FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
- Kibicuję: AC Milan
Szkoda ze rok temu nie wygrali z Interem i w finale nie dojechali PSG z 2 golami Lewego np. Moze by te ZP on dostał na sam koniec .
Life is an unexpected journey
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 944
Szacunek dla Lewandowskiego! 
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
Płakałem, nie wstydzę się tego
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2749
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Piękny czas Lewandowskiego w Barcy 
Piękna kariera.
Aż łezka w oku się zakręciła ... Ciężko uwierzyć, że to już koniec. Chyba do mnie to dotrze dopiero w nowym sezonie jak nie będzie go w składzie Barcy
Dziękuję Lewy

Szkoda, że nie udało mi się zobaczyć go na żywo na meczu ...
Aż łezka w oku się zakręciła ... Ciężko uwierzyć, że to już koniec. Chyba do mnie to dotrze dopiero w nowym sezonie jak nie będzie go w składzie Barcy
Dziękuję Lewy

Szkoda, że nie udało mi się zobaczyć go na żywo na meczu ...
Ciekawe komu bardziej będzie brakować Barcelony, Robertowi czy Ani
Lepszego rodaka od Lewego mieć na będziemy,szacun 
Stoi i pierdoli. A w tym przypadku nawet ociera się narządem rozrodczym o innych facetów.

- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
Anna Lewandowska, lipiec 2026, koloryzowane

- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1294
Zdecydowanie Ani
Lewy to jest pan piłkarz. Mógłby jeszcze iść do serie a po kolejne tytuły i koronę króla strzelców. Ona na jego plecach próbuje robić karierę i oczywistym jest żeby chciał zostać w Barcelonie
Mam mocno mieszane uczucia co do Lewego, o jego malzonce nie wspominajac. Wielkim fanem nigdy nie bylem i pewnie juz nie bede, ale tak szczerze to jaki ona ma wybor?gilardino11 pisze: ↑18 maja 2026, 9:30 Ona na jego plecach próbuje robić karierę i oczywistym jest żeby chciał zostać w Barcelonie
Moglaby siedziec w domu i ladnie pachniec, ewentualnie istniec w cieniu kolejnych skandali. Dzieki temu, ze hajs sie zgadzal rozkrecila swoj biznes i jakos jej to zre. Zanim sie to zadzialo to jednak sporo sie mowilo, ze miala duzy wklad w to jak Lewy sie odzywial czy dbal o siebie, na pewno mu w tym nie przeszkodzila, moze dzieki temu jest tu gdzie jest teraz i konczy powazne granie w wieku prawie 40 lat. A mogl skonczyc jak Kamil Glik.
Inna sprawa to te filmiki z ocieraniem sie o kolejnych Hiszpanow - dla mnie mocno niesmaczne i nie chcialbym byc jak RL9 gdzie pol Polski sie z tego nasmiwa. Moze byc ponadto, ale nie wierze ze nigdy to do niego nie dotarlo i nawet na chwile sie nie wkurwil.
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
- Kibicuję: AC Milan
Mi sie ta Anka nawet nie podoba. Ani tyłka ani cycka, twarz taka sucha, usmiech sztuczny. No nie ma w niej tego czegoś
Moze wiec Lewy tez tak ma i olewa Hiszpanow bo sam ma jakas blonde na boku
Moze wiec Lewy tez tak ma i olewa Hiszpanow bo sam ma jakas blonde na boku
Life is an unexpected journey
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2405
- Kontakt:
A co Ty taki wyrywny ostatnio do komentowania urody pań, które Ci się nie podobają? Ellen Page przed swoimi zmianami Ci się nie podobała, Lewandowska Ci się nie podoba. Serio, w wyborze kobiety, z którą chcesz się ożenić i mieć dzieci, są ważniejsze rzeczy niż rozmiar cycków. Robert wygląda na szczęśliwego i gratulacje dla niego. Lewandowska, przy całych nieprzychylnych komentarzach w Internecie, jest aktywna, dba o siebie, zarabia pieniądze, zachowała szczupłą i wysportowaną figurę pomimo urodzenia dwójki dzieci. Naprawdę mógł wybrać dużo gorzej.