maldiniego a dzisiaj jedną z największych gwiazd jest Leao...
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1374
- Kibicuję: AC Milan
Ja Milanowi kibicuję przez większość swojego świadomego życia (od okolic 1990 r.). Przez większość prezydentury Berlsuconiego mieliśmy światowej klasy graczy w ofensywie, nierzadko laureatów ZP. Jak ktoś porówna to do obecnej jakości składu to regres jest gigantyczny. Ale kibicowanie nie polega na byciu z drużyną kiedy idzie dobrze. Ja już pogodziłem się z myślą, że następnego Pucharu Mistrzów z Milanem mogę już w swoim życiu nie doczekać. Bywa. Miłość jest ślepa
Co do Allegriego - rezultaty są, emocji w oglądaniu spotkań już nie bardzo. Taki los. Z dwojga złego lepsze to (bo daje nadzieję na lepsze jutro - kasa z LM) niż tułanie się w okolicach środka tabeli z jakimiś portugalskimi wynalazkami na ławce.
Co do Allegriego - rezultaty są, emocji w oglądaniu spotkań już nie bardzo. Taki los. Z dwojga złego lepsze to (bo daje nadzieję na lepsze jutro - kasa z LM) niż tułanie się w okolicach środka tabeli z jakimiś portugalskimi wynalazkami na ławce.

- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2241
Chyba tym razem nie ma szans, że Berardi zwolni betona.
Zastanawiam się czy brak LM doprowadziłby do zwolnienia grupy roboczej czy Allegriego. Potencjalny awans do LM skończy się dla nas tragedią w przyszłym sezonie przy obecnym zarządzie.
- Enjo
- Legenda Futbolu

Ale tu będzie awans do LM, tego nie da się spieprzyć przy tej mizernej konkurencji.
Tyle, że w październiku będzie kwik jak będzie liga i ciężkie boje z Crvena czy tam NEC Nejmegen.
Tyle, że w październiku będzie kwik jak będzie liga i ciężkie boje z Crvena czy tam NEC Nejmegen.
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

Milan obecnie nie ma kadry do walki na 2-3 frontach.
Wygląda na to, że dla Jashariego buty Modricia na emeryturze są o kilka numerów za duże.
Edit - Leao na dziś nie jest wart 50 mln €
Wygląda na to, że dla Jashariego buty Modricia na emeryturze są o kilka numerów za duże.
Edit - Leao na dziś nie jest wart 50 mln €

- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Jezeli dobrze widze jest to 20 ligowy wystep Berardiego przeciwko Milanowi i 12 bramka. Ma tez 7 asyst. Ten sukinsyn ma dopiero 31 lat wiec jeszcze sie z nim pomeczymy.
Sassuolo obok Udinese to chyba najbardziej niewygodny dla Milanu rywal. Z drugiej strony kto ostatnimi czasy byl dla nas wygodny? Oprocz Interu przez ostatnie poltora roku to raczej nikt.
Sassuolo obok Udinese to chyba najbardziej niewygodny dla Milanu rywal. Z drugiej strony kto ostatnimi czasy byl dla nas wygodny? Oprocz Interu przez ostatnie poltora roku to raczej nikt.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
- Enjo
- Legenda Futbolu

Tomori już w 11 minucie balansował na czerwieni xd.
Jaki to jest cyrk.
Idę do parku, bo szkoda pięknej pogody na to gowno.
Jaki to jest cyrk.
Idę do parku, bo szkoda pięknej pogody na to gowno.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2026, 15:27 przez Enjo, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomori to jest idealny przykład stopera jakiego teraz mamy - 0 jakiegokolwiek myślenia na boisku.
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

Ja pierdolę, masakra. Johnny batonik będzie miał coś do powiedzenia na poziom piłkarskiego i nie tylko IQ Tomoriego.

- Vol'jin
- Gwiazda

- Reputacja: 1123
- Kibicuję: Ac Milan
IQ wszystkich
Tomori, Leao z & Nkunku mający setki
gol na konto Jashariego
Brakuje jeszcze hattricka Berardiego, ale to wkrótce
Tomori, Leao z & Nkunku mający setki
gol na konto Jashariego
Brakuje jeszcze hattricka Berardiego, ale to wkrótce