Domek nr 10 (temat luźny)
No raczej, że celowo, w końcu to oszczędności dla sklepów i przerzucanie pracy na klienta.
- MothToAFlame
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 160
Kija w dupie nie mam, ale ze czesto tak o tym piszesz to ten wlasny musi bardzo ci( specjalnie z malej )przeszkadzac. Zreszta ty nic o mnie nie wiesz wiec ja ci (znowu specjalnie z malej) dam jedna rade zanim znowu trafisz na mentalengo ignora: Ten caly cykl colneryzmu, chill, i te wszystkie inne pierdolety to tylko efekt frustracji ze w prawdziwym zyciu jestes tylko okraglutkim , nie interesujacym nikogo sprzedwaca w lomardzie, forum to cala twoja (znowu specjalnie z malej) egzystencja .Wiec usmiechaj sie wiecej jak jeszcze masz zabki, wrzuc na luz i po prostu spierdalaj.cloner pisze: ↑11 maja 2026, 14:33Będzie milej jak wyciągniesz kija z dupy, zaczniesz się częściej uśmiechać.MothToAFlame pisze: ↑11 maja 2026, 14:32 Bardzo mi milo ze juz zaklasyfikowales mnie jako zlego czlowieka, potwierdza to tylko stare powiedzienie o belce w oku
Może te panie przed tobą w kolejce są w [ch**] samotne i kasjerka to jedyna osoba w ciągu tygodnia do której się mogą odezwać.
- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1425
- Kibicuję: od czasu do czasu
Gorzej jak jest jedna kasa normalna, a z 6 samoobsługowych działają 3, bo czasem też się to zdarza. Szukając pozytywów to w Biedronce do której chodzę (a może w każdej tak jest?) od jakiegoś czasu na kasach samoobsługowych stoi pracownik, który pomaga na bieżąco. Kiedyś ta jedna kobieta z kasy musiała schodzić
Co mnie natomiast wczoraj lekko zniesmaczyło. Poszedłem do Żabki około 18:00. Ludzi sporo, ale korek przy kasie zrobił się dlatego, że jakaś kobieta odbierała paczki. Kasjerki średnio sobie radziły ze znalezieniem, ludzi do kolejki dochodziło coraz więcej. Jeszcze ktoś przyszedł z plastikami do butelkomatu, który oczywiście nie działał, bo "serwis będzie w poniedziałek". Szał [ch**]. Z jednej strony jasne, jest możliwość zamówienia paczki do Żabki to ludzie korzystają, ale z drugiej są też paczkomaty, które chyba są 1000 razy wygodniejsze dla wszystkich. A stoją praktycznie na każdym kroku. Żeby było śmieszniej to pod tą Żabką też.
Co mnie natomiast wczoraj lekko zniesmaczyło. Poszedłem do Żabki około 18:00. Ludzi sporo, ale korek przy kasie zrobił się dlatego, że jakaś kobieta odbierała paczki. Kasjerki średnio sobie radziły ze znalezieniem, ludzi do kolejki dochodziło coraz więcej. Jeszcze ktoś przyszedł z plastikami do butelkomatu, który oczywiście nie działał, bo "serwis będzie w poniedziałek". Szał [ch**]. Z jednej strony jasne, jest możliwość zamówienia paczki do Żabki to ludzie korzystają, ale z drugiej są też paczkomaty, które chyba są 1000 razy wygodniejsze dla wszystkich. A stoją praktycznie na każdym kroku. Żeby było śmieszniej to pod tą Żabką też.
Kurde, dobre, powiem ci że zaśmiałem się na głos, masz dar do wymyślania bajeczekMothToAFlame pisze: ↑11 maja 2026, 14:41 Kija w dupie nie mam, ale ze czesto tak o tym piszesz to ten wlasny musi bardzo ci( specjalnie z malej )przeszkadzac. Zreszta ty nic o mnie nie wiesz wiec ja ci (znowu specjalnie z malej) dam jedna rade zanim znowu trafisz na mentalengo ignora: Ten caly cykl colneryzmu, chill, i te wszystkie inne pierdolety to tylko efekt frustracji ze w prawdziwym zyciu jestes tylko okraglutkim , nie interesujacym nikogo sprzedwaca w lomardzie, forum to cala twoja (znowu specjalnie z malej) egzystencja .Wiec usmiechaj sie wiecej jak jeszcze masz zabki, wrzuc na luz i po prostu spierdalaj.
BTW tyle błędów machnąłeś, więc widzę że nerwy puszczają, szybko napisany post na pełnym wkurwieniu, polecam wyluzować. To tylko foruming, wiem że dla ciebie to moze byc całe życie, ale to tylko foruming.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
A to wczoraj w Żabce widziałem scenkę, jak pan żul przyniósł puszki, kasjer każdą jedną zeskanował tym skanerem co skanują zakupy a następnie zwrócił puszki panu żulu i ten musiał przez pół sklepu iść z nimi do pojemnika i je tam wrzucić. Wspaniały system, resztki piwa powylewane, odór na cały sklep, a tymi samymi rękami co brudne puszki, kasjer później dotyka jedzenie które przygotowuje innym klientom.
- MothToAFlame
- Pierwszy Skład

Jakim wkurwieniu? Powaznie masz chlopczyku jakies majaki ze tak nic nie znaczaca persona jak cloner z forum o pilce noznej moze miec jakikolwiek wplyw na moj nastroj. To jest dopiero bajkacloner pisze: ↑11 maja 2026, 14:44
Kurde, dobre, powiem ci że zaśmiałem się na głos, masz dar do wymyślania bajeczekale serio, nie lubię bajek. No i bądźże milszy dla innych
więcej empatii, nie bądź takim oschłym słoniem, ok?
BTW tyle błędów machnąłeś, więc widzę że nerwy puszczają, szybko napisany post na pełnym wkurwieniu, polecam wyluzować. To tylko foruming, wiem że dla ciebie to moze byc całe życie, ale to tylko foruming.
Bledy robie i pwenie jeszcze dlugo bede robil, bo jednym z powodow dla ktorego sie tutaj zarejstrowalem bylo szlifowanie jezyka polskiego ktorego od ponad 20 lat praktycznie nie uzywam. O tym rowniez wiesz, ale jak to cloner kijek w nie tak waskiej dupce i lecimy , moze ktos sie na mnie nie nabierze bo w lombardzie pusto to przynajmniej jakas aferka bedzie.
Na koniec uzyje jednego z cloneryzmow: EOT i wracasz na mantalnego ignora, nie pierwszy ale chyba ostatni raz.
Ale ty masz ego wyjebane w kosmosMothToAFlame pisze: ↑11 maja 2026, 14:54 ktorego sie tutaj zarejstrowalem bylo szlifowanie jezyka polskiego ktorego od ponad 20 lat praktycznie nie uzywam. O tym rowniez wiesz
- MothToAFlame
- Pierwszy Skład

Polecam mniej masla na skleroze.
Teraz to juz powaznie eot.
Teraz to juz powaznie eot.
W ogóle masła nie jem. A jeśli kiedyś rozmawialiśmy to sam widzisz jak istotne to dla mnie jest, kompletnie mam wyjebane kim ty jesteś i gdzie pracujesz
PS eot w domku? ty w ogóle znasz ten skrót?
- MothToAFlame
- Pierwszy Skład

https://www.netlingo.com/word/eot.php
Zeby douczyc profesora jezyka polskiego z forum, ktory widocznie postanowil sie przebranzowic i teraz innych skrotow z j.angielskiego bedzie uczyl.
Zeby douczyc profesora jezyka polskiego z forum, ktory widocznie postanowil sie przebranzowic i teraz innych skrotow z j.angielskiego bedzie uczyl.
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4328
- Kibicuję: AC Milan
Nie jeśli płacę kartą flotową - bo tu muszę zapłacić przez terminal na stacji wpisując pin i przebieg, w apce tego nie zrobięvenomik pisze: ↑11 maja 2026, 13:49Fakt, że zanizyles czas o który pytałem 5-10 razy (!) nie dał Ci nic do myślenia?
Jest pewien czas przy którym faktycznie czekającym brakuje luzu, ale są ludzie, którym totalnie brakuje kultury i szacunku dla cudzego czasu.
Nie tak dawno miałem sytuację, gdzie w żabce przede mną była grupka nastolatków, może studentów. I tak czekamy wszyscy w kolejce aż do momentu, kiedy przychodzi i ch kolej. I wtedy pierwszy chłopak z tej grupki odwraca się do pozostałych z pytaniem: to co bierzemy? I zaczynają się zastanawiać jaki alkohol wybrać.
Jeśli nie chcesz kupować nic poza paliwem to wystarczy apka Orlenu, zapłacisz pod dystrybutorem bez kolejek.
Life is an unexpected journey
Miałem racje, ego wyjebane w kosmos, ktoś śmiał zapytać o coś, pouczyć wielkiego MothToAFlame, obraza majestatu. Zabawny jesteś.
Naprawdę polecam wyluzować, bo ci żyłki popękają, to tylko foruming, prawdziwe życie jest offline.
Naprawdę polecam wyluzować, bo ci żyłki popękają, to tylko foruming, prawdziwe życie jest offline.
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
Każdy pracodawca chce zaoszczędzić
Najlepsze, że w większości Żabek (przynajmniej w Lublinie) jest kasa samoobsługowa. Tylko często jest tak skitrana, że mało kto o niej wie. Czasami miny ludzi są naprawdę piękne jak cisną się w kolejce 5-6 osób do kasy, stojąc niejednokrotnie przy samoobsługowej nie widząc lub nie chcąc jej widzieć, a ja mówię przepraszam i zaczynam się kasować
- johny batonik
- Lider Drużyny

- Reputacja: 319
W żabkach to już w ogóle jest kryminał. Jeden pracownik na cały dzień, odpowiedzialny za wyładunek towaru, stanie na kasie, robienie parówy i niggetów. Jak chcę zapłacić gotówką to muszę wołać pracownika, który pół swojego etatu spędza na zapleczu. Przychodzi zazwyczaj ukrainka z fochem, że dlaczego kartą nie zapłacę w samoobsługowej. A jeszcze lepiej jak ukrainki stoją przed żabką, palą peta, chcesz coś kupić to oburzone, że muszą zgasić i pójść pracować.Zygmunt-1 pisze: ↑11 maja 2026, 14:41 Gorzej jak jest jedna kasa normalna, a z 6 samoobsługowych działają 3, bo czasem też się to zdarza. Szukając pozytywów to w Biedronce do której chodzę (a może w każdej tak jest?) od jakiegoś czasu na kasach samoobsługowych stoi pracownik, który pomaga na bieżąco. Kiedyś ta jedna kobieta z kasy musiała schodzić![]()
- wrogowie: matt_
- sekciarze: venomik
- neuroatypowi: BadBoy
Serio? Nie widziałem jeszcze skitranej kasy samoobsługowej w żabce.
Teraz nie jestem pewien dlaczego
jak to wyglada w praktyce?
Dirty mind