Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%

Liczba głosów: 13

Awatar użytkownika
Bernabeu2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 381

Post autor: Bernabeu2 »

Nottingham ma w całej swojej historii jedno mistrzostwo i dwa Puchary Europy, nie wiem czy był podobny przypadek, to tym bardziej powalone jak weźmiemy pod uwagę, że wtedy grała jedna ekipa z danego kraju + obrońca trofeum, więc zasadniczo zagrali w Pucharze Europy trzy razy.

Carvajal legenda, jeden z najbardziej kompletnych prawych obrońców w swoich czasach.
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Post autor: Kluchman »

Pan kontrkandydat mówi jak jest. Trudno cokolwiek prsewidywać, to kampania, a Perez jest faworytem i pewnie będzie unikał bezpośredniej debaty. Jest jednak stary, toczy wojny ze wszystkimi, a pomaganiem Laporcie rozbił sobie ryj. Gdybym miał prawo głosu, byłbym za zmianą.

W reprezentacji Hiszpanii na mundial nie ma nikogo z Realu, też dużo mówi.
Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1492
Kibicuję: WIDZEW

Post autor: NoName1989 »

Kluchman pisze: 26 maja 2026, 8:08 W reprezentacji Hiszpanii na mundial nie ma nikogo z Realu, też dużo mówi.
To pierwsza wielka impreza na którą Hiszpanie jadą bez zawodnika Realu?
Bez kiboli nie ma goli.
Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1511
Kibicuję: FC Barcelona

Post autor: Keres »

Tak mówią media i AI.
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.

Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Awatar użytkownika
emski
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 531

Post autor: emski »

IMO nawet jeśli Perez sie nie odezwie i nic nie zrobi do wyborów to i tak je wygra. Czy to dobrze - nie wiem, bo nie wiem czego spodziewać się po tym Riquelme, chłop brzmi rozsądnie, ale to raczej za mało, żeby zagrozić Papie.
Chyba, że zapowie sprzedaż Vinicusa, wtedy to mu da większe szanse niż zapowiedź sprowadzenia Kloppów i Vininhów tego świata :D
Awatar użytkownika
Bernabeu2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 381

Post autor: Bernabeu2 »

Dobra, co to za debil? xd
Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 192

Post autor: Samuraj »

Ten cały Riquelme przypomina mi Tuska, mówi po prostu to co ludzie powtarzają od paru miesięcy, tak pod publiczkę. Ciekawe jak by u niego wyglądała faktycznie decyzyjność w pewnych sprawach, zakładam, że też nie lepiej niż u Tuska.
Prezes Królewskich w piątek wieczorem pojawił się w Valdebebas, by obejrzeć mecz play-offów o awans Castilli. W tym czasie kandydat na prezesa oglądał korridę, co spotkało się z krytyką na portalach społecznościowych.
Niby zmiana na stanowisku prezesa by się już przydała, Perez swoje zrobił, ale sam nie wiem czy to jest ten moment i ten kandydat... I tak jakoś mam przeczucie, że te wybory wygra Florentino.
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI

KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
Matsuyama
Skład B
Skład B
Reputacja: 22

Post autor: Matsuyama »

Bernabeu2 pisze: 30 maja 2026, 16:53 Dobra, co to za debil? xd
Jeszcze nie było wyborów a on już przegrał (i tak nie miał szans).
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Post autor: Kluchman »

Samuraj pisze: 30 maja 2026, 17:00 Ten cały Riquelme przypomina mi Tuska, mówi po prostu to co ludzie powtarzają od paru miesięcy, tak pod publiczkę.
Niektórzy by marudzili, cokolwiek by mówił. ;)

Florentino jest stary, odklejony i skłócony niemal z kim się da. I odmawia bezpośredniej debaty, co jest dyskryminujące. Tu zmiana jest potrzebna nawet dla zasady.
Awatar użytkownika
1234
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1852

Post autor: 1234 »

Bernabeu2 pisze: 30 maja 2026, 16:53 Dobra, co to za debil? xd
– Autobusy na finale Ligi Mistrzów? To część pracy kreatywnego zespołu kampanijnego. Wydało mi się to dobrym, zdrowym i humorystycznym gestem po tygodniu z pewnym napięciem, przy czym nie z naszej strony. To był po prostu bardzo sympatyczny gest. Liga Mistrzów to w dużej mierze nasz dom, także dzięki Florentino Pérezowi, który wygrał kilka tytułów i my to doceniamy. Więc to był zwykły gest.

:badziewie:

Z rzeczy istotnych - w środę ogłoszenie pierwszego transferu "wielkiej gwiazdy". Jakieś typy?
Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 192

Post autor: Samuraj »

No, Riquelme zapowiadał transfer przede wszystkim Rodriego i Haalanda a nawet podpisanie kontraktu z Kloppem (co się nie wydarzy, bo według przecieków ponoć Mourinho podpisał 3 letnią umowę).

Obstawiam Rodriego, bo w sumie jego City już nie chce, kontuzjogenny, wiekowy, więc można się go pozbyć a idealny cel pod kampanię i łatwy do realizacji. Tylko, co Riquelme może ogłaszać, skoro on na ten moment nie ma w Realu żadnej mocy sprawczej... Może sobie ogłosić nawet ściągnięcie tego Haalanda i co z tego skoro decyzje odnośnie transferów trzyma cały czas Florentino a Riquelme co najwyżej może sobie w FM'ie zawodników kupować do klubu.
KANAŁ TWITCH GDZIE SOBIE STREAMUJE GIERKI

KANAŁ GDZIE WRZUCAM SWOJE GAMEPLAYE Z GIER - Z czasem może zacznę publikować tematykę mangową.
Matsuyama
Skład B
Skład B
Reputacja: 22

Post autor: Matsuyama »

Odeszło dwóch stałych bywalców gabinetów lekarskich i obawiam się, że liczba może wrócić do poprzedniego stanu. Konate - transfer wybitnie w stylu Pereza (ciekawe czy on w ogóle będzie wyglądał jak piłkarz bez Van Dijka) i "galaktyczny" Rodri - Hiszpan ze ZP (bo własnego wychować nie potrafią) po trzydziestce z problemami zdrowotnymi.

Myślę, że Realowi dobrze zrobiłoby, gdyby w szatni było więcej koloru białego - jak koszulki.
Awatar użytkownika
johny batonik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 319

Post autor: johny batonik »

Matsuyama pisze: 31 maja 2026, 15:37 Myślę, że Realowi dobrze zrobiłoby, gdyby w szatni było więcej koloru białego - jak koszulki.
Niedobre jest o tym wspominać
  • wrogowie: matt_
  • sekciarze: venomik
  • neuroatypowi: BadBoy
Awatar użytkownika
1234
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1852

Post autor: 1234 »

Pojawiły się plotki o Haalandzie to szybko ich wyjaśnił :mrgreen:
Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2463
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post autor: HMK »

@masacra @matt_ ja sie moze myle, ale ten Konate to raczej ten vibe co przy VVD wyglada dobrze, a bez VVD wyglada znacznie gorzej.

Panie Boziu miej ten klub w opiece.
Ja wiem, że tu potrzeba zmiany na stanowisku prezydenta, ale ten Riquelme z każdą kolejną wypowiedzią się coraz mocniej pogrąża. Raul :lol2:
Co my kurde, jakieś Albacete, żeby sobie testować ex piłkarza na tym stanowisku? Fajnie, że wspomniał o potrzebie posiadania DS'a, ale no nie róbmy sobie żartów, że wrzucamy na niego gościa bez żadnego doświadczenia w tej kwestii.

Jest już aprobata Świętego, nic więcej nie potrzeba.

Ponoć ma klauzulę 25 mln, prawda to? @coco
I z tego co kojarzę to dobry dzik z niego, w sensie ofensywnie ogarnia.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”