To jak większość na tym forum, uczy jak piłkarze powinni grać, samemu nie będąc trenerami.
Domek nr 10 (temat luźny)
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Papiery trenerskie też niewiele znaczą (mam takich dwóch kumpli).
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
To nie do mnie, to Rezus kwestionował bycie teoretykiem.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4328
- Kibicuję: AC Milan
Kurde, mieliście kiedyś przyjemność z firmą APCOA (parkingi)?
Ja niestety dziś będac na siłce której parking jest zarządzany niestety przez tę firmę w biegu nie wpisałem nr rej do tabletu (ustawiony przy recepcji siłki ale była kolejka do wejścia, jakiś typ zamulał zakładając konto więc tylko odbiłem multisporta i wio)
No i wychodzę i kartka z wezwaniem do zapłaty za wycieraczką... Niby 2.5h parkingu gratis dla klientów no ale trzeba ten nr wpisać. Siłka mi poszła na rękę i wydała oświadczenie że byłem w tym czasie u nich, złożyłem reklamację z lewego konta mailowego , do tego podając wymyślone ukraińskie dane (bo tak radzą na grupie fb Anuluj Mandat) no i zobaczymy
Problem w tym że auto jest flotowe
Ktoś miał z nimi do czynienia?
Ja niestety dziś będac na siłce której parking jest zarządzany niestety przez tę firmę w biegu nie wpisałem nr rej do tabletu (ustawiony przy recepcji siłki ale była kolejka do wejścia, jakiś typ zamulał zakładając konto więc tylko odbiłem multisporta i wio)
No i wychodzę i kartka z wezwaniem do zapłaty za wycieraczką... Niby 2.5h parkingu gratis dla klientów no ale trzeba ten nr wpisać. Siłka mi poszła na rękę i wydała oświadczenie że byłem w tym czasie u nich, złożyłem reklamację z lewego konta mailowego , do tego podając wymyślone ukraińskie dane (bo tak radzą na grupie fb Anuluj Mandat) no i zobaczymy
Problem w tym że auto jest flotowe
Ktoś miał z nimi do czynienia?
Life is an unexpected journey
- Precel
- Lider Drużyny

- Reputacja: 311
- Kibicuję: TSW
Miałem kiedyś za wycieraczką ,,mandat" od nich bo faktycznie zapomniałem o tym bileciku, z pośpiechu czy z czegoś już nie pamiętam. Jak to zobaczyłem to poszedłem do Awiteksu kupiłem po drożdżóweczce i napisałem im reklamacje tam na ich stronie chyba było takie coś. W załączeniu wysłałem paragon z piekarni i w sumie zero odzewu potem, więc chyba uznali xD

Just another day at the office...
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

Oni ostatnio dostali kare prawie 1mln PLN od UOKiK wiec moze sie trochę ogarnęli
Z 2 str jaki to bezsens. Niedziela, parking przed budynkiem gdzie jest tylko Jysk i Silownia. Nie wiem po co miałby tam ktos stanąć spoza klientów siłki a oni i tak kogos wysłali do sprawdzenia. Żerują skurwysyny i tyle
Z 2 str jaki to bezsens. Niedziela, parking przed budynkiem gdzie jest tylko Jysk i Silownia. Nie wiem po co miałby tam ktos stanąć spoza klientów siłki a oni i tak kogos wysłali do sprawdzenia. Żerują skurwysyny i tyle
Parkomaty tej firmy na potęgę zaczęli montować przy dyskontach na dużych osiedlach z deficytem miejsc parkingowych czy przy ruchliwych ulicach, gdzie sporo osób stawiało samochód na cały dzień. To nie dziwi, że sklepy chciały to ukrócić. Ale sposób egzekwowania tych kar był wątpliwy i naciągany więc była afera i zostali ukarani 
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

Ale to nie jest za darmo - jeśli klient sklepu (np Lidla) albo siłowni (Fabryka Formy) ma zapewniony parking gratis to imho potwierdzenie rachunku z tego lidla / oświadczenia z siłki powinny być podstawą do anulacji kary. A często nie są bo właśnie dlatego APCOA dostała karę - mimo potwierdzeń uparcie chciała od ludzi kasę a to już podpada pod wyłudzenie
Takie firmy to jest rak
Takie firmy to jest rak
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Mi dali opłatę jakieś 2,5 roku temu w galerii Rzeszów. Nie zapłaciłem, wysłali 3 pisma z wezwaniem do zapłaty, z czego 2 polecone. Olałem całkowicie, bo z tego co wiem to nie mają żadnych podstaw prawnych.
Żeby nie było to prawie zawsze biorę bileciki albo płace ale wtedy kupilem chyba na 3h, a przedłużyło się spotkanie i jak wróciłem po 4h to już była karteczka.
Żeby nie było to prawie zawsze biorę bileciki albo płace ale wtedy kupilem chyba na 3h, a przedłużyło się spotkanie i jak wróciłem po 4h to już była karteczka.
Nie tak to opisałeś.
Napisałeś że żerują bo na swoim terenie w niedzielę egzekwują swoje przepisy.
No egzekwują bo od tego są.

- DDK
- Legenda Futbolu

Tylko te przepisy muszą być zgodne z prawem.
- DDK
- Legenda Futbolu

Ciężki weekend za mną. W piątek rano byłem jeszcze w Tomaszowie, potem autem do Krakowa, potem pociągiem do Warszawy i powrót o 4. O 9 wyjazd do Bratysławy, powrót do hotelu jakoś 2-3 i o 10 wyjazd do Krakowa.
Dawno tak nie popiłem, ale w tej Bratysławie jest mega zajebista atmosfera.
Dawno tak nie popiłem, ale w tej Bratysławie jest mega zajebista atmosfera.