AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Nie mialem wielkich oczekiwan wobec tego Milanu pod tym trenerem no ale [k****] mac.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 944
Nie no...gra co trzy dni ich wymęczyła. A nie.Czekaj...enk pisze: ↑24 maja 2026, 22:55 Serio miał tak slaby skład, żeby w ostatnim meczu przepierdolic u siebie z o nic nie grającym Caligari prowadząc od 2 minuty ?
Nie rozmieszajcie mnie. My tu zostaliśmy przez nich zdominowani !
Serio chcecie mi powiedzieć, że mając wszystko w swoich rękach lądujemy na 6 miejscu w tabeli bo okienko zimowe?
No jprd!
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1372
- Kibicuję: AC Milan
Tak, w taktyce Allegriego KLUCZOWY jest target man. Fullkrug to poziom końca tabeli Serie A a nie drużyny walczącej o mistrzostwo do stycznia.enk pisze: ↑24 maja 2026, 22:55 Serio miał tak slaby skład, żeby w ostatnim meczu przepierdolic u siebie z o nic nie grającym Caligari prowadząc od 2 minuty ?
Serio chcecie mi powiedzieć, że mając wszystko w swoich rękach lądujemy na 6 miejscu w tabeli bo okienko zimowe?
No jprd!

Nie bo Juve zebrało dwa wpierdole od ComoMazurXIII pisze: ↑24 maja 2026, 22:56Nie. Wchodziłoby Juve na teraz (Como, Milan, Juve po 71 pts - wchodzi Juve), także przegrywając zamiast remisując pozbawiamy was Ligi Mistrzów.
"Być nie mieć to odwieczny dylemat"
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 944
Nie rozumiem.MazurXIII pisze: ↑24 maja 2026, 22:56Nie. Wchodziłoby Juve na teraz (Como, Milan, Juve po 71 pts - wchodzi Juve), także przegrywając zamiast remisując pozbawiamy was Ligi Mistrzów.
Juve miało zły bilans z Como.Dwie porażki.
W kluczowym momencie sezonu gdy mamy wszystko na tacy, ekipa walczy Ibra informuje 5 graczy w tym 4 podstawowych, że trener chce się ich pozbyć po sezonie. Pełna profeska.enk pisze: ↑24 maja 2026, 22:55 Serio miał tak slaby skład, żeby w ostatnim meczu przepierdolic u siebie z o nic nie grającym Caligari prowadząc od 2 minuty ?
No jprd!
Pisałem i napiszę jeszcze raz - Allegri zawalił. Ale jak taką diagnozę postawimy to się grubo za niedługo przeliczmy. Tu nic nie działa od 4 lata. Mamy bandę idiotów z wybujałym ego gdzie każdy chce rządzić.
Naprawdę nie ma żadnego przypadku w tym, że Milan i Juve nie zagrają w LM. Oba kluby zmagają się z podobnymi problemami. My niestety chyba jednak przodujemy dość mocno.
I tak jak zostało napisane - Milan wydaje bardzo dużo jak na włoskie standardy.
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

Mała tabela między trzema drużynami. Wtedy to wygląda tak:PietroBosman pisze: ↑24 maja 2026, 22:59Nie rozumiem.
Juve miało zły bilans z Como.Dwie porażki.
1.Como 7 pts.
2.AC Milan 6 pts.
3.Juventus FC 2 pts.
i masz rację - Como wchodzi.

- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
W lutym byłem pewny że nie da się wypaść po za LM a oni przepierdolili z każdym co się dało xd.
Beton do wyjebiania ale to i tak niewiele zmieni.
W czwartkowe wieczory ciekawsza jest gesslerowa niz mecze pucharu weszło. Ja pierdole, jak można tam spaść.
Beton do wyjebiania ale to i tak niewiele zmieni.
W czwartkowe wieczory ciekawsza jest gesslerowa niz mecze pucharu weszło. Ja pierdole, jak można tam spaść.
Obyś dotrzymał słowa. A najlepiej odetnij się jeszcze od polityki.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Vol'jin
- Gwiazda

- Reputacja: 1123
- Kibicuję: Ac Milan
Wszyscy won cytując klasyka
90 minut od LM zaprzepaszczone
Najgorsze jest to, że teraz bedziemy wszystkich wymieniac a trener na koncu
z Włoch to powinni już po Conte albo po Palladino dzwonic
Tu trzeba twardy reset 90% wywalić i zatrudnić trenera z zagranicy (Hoeness patrzę na ciebie ;])
90 minut od LM zaprzepaszczone
Najgorsze jest to, że teraz bedziemy wszystkich wymieniac a trener na koncu
z Włoch to powinni już po Conte albo po Palladino dzwonic
Tu trzeba twardy reset 90% wywalić i zatrudnić trenera z zagranicy (Hoeness patrzę na ciebie ;])
Kto takich bajek ci naopowiadał?
Słabszych się dobija, żeby się już nigdy nie podnieśli.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Milan od sezonu 23/24 wydał na transfery 440 milionów euro. Dla porównania Juventus 435 milionów. Oba kluby wydały w [ch**] siana. A piłkarzy, którzy zrobili jakąś różnicę można policzyć w sumie na palcach jednej ręki.
Roma od 23/24 wydała 255 mln, Como 241.
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

[k****]. Wygląda na to, że...wystarczał remis. Co za jebana banda nieudaczników.