Tenis
Tenis
Na dzień dzisiejszy Maja awansowała ze 113 miejsca na 49, ale jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa. Zapewni to jej starty we wszystkich poważniejszych turniejach przez najbliższy rok. Przyznam, że miałem okazję oglądać tylko pierwszego seta z Mertens i to chyba jedyna rozstawiona zawodniczka na drodze Polki dotychczas. Fakt faktem, pokonała w pierwszej rundzie mistrzyni olimpijską
Teraz pora na Anne Kalinskaye, którą kojarzę tylko z tego, że była z Sinnerem.
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Tenis
Bardzo ciekawie prezentuje sie u kobiet sklad cwiercfinalow pod wzgledem narodowosci. Mamy tam trzy Rosjanki i w przypadku awansu Sabalenki Bialorusinke. Mamy dwie Ukrainki. Polke i Rumunke. Troche naciagajac mozna powiedziec ze serce kobiecego tenisa na maczce bije w Europie Wschodniej (jezeli ktos traktuje Rosje Ukraine i Bialorus jako kraje europejskie).
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- FILIPPO828
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 170
- Kibicuję: Neutralny kibic
Tenis
Ciekawe spostrzeżenie. Coś mam pecha bo nie mogę obejrzeć całego meczu Mai. Myślę że stać ją na półfinał i to fajnie by było dla naszego tenisa
... Żyj Dziś bo Wczoraj nie Wróci...a Jutro Może nie Nadejść...
- yedraz
- Gwiazda

- Reputacja: 1068
- Kibicuję: Jagiellonia Białystok
Tenis
Faktycznie niepozorny, 196 cm - kawał chłopa!
A jak gra przy ziemi, matko boska! Kibicowałem Fonsece, ale Brazylijczyk nie miał startu do Czecha, chociaż w końcówce trzeciego seta dorównał Kubie i obaj zagrali epicką partię, np. João w dwunastym gemie przy swoim serwisie, obronił sześć piłek meczowych, w końcu go wygrał, by ostatecznie polec w tie-breaku.
Forza Jagiellonia 
Tenis
@matt nie ogarnia, @Chlopaczek w swoim stylu.matt_ pisze: ↑03 cze 2026, 6:56Są dużo bardziej europejskie niż IzraelChlopaczek pisze: ↑01 cze 2026, 18:05 jezeli ktos traktuje Rosje Ukraine i Bialorus jako kraje europejskie).![]()
Tenis
chłop pare dni tutaj pisze i wie kto w jakim stylu
czyim multikontem jesteś
- FILIPPO828
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 170
- Kibicuję: Neutralny kibic
Tenis
Maja zaczęła, a ja jak ostatnio nie mogę obejrzeć
pozostaje tylko śledzenie wyniku
... Żyj Dziś bo Wczoraj nie Wróci...a Jutro Może nie Nadejść...
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Tenis
Ten Izrael to chyba za darmo mieszka w Twojej glowie. Bedziesz mial spokojniejsze zycie jak nie bedziesz tyle myslal o Zydach.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
Tak utrzymuje Iks
Tenis
Dokładnie, jak Ruski grają to źle i napędza to ich propagandę. Izrael co innego, oni grają dla pokoju.Chlopaczek pisze: ↑03 cze 2026, 11:43 Ten Izrael to chyba za darmo mieszka w Twojej glowie. Bedziesz mial spokojniejsze zycie jak nie bedziesz tyle myslal o Zydach.
Świetny początek w wykonaniu Mai.