Sprawdziłbys teksty tych oryginalnych latino to niczym to się nie różni od polskiego króla Skolima (:
Domek nr 10 (temat luźny)
Latino disco:
miłość, seks, młodość
plaża, drinki
ładne dziewczyny
ładni chłopcy
okulary przeciwsłoneczne, białe zęby
pozytywne wibracje, powszechny ład i szczęście
Disco polo:
tak samo
xD
miłość, seks, młodość
plaża, drinki
ładne dziewczyny
ładni chłopcy
okulary przeciwsłoneczne, białe zęby
pozytywne wibracje, powszechny ład i szczęście
Disco polo:
tak samo
xD

- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2241
- Kibicuję: AC Milan
No mi się Zabrze z tym właśnie kojarzy z tym - Górnik i poza tym nic, pustynia.
zły stereotyp jest o Bytomiu ale postokrosc Zabrze jest x1000 gorsze. Nigdy bym nie kupił tam mieszkania, nawet na wynajem.
Ale mogę też być nieobiektywny bo mieszkam w Bytomiu, dlatego pytam Sicka jak to tam wygląda.
Wczoraj byłem w Chorzowie, tam jest tak samo, pustki, a spróbuj w super Franco czy divini znaleźć miejsce
Bytom żyje
Bytom żyje
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Ja niewątpliwie mam dobre wspomnienia z Zabrzem
zgadzam się jednak że to pustynia
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
Fajnie widać z drogi jak się mija Zabrze i potem przejeżdża przez Katowice, jak dwa inne światy.Enjo pisze: ↑24 maja 2026, 12:58No mi się Zabrze z tym właśnie kojarzy z tym - Górnik i poza tym nic, pustynia.
zły stereotyp jest o Bytomiu ale postokrosc Zabrze jest x1000 gorsze. Nigdy bym nie kupił tam mieszkania, nawet na wynajem.
Ale mogę też być nieobiektywny bo mieszkam w Bytomiu, dlatego pytam Sicka jak to tam wygląda.
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4329
Różnica jest w melodii a nie tekście. Nie ma takiego umpa umpa
Ja mam na mysli klimaty Zucchero, Erosa, Al Bano czy Bella Ciao
@j1mmy zapraszam. Damskie juz full ale meskie z 4 wolne sa
Ja mam na mysli klimaty Zucchero, Erosa, Al Bano czy Bella Ciao
@j1mmy zapraszam. Damskie juz full ale meskie z 4 wolne sa
Life is an unexpected journey
Jadę w tym czasie z dziećmi nad morze.
Natomiast po samych zdjęciach to absolutnie nie moje klimaty, ja bym się źle czuł na takiej imprezie.
Pomijając już fakt, że absolutnie jeszcze nie ma to czas u mnie
Natomiast po samych zdjęciach to absolutnie nie moje klimaty, ja bym się źle czuł na takiej imprezie.
Pomijając już fakt, że absolutnie jeszcze nie ma to czas u mnie
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
Już kiedyś Ci to pisałem, nie potrzebuje się przebierać za innych, udawać śluby, żeby się świetnie bawić. Jestem sobą. Dla mnie to jest bogate towarzystwo pełne kompleksów, z jednej strony ego wyjebane w kosmos, dlatego nie ogarniają związków, bo wymagają cudow, z drugiej wolą bawić się w ogromnej grupie, bo w małej 5 osobowej o wiele szybciej wyjdą ich ogromne wady na jaw.
Powodzenia, wolę skromne zaufane grono.
Powodzenia, wolę skromne zaufane grono.
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4329
Ja Jimmiego pytałem:)
Ale Clon. To nie jest bogate towarzystwo. Jest mix. Jasne ze przyjeżdża lekarka czy biznesmen jakas Corvetta ale masz tez tirowcow, urzędników czy pielęgniarki. I wbrew pozorom Ci z wielką kasa odstaja społecznie, bawią sie najlepiej Ci zwyczajni
A to ze ludzie wola single party cóż...
po 1 my mamy chyba z 4 czy 5 ślubów z naszych par, kilkadziesiąt relacji, nawet dzieci
Po 2 ludzie to powoli traktują jako zamiennik wyjścia w miasto
Bo u nas na impreze pt - ndz, 2 wieczory, 2 noce, atrakcje, full wyzywienie i trochę alko na dzień dobry wydasz 7-8 stówek a ile wydasz w 2 dni w weekend w duzym mieście? I w mieście idziesz do klubu gdzie nie ma żadnych regulacji wieku czy muzyki i wracasz sam do domu a tu sa single, wiek określony, parytet i budzisz sie w tym samym miejscu gdzie impreza
Tak sie robią relacje bo widzisz laske w pt odjebana w sob rano bez mejkapu na tarasie z kawa, widzisz czy po sobie odniosła talerzyk do kuchni i jaki ma syf w domku. Można sie lepiej poznać i wcale nie jest snobistycznie. To tylko ja taki bywam
Ale Clon. To nie jest bogate towarzystwo. Jest mix. Jasne ze przyjeżdża lekarka czy biznesmen jakas Corvetta ale masz tez tirowcow, urzędników czy pielęgniarki. I wbrew pozorom Ci z wielką kasa odstaja społecznie, bawią sie najlepiej Ci zwyczajni
A to ze ludzie wola single party cóż...
po 1 my mamy chyba z 4 czy 5 ślubów z naszych par, kilkadziesiąt relacji, nawet dzieci
Po 2 ludzie to powoli traktują jako zamiennik wyjścia w miasto
Bo u nas na impreze pt - ndz, 2 wieczory, 2 noce, atrakcje, full wyzywienie i trochę alko na dzień dobry wydasz 7-8 stówek a ile wydasz w 2 dni w weekend w duzym mieście? I w mieście idziesz do klubu gdzie nie ma żadnych regulacji wieku czy muzyki i wracasz sam do domu a tu sa single, wiek określony, parytet i budzisz sie w tym samym miejscu gdzie impreza
Tak sie robią relacje bo widzisz laske w pt odjebana w sob rano bez mejkapu na tarasie z kawa, widzisz czy po sobie odniosła talerzyk do kuchni i jaki ma syf w domku. Można sie lepiej poznać i wcale nie jest snobistycznie. To tylko ja taki bywam
Life is an unexpected journey
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
Paaaanie jak pracowałem w przewozie osób, to masa tirowców pracujących u nas dorywczo w sezonie letnim to ludzie co mieli po 2 domy i jeszcze dzieciom budowali. Pielęgniarki podczas COVIDu też się podobno pięknie dorobiły, ale to już z relacji kolegi co pracował wtedy w szpitalu.
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2241
Ja nie mam nic do tych imprez Eye.
Doceniam to, że umie zorganizować miejsce, czas, ludzi a na koniec zarobić (?)
.
W mojej opinii nie można oceniać ludzi, którzy mają wolny we, czas i chęci bo spędzanie czasu wśród ludzi gdzie można kogos poznać, pobawić się jest lepsze niż zamulanie w domu i oglądanie TVP śniadanie.
Sam zauważyłem po sobie - jak mam we wolny to mnie kręci aby gdzieś pójść, jechać, coś porobić.
Doceniam to, że umie zorganizować miejsce, czas, ludzi a na koniec zarobić (?)
W mojej opinii nie można oceniać ludzi, którzy mają wolny we, czas i chęci bo spędzanie czasu wśród ludzi gdzie można kogos poznać, pobawić się jest lepsze niż zamulanie w domu i oglądanie TVP śniadanie.
Sam zauważyłem po sobie - jak mam we wolny to mnie kręci aby gdzieś pójść, jechać, coś porobić.
Oczywiście. Każdy bawi po swojemu ale nie lubię się przebierać za innych, no i wolę skromne grono.
Inni lubią, fajnie, ale nie moj klimat.