do tego warto dodac, co jest niesamowicie zabawne - musisz sie prosic po trzech miesiacach tegoz fotografa aby laskawie wyslal zdjecia bo dziewczyny jada na weekend i chca cos poogladac
Domek nr 10 (temat luźny)
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
Ja tam miałem fotografa, który zrobił też teledysk weselny i dja, który za normalną kwotę zrobił cudowną imprezę. Nie do końca przemawia do mnie wizja przełączania muzyki z telefonu, ale każdy robi według własnego uznania. Najważniejsze żeby ten dzień był dla młodych wyjątkowy 
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
Gratki @sickstick
Ale co do muzy to jednak DJ (nawet kumpel) >>> puszczanie z telefonu
Ja to widze na naszych imprezach jak puszczając z telefonu to co chwile trzeba podchodzić bo kazdy chce cos zmienić, prosi o inny styl, nawet mając gotowa i sprawdzona liste nagle widzisz ze tym razem gościom nie wchodzi i musisz cos zmienić ręcznie
DJ to jednak ogarnia dużo lepiej i jest w stanie dopasować muzę do oczekiwań danej grupy na parkiecie i poderwać tych co siedzą a na 1 wieczor to i za 2k dobrego znajdziesz
Ale co do muzy to jednak DJ (nawet kumpel) >>> puszczanie z telefonu
Ja to widze na naszych imprezach jak puszczając z telefonu to co chwile trzeba podchodzić bo kazdy chce cos zmienić, prosi o inny styl, nawet mając gotowa i sprawdzona liste nagle widzisz ze tym razem gościom nie wchodzi i musisz cos zmienić ręcznie
DJ to jednak ogarnia dużo lepiej i jest w stanie dopasować muzę do oczekiwań danej grupy na parkiecie i poderwać tych co siedzą a na 1 wieczor to i za 2k dobrego znajdziesz
Life is an unexpected journey
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
U mnie na szczęście poza sytuacją że jeden z nayebanych wujków chciał żeby non stop leciała Bałkanica ("będzie, będzie zabawa") to wyszło całkiem spoko. Do żarcia playlista z bossanova (covery znanych kawałków w takim stylu) lub z polską alternatywą, a do tańca playlista z Mamma Mia, póki starzy byli na chodzie to jakieś pojedyncze Kolorowe jarmarki, zero discopolo poza Mandacikiem (bo jestem fanem tego tekstu, jak dla mnie Zenek zawstydził nawet Mickiewicza). Całkiem spoko wyszło, moim skromnym zdaniem leciała najlepsza muza z wszystkich wesel na jakich byłem
A jak już mi tak dzisiaj gratulujecie to jeszcze się pochwalę jednym. Dzisiaj poznałem płeć dziecka, będę miał córkę. Termin na 1. września, śmiesznie by było gdyby siadł - bo oboje z żoną jesteśmy z 10. kwietnia, więc gdyby córa była z 1. września to będzie można powiedzieć że moja rodzina jest bezpośrednio powiązana z martyrologią narodu polskiego
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

A moja córka dzis 1 dzien matur. Tak sie to sklada 
Btw wybrała temat
Kiedy dla człowieka jest ważne, jak postrzegają go inni?
Poszła w nieoczywisty kierunek jak na człowieka patrza rządzący i spoleczenstwo a nie bliscy i rodzina. 1984 i te klimaty. Ale ona jest ścisłowcem i polski po prostu chce zdać:)
Btw wybrała temat
Kiedy dla człowieka jest ważne, jak postrzegają go inni?
Poszła w nieoczywisty kierunek jak na człowieka patrza rządzący i spoleczenstwo a nie bliscy i rodzina. 1984 i te klimaty. Ale ona jest ścisłowcem i polski po prostu chce zdać:)
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1372
To samo. W sensie starsza córka ma maturę. Jutro matma i czuję w kościach, że może być nieciekawie.

Gratki!sickstick pisze: ↑04 maja 2026, 16:31
A jak już mi tak dzisiaj gratulujecie to jeszcze się pochwalę jednym. Dzisiaj poznałem płeć dziecka, będę miał córkę. Termin na 1. września, śmiesznie by było gdyby siadł - bo oboje z żoną jesteśmy z 10. kwietnia, więc gdyby córa była z 1. września to będzie można powiedzieć że moja rodzina jest bezpośrednio powiązana z martyrologią narodu polskiego![]()
Stary dwóch córek (od 2,5 tygodnia dwóch
W Opolu będzie poród? Jeżeli tak, to rozważcie pokój rodzinny, o ile będziecie mieć taką możliwość.
#injacekwetrust
- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
@sickstick wielkie gratulacje!! Imię już wybrane?
@maciek_88, gratulacje również! Jak tam nocki?
Jakie plany pomaturalne?
@maciek_88, gratulacje również! Jak tam nocki?
Ale macie dorosłe dzieciaki. Pewnie zleciało Wam to błyskawicznie
Jakie plany pomaturalne?
Matkobosko, to my jedną pensję na całe wesele przeznaczyliśmy. Jakby Mar wyskoczył z tak drogim pierścionkiem, uznałabym, że go powaliło.
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

Marzy sie Młodej medycyna ale jest po technikum o profilu mat fiz 
Wymyśliła sobie po 2 roku ze jednak biologia i bylo za późno zeby sie przenieść
W 4 i 5 klasie fundowalismy korki z biologi i zobaczymy
Kciuki trzymam (Wy tez trzymajcie, lekarzy brakuje) ale jestem realistą ze bedzie bardzo ciezko
Kciuki trzymam (Wy tez trzymajcie, lekarzy brakuje) ale jestem realistą ze bedzie bardzo ciezko
- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
Wiadomo, trzymamy!Eyesmon pisze: ↑04 maja 2026, 18:06 Marzy sie Młodej medycyna ale jest po technikum o profilu mat fiz
- johny batonik
- Lider Drużyny

- Reputacja: 318
Muzyka z telefonu na weselu i goście robiący sami sobie zdjęcia xD kek
- wrogowie: matt_
- sekciarze: venomik
- neuroatypowi: BadBoy