I jesz tak razem z tym czerwonym w środku?
Domek nr 10 (temat luźny)
- johny batonik
- Lider Drużyny

- Reputacja: 318
-
Chandlerr
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 113
- Kibicuję: AC Milan
Schabowy to schabowy, ubity kotlet ze schabu. A sznycel to mięso zmielone, pewnie tam wchodzi schab/szynka itp. Tak przynajmniej w moich stronach jest.
forzamilan
Tylko nikogo nie interesują "twoje strony", a jak powinno być wg definicji.
Po czym to wnosisz batonik? Przecież można jeść więcej mięsa, omijając ziemniaki, ale ty masz ograniczone horyzonty.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Młode ziemniaczki z jajkiem sadzonym i mizerią to nadposiłek.
- johny batonik
- Lider Drużyny

Bo jestem prostakiem i nie rozumiem większości rzeczy. Czasami tak się zdarza. Tymczasem wracam do sączenia Corony 0% z limonką na wrocławskim beachbarze.
- wrogowie: matt_
- sekciarze: venomik
- neuroatypowi: BadBoy
-
Chandlerr
- Pierwszy Skład

W ktorym miejscu jest napisane ze nikogo nie interesuja moje strony tylko jak powinno byc wg definicji?
forzamilan
Prawdziwi mężczyźni piją Piasta Strong na ławce na Wyspie Słodowej, beach bary i zerówki z limonką są dla podludzi.johny batonik pisze: ↑29 maja 2026, 14:14Bo jestem prostakiem i nie rozumiem większości rzeczy. Czasami tak się zdarza. Tymczasem wracam do sączenia Corony 0% z limonką na wrocławskim beachbarze.
Poczytaj dyskusję, rozmawiamy m.in. jak wygląda sznycel, a nie jak wygląda sznycel u Ciebie w domu.
- johny batonik
- Lider Drużyny

Być może jest tak jak mówisz, ale w świecie opanowanym przez osoby z problemem alkoholowym. Ludzie, którzy coś osiągnęli, założą mokasyny, lniane spodnie, koszulę i spędzą ten czas w kulturalnym miejscu, z osobami o podobnym poziomie1234 pisze: ↑29 maja 2026, 14:17Prawdziwi mężczyźni piją Piasta Strong na ławce na Wyspie Słodowej, beach bary i zerówki z limonką są dla podludzi.johny batonik pisze: ↑29 maja 2026, 14:14Bo jestem prostakiem i nie rozumiem większości rzeczy. Czasami tak się zdarza. Tymczasem wracam do sączenia Corony 0% z limonką na wrocławskim beachbarze.
Ale jeśli lubisz towarzystwo nastolatków i kloszardów, to pewnie, baw się tam
- wrogowie: matt_
- sekciarze: venomik
- neuroatypowi: BadBoy
-
Chandlerr
- Pierwszy Skład

Ale gdzie w dyskusji ktos napisał ze nikogo nie interesuja moje strony i jak powinien wygladac kotlet z definicji?
forzamilan
To się rozumie samo przez się.
Ale w porządku, ja też pije Margaritę, tylko że na bazie ginu, w moich stronach to jest Margarita.