Domek nr 10 (temat luźny)
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
u mnie na dole 18 zl i tez kupilem na koktajl.
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
Ja mam na piątek zaplanowany po raz trzeci w tym roku MAKARON z truskawkami i pewnie też zostanie na jakiegoś szejka 
Ja po prostu wcinam bez dodatków. Część poszła na kompot, a resztę podzieliłem na małe porcje, do zamrożenia, na kompoty jesienią i zimą.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
U mnie się nigdy owoców nie mroziło ale jestem ciekaw czym się różnią takie mrożone domowe od mrożonych kupnych?

- Keres
- Gwiazda

- Reputacja: 1510
- Kibicuję: FC Barcelona
Ja jutro jadę na pierwszy zbiór do taty, ehh ciężkie jest życie syna rolnika.
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Dziś pierwszy raz widziałem truskawki poniżej 20 zł (19,90 zł) co prawda jakieś nieświeże kapcie, ale idziemy w dobrym kierunku 
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1492
- Kibicuję: WIDZEW
- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1414
- Kibicuję: od czasu do czasu
Znawcą truskawek nie jestem, ale trochę się zdziwiłem jak ostatnio mijałem 3-4 straganiki i wszędzie były truskawy z Serbii. Nie spodziewałem się takiego kierunku 
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 944
Szaleństwo. Zatrudnili stażystę do marketingu. Dobra. Może się rozkręcą i coś jeszcze się pojawi.1234 pisze: ↑03 cze 2026, 9:36Na ich fb "Bosman Szczeciński" jest filmik promocyjny, a w komentarzach ktoś dodał takie zdjęcie:PietroBosman pisze: ↑03 cze 2026, 7:34Wywołałem wilka z lasu.a masz linka? Gdzie to info znalazłeś?
No zobaczymy jak im to wyjdzie.
![]()
Ja bym zamiast pomarańczy dał cytrynę jak to ma być taki soczek. Chyba, że to nawiązanie do PRL-u , że "pomarańcze przypłynęły".
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Jaki plan na weekend?
Ja jutro jadę do Torunia, popołudniu przyjmuje nowa dziewczynę i robię szkolenie. W piątek mam 2 rozmowy o pracę z technikami, popołudniu przychodzi dziewczyna robić grafiki więc siedzę z nią 2h. Wieczorem zabieram pracowników na piwo. W sobotę rano najpierw biorę pracowników do konkurencyjnego escape roomu, później kolejna rozmowa o pracę, potem rozmowy z pracownikami tak do 20. W niedzielę zostaje ile dam radę i wieczorem pewnie do krakowa przez Tomaszów po to, żeby w poniedziałek od rana usiąść do pracy.
Prowadzenie firmy jest zajebiste, ale trochę męczące
Ja jutro jadę do Torunia, popołudniu przyjmuje nowa dziewczynę i robię szkolenie. W piątek mam 2 rozmowy o pracę z technikami, popołudniu przychodzi dziewczyna robić grafiki więc siedzę z nią 2h. Wieczorem zabieram pracowników na piwo. W sobotę rano najpierw biorę pracowników do konkurencyjnego escape roomu, później kolejna rozmowa o pracę, potem rozmowy z pracownikami tak do 20. W niedzielę zostaje ile dam radę i wieczorem pewnie do krakowa przez Tomaszów po to, żeby w poniedziałek od rana usiąść do pracy.
Prowadzenie firmy jest zajebiste, ale trochę męczące
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1492
- Kibicuję: WIDZEW

idą w coś co jest modne.