AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
Ale się Leao wykartowal z następnego meczu;)
Zły to znak, kiedy ludzie przestają rozumieć ironię, alegorię, żart.
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 945
Raspadori
Można gasić światła.
Można gasić światła.
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Ze 2 lata nie byłem, nie dość, że wyjazd z przygodami to jeszcze 3 w dupę...
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Jak iles tam dni temu pytalem czy dociagniemy do 50 bramek to bylo wszystko w formie zartu ale widze ze naprawde moze byc ciezko.
Szkoda mi kibicow zgromadzonych na stadionie szczegolnie tych ktorzy zaplacili za karnety ale takze tych ktorzy wykosztowali sie na podroz i takie mecze mialy byc czyms na ksztalt doswiadczenia ich zycia. Jak gralismy pazdzierz ale zdobywalismy punkty to pewnie latwiej bylo im to przebolec. A teraz? Wiedza ze taki Milan im szkodzi ale i tak przychodza. Chyle przed nimi czola.
Szkoda mi kibicow zgromadzonych na stadionie szczegolnie tych ktorzy zaplacili za karnety ale takze tych ktorzy wykosztowali sie na podroz i takie mecze mialy byc czyms na ksztalt doswiadczenia ich zycia. Jak gralismy pazdzierz ale zdobywalismy punkty to pewnie latwiej bylo im to przebolec. A teraz? Wiedza ze taki Milan im szkodzi ale i tak przychodza. Chyle przed nimi czola.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1374
- Kibicuję: AC Milan
Najśmieszniejsze, że mieliśmy w sumie sytuacje na około 4 bramki...żałosny, nieskuteczny atak.

Milan no Futuro przegrał baraż o Serie C.
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

Pavlovicia nam kupi w najbliższym okienku jakiś angielski klub. Położą na stole ze 35 mln € i nasi zesrają się ze szczęścia.

Pavlovic to średniej klasy stoper. Przy grze na 2 stoperów nie ma racji bytu, ale tak mówi się o Anglii.
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

Prawie remis. To co odwalili Gabbia i Fullkrug w jednej z ostatnich akcji znakomicie podsumowuje obecny Milan. Nie mamy drużyny, mamy zlepek indywidualności.

Massimilliano Allegri 
Każdy fan Juventusu wiedział, każdy.
Każdy fan Juventusu wiedział, każdy.
- MothToAFlame
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 160
Przepis jak zjebac sobie wieczor:
1)Miec zajebisty weekend z kumplami na rybach.
2)Wrocic do domu i zastac butelke dobrej lychy jako prezent od znajomego.
3) Otworzyc lyche i zaczac ogladac Milan.
4)Przy tym Milanie to i 100 letni koniak by smakowal jak gowno wiec zaczac pic zeby tego nie widziec.
Tak serio to mete ze swoja krucjata ma sporo racji , bo jak sie tutaj zgnilego lba nie utnie to beda takie "emocje" co sezon. Przezylem jedna banter ere, nie wiem czy doczekam konca drugiej ale bede sobie od czasu do czasu ogladal, tylko po prostu szkoda.
1)Miec zajebisty weekend z kumplami na rybach.
2)Wrocic do domu i zastac butelke dobrej lychy jako prezent od znajomego.
3) Otworzyc lyche i zaczac ogladac Milan.
4)Przy tym Milanie to i 100 letni koniak by smakowal jak gowno wiec zaczac pic zeby tego nie widziec.
Tak serio to mete ze swoja krucjata ma sporo racji , bo jak sie tutaj zgnilego lba nie utnie to beda takie "emocje" co sezon. Przezylem jedna banter ere, nie wiem czy doczekam konca drugiej ale bede sobie od czasu do czasu ogladal, tylko po prostu szkoda.
Przed erą internetu nie miałem Canal Plus i nie mogłem oglądać Milanu w meczach ligowych.
Ciekawe jak psychiczne zniósłbym sezony 96/97 i 97/98 gdybym jednak mógł ich oglądać co tydzień
Ciekawe jak psychiczne zniósłbym sezony 96/97 i 97/98 gdybym jednak mógł ich oglądać co tydzień
czego ?
mete to, że te miernoty z zarządu i ten klaun Zlatan są do wywiezienia na taczkach jak to się mówi, to wie chyba każdy.
Możesz się dalej oszukiwać, że Allegri tu robi jakaś super robotę tylko wszystko inne mu przeszkadza.
Od początku każdy kto choć trochę się orientował co to za trener wiedział, że na dłuższa nomen omen mete to jest strzał w kolano. Nic z nim nie zostanie stworzone. To jest betonowy trener oferujący paździerzowa grę. Póki sie wynik zgadza to sobie tłumaczysz no trudno zagryzę zęby. Jesteśmy jeszcze jedynie w grze o tą LM dlatego, że przyszedł tu Modric i Rabiot. Bez nich byłoby to samo co w zeszłym sezonie jak nie gorzej,
Allegri się nadaje z tym swoim graniem na emeryturę w MLS czy innej Arabii, choć i tam nie wiem czy ktoś by chciał oglądać ten paździerz, której on jest wręcz synonimem.
Niech SAPIERDALA beton razem z tym [ch**] zarządem, klaunem Zlatanem i tym pokracznym portugalskim [k****] gwiazdorkiem !
Ostatnio zmieniony 10 maja 2026, 23:05 przez enk, łącznie zmieniany 1 raz.