AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
D’Amico nadchodzi wraz z nowym trenerem.
Dwa mecze o wszystko i Ci wszystko robią, żeby każdy miał na to wywalone.
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1295
Jakie mecze o wszystko ? Niech awansują inni. Trzeba dotknąć dna, Ty widzisz co oni planują na następny sezon ? Przecież ta LM jest potrzebna im do spięcia budżetu. Mnie to w ogóle nie rusza przy takim podejściu i dogorywaniu od kilku lat to niech oni w ogóle nie grają w LM.
Może przyjdzie nowy właściciel kiedyś i ułoży to na nowo z ludźmi którym zależy na Milanie.
Może przyjdzie nowy właściciel kiedyś i ułoży to na nowo z ludźmi którym zależy na Milanie.
Oczami wyobraźni widzę ten mecz z Genuą - Junior Messias centruje, a główką zwycięską bramkę strzela Colombo.
Tak było, nie ściemniam
Tak było, nie ściemniam
Zły to znak, kiedy ludzie przestają rozumieć ironię, alegorię, żart.
Tu czy z LM czy bez wielkich zmian nie będzie. Nowy DS to tylko na papierze. Znaleźli sobie kozła ofiarnego w postaci Tare a ludzie co od 4 lat niszczą Milan będą dalej to robić. Dla przyszłości klubu (jakaś nadzieja jest że ktoś wyrwie Milan z łapsk tych idiotów) lepiej żeby klub nie tracił. A pośmiewiskiem i tak już nas zrobili to czy zagramy 8 meczów w LM i wszystkie przegramy to wielkiej różnicy nam nie zrobi.gilardino11 pisze: ↑15 maja 2026, 22:06 Jakie mecze o wszystko ? Niech awansują inni. Trzeba dotknąć dna, Ty widzisz co oni planują na następny sezon ? Przecież ta LM jest potrzebna im do spięcia budżetu. Mnie to w ogóle nie rusza przy takim podejściu i dogorywaniu od kilku lat to niech oni w ogóle nie grają w LM.
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1295
Dlatego do mnie taki minimalizm nie trafia. Nie zależy mi na grze Milanu w LM żeby się jeszcze bardziej kompromitować. Czasami lepiej nie mieć pieniędzy bo to zmusza do zmian. Być może jak nie zagramy w niej kilka lat to ktoś pójdzie po rozum do głowy. Chyba jestem już za stary żeby w niedzielę zamiast spędzać czas z rodziną oglądać tą katorgę i liczyć że może się uda.
Myślę, że większość z nas ma podobnie:)gilardino11 pisze: ↑16 maja 2026, 9:30 Chyba jestem już za stary żeby w niedzielę zamiast spędzać czas z rodziną oglądać tą katorgę i liczyć że może się uda.
Ja się emocjonuję cały czas,owszem są momenty zwątpienia ale oglądam wszystko i nie wyobrażam sobie odpuszczania meczów.Nebula RN pisze: ↑16 maja 2026, 9:33Myślę, że większość z nas ma podobnie:)gilardino11 pisze: ↑16 maja 2026, 9:30 Chyba jestem już za stary żeby w niedzielę zamiast spędzać czas z rodziną oglądać tą katorgę i liczyć że może się uda.
Modric trenował w masce i chce być w kadrze na Genoę
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2241
- Kibicuję: AC Milan
Na razie dobra defensywka z drużyną, która o nic nie gra. Oglądamy dalej.
Trzeba przyznać że dzielnie się bronimy i te wyćwiczone do perfekcji podania do naszych środkowych obrońców którzy szybko piłkę podają do bramkarza narazie plan na mecz jest realizowany perfekcyjnie
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1374
- Kibicuję: AC Milan
Wiadomo, że mecz ma swoje fazy, ale na razie nic nie wskazuje na to byśmy mogli sięgnąć dziś po 3 pts.

Czekają aż Genoa strzeli gola lub dwa żeby ruszyć do heroicznego boju 
I pyk 5 miejsce.
Nie wiem kto jest bardziej winny,[ch**] piłkarze czy betonowy trener
Ryba psuje się od głowy.